4 Nisan 2017 Salı

RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS LIPSTICK -103

RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE LIPSTICK -103
RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE LIPSTICK -103
Merhaba herkese ;
Rimmel London Kate Moss rujların ne kadar güzel olduğunu söylememe gerek yok sanırım.Bende  her serisinden en az bir tane ruju indirimde satın almaya çalışıyorum.Sağ olsun Watsons neredeyse her hafta sonu indirim yaparak benim gibi indirime karşı koyamayan insanları kendine çekiyor.Yaklaşık 2 ay kadar önce hafta sonu indirimde satın aldığım ve kış olmasına rağmen sıklıkla kullandığım  RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS  LIPSTICK -103 numarayı sizler için bugün  inceleyeceğim.
RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS  LIPSTICK -103
RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS  LIPSTICK -103
Kırmızı ambalajlı seriye ait olan bu ruju açıkçası ilk  aldığımda yanlışlıkla almıştım.Meşhur 107 numarayı almaya gitmiştim ve indirim izdihamı sırasında renkleri karıştırmışım.Daha sonraki indirimde 107 numarayı da aldım ama iyi ki bu rengi de  almışım  hiç pişman olmadım.Pembe renk rujlardan korksam da bana pembe rujun duruşunu ve sadeliğini sevdirdi.
RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE LIPSTICK -103
RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE LIPSTICK -103
Ruj soğuk alt tonlu bir pembe renge sahip ;dudaklarımı kurutmadan , çizğilere dolmadan uzun süre  kalıyor.Altına lip balm  sürmeden de rahatlıkla kullanabiliyorum.Ne mat ne de ıslak bitişli. Dudak kalemiyle çerçeve yaparak kullanırsam gün içinde tazelemeden kullanabiiyorum. Çerçeve yapmadan kullanırsam da gün içinde sadece  kere tazeliyorum.
Normal fiyatı da oldukça uygun fiyatlı bir ruj olan RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS  LIPSTICK -103 ile ilğili söyleyeceklerim bunlardı.Serideki en güzel pembe diyebirim. İndirimleri takip ederek 8-9 TL arası bir fiyata Watsons'dan alabilirsiniz.Sonraki yazıma kadar hoşçakalın:)

Hiç yorum yok: