23 Şubat 2017 Perşembe

NİVEA PROTECT&CARE DEODORANT

NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT
NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT 
Merhaba herkese 
Yazın sürekli kullandığımız ama kışın bazı insanların kullanmayı ihmal ettiği ürünlerin başında geliyor deodorantlar maalesef.Özellikle toplu taşıma araçlarını kullanıyorsanız ne demek istediğimi maalesef  anlamışsınızdır.Kişisel akımında temiz içerikli ürünler kullanmalıyım diye düşündüğüm bir dönemde alüminyum  içermeyen ürün arayışına girmiştim ve çoğu kişi tarafından NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT  tavsiye edilmişti.Uzun zamandır kullanıyorum ve artık yorumlayabileceğimi düşünüyorum.
NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT
NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT 
Bulunması çok kolay bir ürün,hatta Bim marketlerde bile satılıyor.Benim gördüğüm iki çeşiti var,bunun kokusu daha maskülen olduğu için erkek erde rahatlıkla kullanabilir.Gaz içermediğini söylüyor ki bu  dogru ;çünkü sıvı bir deodorant. Benim sıvı deodorant olarak gördüğüm ilk ürün ve açıkçası sıvı deodorant fikrini pek seven biri değilim.
NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT
NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT 
Pudrasız ve içeriği nispeten diğer deodorantlara oranla daha temiz içerikli.48 saat korumayı vaat eden bir ürün olmasına rağmen 6 saat bile korumuyor.Kışın koruması yetersiz kaldı ,yazın ne olur kim bilir.Pudra içermemesi ve kıyafetlerde leke bırakmaması çok güzel ama tek iyi özelliği bu.Cam şişede olduğu içinde yanda taşıması çok zor baya bir ağırlık yapıyor ,ben genellikle evde kullanıyorum.

Genel olarak memnun kalmadığım ve sıvı deodorantlara bakış açımı olumsuz yönde değiştiren NİVEA PROTECT&CARE  DEODORANT  ile izlenimlerim bunlardı.Çok terlemeyen biri olmama rağmen ben sevemedim.Kimseye de önermiyorum.

Hiç yorum yok: