26 Nisan 2016 Salı

GRATİS ALIŞVERİŞİM (WET N WİLD ÇIKARTMASI )

 Herkese merhaba
Bahar geldi ve havaların ısınmasıyla benim içimden de dışarı da dolaşmak gezme duygusu eksik  eksik olmadı.Ne kadar yoğun çalışırsam çalışıyım iş çıkışı Gratis'e uğramayı ihmal etmedim.Yolumun üzerinde Gratis'in olması bana yaramadı daha dogrusu cüzdanıma yaramadı. Yaklaşık bir haftada da bu kadar ürün adım ve aldığımdan da pişman değilim :)

Kozmetik dışında aldığım tek ürün ; Johnson baby bebek şampuanı ve bebek yağı seti; bu seti indirimli olarak 11 TL ye bulunca direk kaptım.Bebek yağının fiyatı 15 TL iken ikili olarak bu fiyata bulunca almazsam olmazdı.

25 Nisan 2016 Pazartesi

ESSENCE HAPPY GİRLS ARE PRETTY BLUSH YORUMLARIM

Herkese merhaba 
Umarım iyisinizdir ;bugün sizlere son zamanlar da severek kullandığım ESSENCE HAPPY GİRLS ARE  PRETTY  BLUSH dan bahsedeceğim. Essence ürünlerini ne kadar sevdiğimiz daha önce de söylemiştim ve bunu da yaptığım paylaşımlardan farketmişsinizdir.

ESSENCE HAPPY GİRLS ARE  PRETTY  BLUSH  YORUMLARIM
ESSENCE HAPPY GİRLS ARE  PRETTY  BLUSH  YORUMLARIM
Essence markası hem fiyatına göre başarılı ürünler çıkarmasıyla hemde dönem dönem yeni ürünler çıkarmasıyla benim gönlümü fethetmiş bir marka.Sıklıkla da ürünlerini alıp denerim.Bugün size bahsedeceğim allıksa son çıkardığı koleksiyona ait olan bir ürün ve resmen karaborsa ; bulması çok zor ve ben elimde olduğu için kendimi şanslı hissediyorum :)

23 Nisan 2016 Cumartesi

BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR 1 YAŞINDA ETKİNLİK SPONSORLAR

Herkese merhaba
Bugün sizlere 26 Mart da katıldığım BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR 1 YAŞINDA etkinliğinde bizlerin yanında olan firmaları ve firmalar tarafından denememiz  için bizlere hediye edilen hediyelerden bahsedeceğim.Sizleri çok sıkmamak ve çok uzun bir yazı olmaması için hediyelerden kısaca bahsedeceğim.İlerleyen zamanlarda zaten ayrıntılı yorumlarıma blogum da yer vereceğim :)

22 Nisan 2016 Cuma

TERMALİFE PELOİD YÜZ MASKESİ

Herkese merhaba
Umarım iyisinizdir kızlar; bahar geldi ve her yerde temizlik başladı.Kıyafetlerimizi,evimizi dip bucak temizlerken cildimize de derin bir temizlik yapma zamanı geldi.Ben de bugün size derin temizlik yapan bir maskeden bahsedeceğim :)
TERMALİFE PELOİD YÜZ MASKESİ
TERMALİFE PELOİD YÜZ MASKESİ
Daha önce de bahsetmiştim ; karmadan yağlıya dönük bir cildim var ve mevsim geçişlerinde alın ve çene bölgemde yağ bezeleri oluşuyor maalesef :(Ben de özellikle bahar aylarında yağ dengemi düzene soksun ve cildimi temizlesin diye killi,toprak dokulu maskelere ağırlık veriyorum.Bugün de size yaklaşık bir aydır her hafta yaptığım TERMALİFE PELOİD YÜZ MASKESİ 'nden bahsedeceğim.

18 Nisan 2016 Pazartesi

ROSSMANN VE WATSONS ALIŞVERİŞİM (ROSSMANN AND WATSONS HAUL)

Kızlar nasılsınız :)
Bahar geldi ve içimiz ısındı kanlarımız kaynadı sağ olsun mağazalar da indirimlerine başladı.Bu güzel havalarda dışarı çıkmayı ve her yerde dolaşmayı çok seviyoruz. Ben de oldukça seviyorum ve magazalar da dolaşırken mutlaka alacak bir şeyler buluyorum :)Bugün de size bir kaç gündür parça parça yaptığım ROSSMANN VE WATSONS ALIŞVERİŞİM 'den bahsedeceğim.Bunun dışında Gratis'den de bir alışveriş yaptım ve oradan aldıklarımı da sonraki yazımda göreceksiniz :)
ROSSMANN VE WATSONS ALIŞVERİŞİM
ROSSMANN VE WATSONS ALIŞVERİŞİM

16 Nisan 2016 Cumartesi

ESSENCE ALL EYES ON ME MASCARA

ESSENCE ALL EYES ON ME           MASCARA
ESSENCE ALL EYES ON ME   MASCARA  
Herkese merhaba iyi hafta sonları ;
Bugün sizlere son zamanlar da  severek kullandığım ESSENCE ALL EYES ON ME 
         MASCARA 'mdan bahsedeceğim. Essence ürünlerini çok seviyorum hem çok uygun fiyatlı hem de fiyatına göre başarılı ürünleri var.Rujları,maskaraları,ojeleri,kalemleri derken sanırım markanın denemediğim ürünü kalmadı :) sürekli yeni seri çıkarsa da sabit kalan ürünleri de var ve bu maskara da sürekli olan ürünlerinden biri .

13 Nisan 2016 Çarşamba

PROZİC QUINOA SAÇ BAKIM SERİSİ

PROZİC QUINOA SAÇ BAKIM SERİSİ
PROZİC QUINOA SAÇ BAKIM SERİSİ 
Herkese merhaba 
Umarım iyisinizdir kızlar bahar geldi  ve  her yer renklendi , bahar gelince insanın içi kıpır kıpır oluyor , renkli kıyafetler giyilip  saçlar savruluyor benim gözümde.Tabi benim o saçı savurmam biraz zor ama elimden geleni yapıyorum.Daha önce de bahsetmiştim benim saçlarım ince telli,seyrek hacimsiz ve dogal saç renginde bir de  kırılmaya müsait yapısı var.Yaklaşık 2 ay kadar önce elime geçen PROZİC QUINOA SAÇ BAKIM SERİSİ 'ni onarım ve bakım vaadi olduğu için  büyük bir merakla denedim  seri boyalı saçlar için olan seri olduğu için de  kuzenim ile birlikte 1 aydır deniyoruz ve hem boyalı saçlar üzerindeki etkilerini hemde normal saçlar üzerindeki etkilerini sizlere aktaracağım.

11 Nisan 2016 Pazartesi

SON ZAMANLARDAKİ YAPTIĞIM KOZMETİK ALIŞVERİŞLERİM

Herkese merhaba ;
Uzun zamandır blogumu ve özellikle youtube kanalımı ihmal ettiğimin farkındayım kusura bakmayın ; inanın çok yoğunum ve uyumaya bile vaktim yok.Bu aralar kendimi rahatlatmak için sadece alışveriş yapıyorum bu bütçemi fazlasıyla sarssa da gardolabım ve kozmetik çekmecem bundan oldukça memnun o ayrı.Tabi sezon sonu  indirimleri de beni gaza getiriyor o ayrı bakalım ne olacak sonum :)
my last cosmetic shopping
SON ZAMANLARDAKİ YAPTIĞIM KOZMETİK ALIŞVERİŞLERİM 

10 Nisan 2016 Pazar

MAYBELLINE EYE STUDİO COLOR TATTOO EYESHADOW -ON THE BRONZ-

MAYBELLINE  EYE STUDİO  COLOR  TATTOO EYESHADOW -ON THE BRONZ- yorumu evin tek kizi mona
MAYBELLINE  EYE STUDİO  COLOR  TATTOO EYESHADOW -ON THE BRONZ-
 Herkese merhaba ;
İçinizde MAYBELLINE  EYE STUDİO  COLOR  TATTOO EYESHADOW 'ları bilmeyen kalmamıştır sanırım.İlk çıktığı günden beri herkes tarafından bahsedildiler ; herkes aldı ve kullandı.Ben de uzunca bir süre almamak için kendimi tuttum ta ki anneler günü indirimine kadar.%50 ye varan indirimde dayanamadım ve en popüler renğini  aldım.Aldığımdan beri elimden düşmeyen bu MAYBELLINE  EYE STUDİO  COLOR  TATTOO EYESHADOW -ON THE BRONZ- farı bugün sizler için inceleyeceğim.

6 Nisan 2016 Çarşamba

Panda Antivirüs'e Özel Fiyatlarla Sahip Olabilirsiniz

Kurumsal Antivirüs ihtiyaçlarınız ve projeleriniz için info@elektronturk.com adresine mail göndererek, size uygun Panda Antivirus yazılımı için  özel indirim ve proje fiyatı alabilirsiniz. İlgilenenlere duyurulur :)

Kurumsal Çözümler – Panda Security for Business

SAĞLIĞIMIZ İÇİN SAĞLIKLI BİNBOGA BAL

SAĞLIĞIMIZ İÇİN SAĞLIKLI  BİNBOGA BAL
SAĞLIĞIMIZ İÇİN SAĞLIKLI  BİNBOGA BAL
Bal.. Bir damlası için yüzlerce arının büyük bir ahenk içinde çalıştığı, kavgasız gürültüsüz, birlik ve beraberlik içinde. Her damlası şifa niyetine değerli. 

İşte tam da arılara uygun bir oluşum. Binboğa bal
1973 yılında arıcı ailelerin tıpkı arılar gibi birlik içinde oluşturdukları bir S.S. 745 sayılı Kozan Bal Satış Kooperatifinin marka ismi. Binboğa bal ile de etkinlik çalışmaları sırasında tanıştım. Bu kadar üreticinin bir arada olması beni etkiledi. Bu insanlar balını fabrikaya satıp gidenler değil, hepsi işin ortağı.  1400’e yakın ortak yapısı ile oluşan kooperatif Binboğa Bal markası adı altında satış yapıyor.
Bünyesinde bulunan arıcılar, Türkiye’nin çeşitli ve yüksek rakımlı yerlerinde arıcık ile uğraşıyor ve üye sayıları gittikçe artıyormuş. Bu da onların ülkemizde bir bal merkezi olmalarına olanak sağlayacak bence.
Merkezi Adana Kozan’da olan kooperatif Helal Gıda, TSE, ISO9001 ve ISO22000 sertifakalarına sahip. Adana Kozan ‘daki tesis yılda paketleme kapastesiyle, alanında Türkiye’nin en köklü tesisi.  
Ürünlerine gelince, Çiçek balı, Çam balı ve Kekik&keven balı.  Şimdi bu ballardan bahsedelim istiyorum.

5 Nisan 2016 Salı

İpana Luxe Perfection Beyazlatıcı Diş Macunu yorumlarım

Doğru makyaj, dolgun kirpikler, bakımlı bir cilt, hacimli saçlar… En önemlisi de beyaz dişlerle sağlıklı, güzel bir gülümseme! Bu yüzden diş bakımına ve beyaz olmasına oldukça özen gösteriyorum. Sürekli yeni ürünleri deneyimlemeyi de seviyorum. Burada raflarda gözüme çarpan ve Amerika’nın en büyük diş macunu markası olan Crest aslında Procter and Gamble’ın Türkiye’de sunduğu İpana markasıyla tamamen aynı içeriklere sahipmiş. Dünyada ilk defa beyazlatıcı bantları üreten bir marka olduğu için 3 boyutlu Beyazlık ailesi oldukça ilgimi çekti. Son zamanlarda market alışverişine gittiğim her mağazada ve televizyonlarda sıklıkla İpana’nın yeni ürünü olan Perfection’a denk gelince ve özellikle 3 günde %100’e kadar lekesiz iddasını duyunca denemek istedim ve hemen aldım.
İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu ünvanına sahip bu diş macunu ile deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Diş hekimimin de daha beyaz bir diş için önerdiği İpana 3D White Perfection ile güvenle, bembeyaz gülebiliyorum.
Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içeriyor. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekeleri %100’e kadar etkin biçimde çıkarıp ve bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmamızı sağlıyor.
Performansına gerçekten çok şaşırdım. Etkisi inanılmaz! İlk kullanımdan itibaren bile diş yüzeyindeki lekeleri çıkarma etkisini farkediyorsunuz. Keskin nane tadıyla ferahlığı sağlıyor, böylece uzun süre ferah bir nefese de sahip oluyorsunuz. Beyazlatma etkisi bu kadar iyiyken diş mineme hiç bir zarar vermediğini bilmek de çok güzel.

365ist Outlet

365ist Outlet
365ist Outlet
Açıldığı günden bugüne bünyesinde barındırdığı dünyaca ünlü markaların yanı sıra Türk marka ve tasarımcıların sezon koleksiyonlarını ayrıcalıklı alışveriş deneyimiyle buluşturarak Türkiye’ye yepyeni bir online alışveriş konsepti sunan moda, trend ve alışveriş platformu 365ist şimdi 365ist Outlet’le karşımızda!