26 Şubat 2016 Cuma

NUDE RUJ AŞKINA : RİMMEL LONDON KEÇE UÇLU RUJLARI - 700 NOTHİNG BUT NUDE

Herkese merhaba
NUDE RUJ AŞKINA : RİMMEL LONDON KEÇE UÇLU  RUJLARI - 700 NOTHİNG BUT NUDE
Umarım iyisinizdir ,kendinize dikkat edin ve hasta olmayın ; kendimi ruj sever hatta ruj bagımlısı biri olarak tanımlayabilirim.Buna rağmen RİMMEL LONDON rujlarından hiçbirine sahip değildim bir süre öncesine kadar.Bunu başarmak oldukça zor ama istediğim renkleri bulamayınca indirimde diğer renkleri almak istemediğimden kaynaklı bir durum bu.Bir süre önce WATSONS 'dan RİMMEL LONDON KEÇE UÇLU  RUJLARI - 700 NOTHİNG BUT NUDE  adı ruju aldım.Alırken büyük bir beklentim vardı ama keşke almasaydım dedim.benim keçe uçlu rujlarla arama girdi.

24 Şubat 2016 Çarşamba

MAYBELLİNE DREAM PURE EFFECT BB KREM

Herkese merhaba
MAYBELLİNE DREAM PURE EFFECT BB KREM
Günlük yaşamımda çok fazla cilt makyajı yapmıyorum.Benim için makyaj denildiğinde akma ilk gelen göz makyajıdır. Bazen canım süslenmek istediğinde yada cildime bir şey sürmek istediğimde bb kremleri fondötenlere tercih ederim. Günlük makyajda bb  kremleri kullanmak bence yeterli.Çok fazla bb krem denemedim açıkçası .Bundan önce ESSENCE markasının bb kremini kullanmış ve memnun kalmamıştım.Ondan fayda alamayınca indirimde MAYBELLİNE DREAM PURE EFFECT BB KREM'i aldım ve aldığımdan beri de kullandığım zamanlarda çok sevdim.

22 Şubat 2016 Pazartesi

MAYBELLİNE SUPERSTAY 14H LİPSTİCK 260 ALWAYS PLUM

Herkese merhaba 
Yeni bir haftada yeni bir yazıyla karşınızdayım.Umarım her şey yolundadır.Uzun saatlerimi dışarıda geçirdiğim için ;bozulan rujumu sürekli tazelemek zorundayım.Bunu da çok sevmediğim için bu aralar  kalıcı rujlara takmış durumdayım ve çok çeşitli rujlar denedim. Buğün de size bu arayışımda keşfettiğim  MAYBELLİNE SUPERSTAY 14H LİPSTİCK ' lerinden 260 numaralı Always Plum rengini anlatacağım.

16 Şubat 2016 Salı

RİVAL DE LOOP YOUNG HOLO NAİLS 02 LOST İN SPACE OJE

Herkese merhaba ;
Nasılsınız kızlar ; ben çok iyiyim kışın en güzel zamanındayız karlar yağıyor ve kardan adam yapıyoruz yaşasın hem de tatil dönemi.Benim için tatil olmasının bir önemi yok ama evde  kardeşimle oturup film izleyebiliyoruz  ve kardan adamı tek başıma yapmak zorunda kalmıyorum :)
Bu güzel sohbetten sonra gelelim konumuza ( bana kalsa çok konuşur ve yazarım o ayrı mesele ) ;bugünkü konuğum ;RİVAL DE LOOP YOUNG  markasının HOLO NAİLS oje serisinden  02 LOST İN SPACE adlı ojesi olacak.
RİVAL DE LOOP YOUNG HOLO NAİLS 02 LOST İN SPACE OJE

7 Şubat 2016 Pazar

Eresin Crown Hotel Eşsiz Bir Müze Oteli

Eresin Crown Hotel Eşsiz Bir Müze Oteli

Herkese merhaba ;bugün sizlere İstanbul’da her haliyle bir çok otelden daha farklı bir otelden bahsetmek istiyorum. Türkiye'nin eşsiz müze oteli Eresin Crown Hotel, Dünya'daki iki kıta üzerinde yer alan tek sehir İstanbul'un kalbinde, Sultanahmet’te bulunuyor. 5 yıldızlı otelde, 59 misafir odası ve 5 suit bulunmakta. Müşteriler ek bir ödeme yapmadan, 24 saat boyunca Wi-fi hizmetinden yararlanabiliyorlar.
Eresin Crown Hotel Eşsiz Bir Müze Oteli

6 Şubat 2016 Cumartesi

RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR YORUMLARIM

RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR YORUMLARIM
Herkese merhaba
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. BB kremler hayatımıza girdiğinden beri çeşitli ürünleri piyasaya çıktı.Ben bu ürünü  alana kadar sadece yüz için olan bir bb krem kullanmıştım.Bir süredir kullandığım likit kapatıcım bitmişti ve bende onun yerine bir ürün arıyordum. Rossman da dolaşırken Rival de loop young standında RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR 'ı gördüm ve dikkatimi çekti.Aldığımda indirimde olduğu içinde pek zarar etmem diye düşündüm ve iyi ki almışım  aldığımdan beri bayılarak kullanıyorum 3 özelliğin 1 arada olduğunu söyleyen bu correctori çok başarılı buldum.

2 Şubat 2016 Salı

NOTE KOZMETİK MATTİFİNG EXTREME WEAR FOUNDATİON

NOTE KOZMETİK MATTİFİNG  EXTREME WEAR FOUNDATİON
Herkese Merhaba
Buğün size hayatım boyunca kazandığım ilk çekiliş - yarışma  hediyemden bahsetmek istiyorum.Çok şanslı biri olduğumu düşünmüyorum belki de şansımı bilmiyorum kim bilir.İki  ay kadar önce NOTE KOZMETİK instagram sayfasında FAVORİ FONDÖTENİM  adlı bir yarışma başlatmıştı.Yarışmada en sevdiğiniz Note fondöteninizi  nedeniyle birlikte yazıyordunuz bende tesadüf eseri gördüğüm bu yarışmaya katıldım ve bu güzel fondöteni kazandım.Geldiği günden beri kendisiyle resmen aşk yaşıyorum  diyebilirim.