9 Eylül 2017 Cumartesi

NYX JUMBO EYE PENCİL /627 COBALT


NYX JUMBO EYE PENCİL /627 COBALT
NYX JUMBO EYE PENCİL /627 COBALT
Herkese merhaba
Günlük makyaj  da daha çok pratik ürünlere , kısa sürede hazırlanmamı sağlayan performansı da yüksek ürünlere ağırlık verenlerdenim.Çoğu kişi gibi bende son anda hazırlanıp evden koşa koşa çıkıyorum :( Sabah erken kalkmam yada geç kalkmak açıkçası bir şey değiştirmiyor maalesef nasıl oluyorsa oluyor ve hazırlanmak için hep son dakikalara kalıyorum.Hal böyle olunca da kolay uygulanan hata payı az olan ürünler makyaj koleksiyonumun göz bebekleri oluyorlar.Özellikle kalem farlar hem kolay taşınmaları hem çok işlevsel olmalarıyla bu gözde parçaların başlarında yer alıyorlar.Yazın sonunda olsak da yazın sıklıkla yaptığım renkli makyajlarım da NYX JUMBO EYE PENCİL /627 COBALT rengi benim yaz makyajımın gözde parçası oldu.
NYX JUMBO EYE PENCİL cobalt
NYX JUMBO EYE PENCİL /627 COBALT
Benim NYX markasından sahip olduğum ilk ve tek parça olmasıyla da makyaj koleksiyonum da ayrı bir önemi var.Bir hediyeleşme etkinliğin de hediye gelmişti ve rengiyle açıkçası ilk başta beni çok korkutmuştu.Mavi tonlarında makyajı günlük hayatımda nasıl kullanırım diye düşünmüştüm ki yaz mevsimi geldi ve bir çok farklı şekilde kullanımı sayesinde çok özenilmiş gibi duran ama aslında çok pratik makyajlar yapmama sebep oldu.Yazın favorilerinden biri olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
NYX JUMBO EYE PENCİL /627 COBALT
NYX JUMBO EYE PENCİL /627 COBALT
Swatch yapmada ne kadar kötü olduğumu görmezden gelirsek içinde hafif ışıltılar olan çok güzel bir mavi tonu.Benim renkli göz makyajlarım da bir kaç farklı şekilde kullandığım bir kalem far oldu ;
  • Eyeliner gibi ince bir şekilde üst kirpik diplerime çektim.Ucu kalınlaştığında bu şekilde kullanımı zor oldu maalesef.
  • Alt kirpik diplerim de kullandım.
  • Göz kapağımın dış kısmında V şeklinde kullandım ve sonra fırçayla dağıtarak mavi tonlarında buğulu bir makyaj yaptım.Açıkçası en çok da bu şekilde kullandım.
  • Yazın yapılan düğün,nişan,sünnet gibi gecelerde renkli göz makyajı yapacağım vakit tüm göz kapağıma sürerek base olarak kullandım.
Kolay kullanımı,kalıcılığı,taşınmasının kolay olması ,rengi ve içindeki ışıltılarıyla benim yaz favorilerimden yer alan oldukça başarılı bir kalem fardı. Sizde;kullanımı kolay olan,asansörlü olması sebebiyle kalemtıraşla açmak zorunda bırakmayan bir kalem far arayışındaysanız NYX JUMBO EYE PENCİL 627 COBALT rengine bakmanızı öneririm. NYX ;hem mağazaları olan hemde online sipariş verebileceğiniz bir marka.Bu kalem farlar da çok farklı renk seçenekleri  ve 16 tl gibi uygun bir fiyata sahip  olmalarıyla  far seven herkesin sevebileceği  ürünlerden biri haline geliyor.benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın .Hoşçakalın :)


Hiç yorum yok: