3 Haziran 2017 Cumartesi

MAYBELLİNE COLOR TATTOO -CREAM DE NUDE -

MAYBELLİNE COLOR TATTOO -CREAM DE NUDE -
Merhaba kızlar 
Umarım iyisinizdir.Makyaj denildiğinde aklıma ilk gelen şey göz makyajı sanırım bu sebeple de makyaj koleksiyonumun çoğunluğu farlar  oluşturuyor almaya, kullanmaya doyamıyorum. Tabi her gün dışarı çıkarken rengarenk ,buğulu göz makyajı yapıp çıkmıyorum  ama yine de almaktan kendimi alamıyorum.Sanırım son zamanlarda farlar söz konusu olunca da  aklıma ilk gelen krem farlar oluyor.Elimdekilerin sayısı arttıkça benimde incelemem gerekenlerin sayısı arttıyor. Bende sizler için daha fazla sıkmadan severek kullandığım bu krem farlardan biriyle daha karınıza geçemek istedim ve sizlere yakın zamanda çıkan ;MAYBELLİNE COLOR TATTOO -CREAM DE NUDE - farı incelemek için konuk etmeye karar verdim.
MAYBELLİNE COLOR TATTOO -CREAM DE NUDE -
Nude farlar herkesin koleksiyon da olması gereken temel parçalardan biri bence ,benim de elimde 4-5 tane nude far var ve çok işlevsel oldukları için çok severek kullanıyorum. Maybelline color tattoo farlar ülkemizde çok sevilince hepimiz gibi bende mat olan serisinin gelmesini sabırsızlıkla bekledik ve gelince de hemen aldık.Sanırım benim mat farları geldiğinde aldığım ilk renk bu nude renk.Hem nude olması,hem far bazı hemde kapatıcı gibi kullanılabiliyor olması nedeniyle hepimizin sevdiği ve indirimlerde aradığımız temel parça oldu.

MAYBELLİNE COLOR TATTOO -CREAM DE NUDE -
Krem yapıda olan tüm farlar gibi bununda sürümü oldukça kolay.Tüm göz kapağını çok güzel eşitliyor.Benim göz kapağımda  birikme yapmadı ama yapan arkadaşlarımın  olduğu söylemeliyim.Tek başına far olarak da kullandım ,far bazı niyetiyle başka farlarımın altına da sürdüm.Her şekilde sevdim.Benim için olmazsa olmaz bir ürün değildi ama kullanırken zevk aldığım ve beni yarı yolda bırakmayan bir krem fardı.

MAYBELLİNE COLOR TATTOO -CREAM DE NUDE -
Rengi umarım belli oluyordum.Ben kapatıcı olarak kullanamadım bana çok açık  kalacağını düşündüm ve açıkçası elimde başka sevdiğim kapatıcılar olunca denemek istemedim.Zor durumda kalınırsa kullanılabilir tabi ki.Kalıcılığı benim gözümde 8-10 saat kadar kaldı baz kullanmadan ve hiç bozulmadı, base kullanınca da  16-18 saat durdu (nöbetlerde o şekilde duruyor maalesef )Genel olarak sevdiğim ama alınması için indirimi beklenmesi gereken bir ürün olarak gördüğüm MAYBELLİNE COLOR TATTOO -CREAM DE NUDE - ile ilğili söyleyeceklerim bunlardı.Umarım faydalı bir yazı olmuştur.Daha önce yazdığım maybelline color tattoo farlardan  on the bronz,timeless black,creamy beige yazılarımı da okumanızı öneririm.

Hiç yorum yok: