28 Mart 2017 Salı

CATRİCE EVEN SKİN TONE BEAUTIFYING FOUNDATION

CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
Herkese iyi haftasonları ;
Catrice markasının ülkemize gelmesine en çok sevinenlerden biriyim sanırım.Markanın hemen hemen her ürününü tester da olsa denedim ve çok beğendim. Özellikle farlarıyla aşk yaşıyorum.İlk kez sıvı formdaki bir ürünü oldum , almamdaki asıl amaç indirimde olmasıydı itiraf etmeliyim buna rağmen  beklediğimden yüksek performans sergiledi ve  aldığımdan beri çok severek kullanıyorum.Hala satılıyor mu bilmiyorum ama buğün sizlere CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION ile ilğili ayrıntılı yorumlarımı paylaşacağım.
CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
Catrice markası Almanya'dan ithal bir marka ve sadece Rossmann mağazalarında bulunuyor.Ülkemize Eczacıbaşı bünyesinde giriyor ve satışı yapılır.Nedendir bilinmez Alman menşeli ürünleri çok severek kullanıyorum ve fayda sağlıyorum.Bu üründe onlardan biri oldu.Bir fondöten olmasına rağmen uzun süre kullanımda cilt lekelerini açmayı ve cildi pürüzsüz hale getirmeyi vaat ediyor.Bununla ilğili de bir araştırma yapılmış ve 26 hafta kullanım sonunda %76 gibi bir oranda katılan kişilerde başarı elde edilmiş.Ben bir kozmetik üründen böyle bir etki beklemiyorum yada o kadar uzun süre düzenli kullanacağımı düşünmüyorum ama böyle de bir vaadi olduğunu söylemeliyim.
CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
3 tonu olan bir fondoten ve renkleri   genel olarak sarı alt tonluydu. Bendeki en açık rengi 010 rengi ama açıkçası çok açık bir cildiniz varsa bu ton size koyu gelebilir.Orta koyulukta bir ürün.Çok alışkan olmadığı için elle uyguladığınız da iz kalabilir ama ıslak süngerle çok güzel uygulanıyor.Kapatıcılığı orta seviyede.Orta kalınlıkta olmasına rağmen ciltle bütünleşiyor ama bu biraz zaman alıyor.Mat bir fondoten olmamasına rağmen mat bir duruşu var.Gün boyu kalıcı sadece gün sonunda burun kenarları ve dudak kenarlarında hafif bozulmalar yapabiliyor.

Tüm özelliklerine rağmen CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION 'i severek kullanıyorum.Yapısı yazın ağır gelebilir am kışın çok rahatlıkla kullanılabilir bir fondöten diye düşünüyorum.Seri bir ürün değildi o edenle bulunma ihtimali olan bir ürün,normal fiyatı 27 TL olan bu ürünü 13,5 TL ye almıştım. İlğilenenleri  Rossmann magazalarına gitmelerini öneririm.

Hiç yorum yok: