19 Ekim 2016 Çarşamba

NİVEA ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLİYİCİSİ


NİVEA ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLİYİCİSİ

 Merhaba herkese ;
Makyaj yapmak hepimizin tutkusu sanırım ,günlük hayatta bile en azından bir rimel mutlaka sürüp öyle dışarı çıkıyoruz.Yaptığımız makyajın   yoğunluğu ne  olursa olsun mutlaka çıkarılması gerekiyor.Bunun içinde son zamanlarda sıvı formdaki temizleyiciler revaşta. Makyajımı çıkarmada son zamanlarda severek kullandığım NİVEA ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLİYİCİSİ de bunlardan biri.Bir çok farklı makyajı çıkarmada denedim ve artık deneyimlerimi  sizlerle paylaşabilirim.

NİVEA ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLİYİCİSİ
NİVEA ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLİYİCİSİ
 Nivea'nın bu temizleyicisi bir indirim döneminde kofre olarak almıştım.Bir süredir severek kullanıyorum ve şunu söylemeliyim. Benim çift fazlı temizleyiciler içinde en çok sevdiklerimden biri odu.Kofre olarak denk geldiğim an yenisini mutlaka alacağım :)Yorumlarıma geçmeden önce şunu söylemelyim ; göz çevrem yaşlı ve hassas hemen irite oluyor.

  • Çift fazlı temizleyiciler genelde yağlı yapıda olurlar ve bu yağlı yapısı nedeniyle de göz çevresinde yağ butonu oluştururlar.Bunda öyle bir sorun yaşamadım.Bıraktığı yağlı his de diğer temizleyicilere oranla daha azdı.
  • Hassas göz çevremde iritasyone neden olmadı
  • Kısa sürede makyajımı çıkardı.Bir türlü çıkmak bilmeyen maskaralarımı bile çıkardı.
  • Gözlerimi yakmadı yada buğulu bakmama neden olmadı.
  • Göz makyajımı iki pamuk kullanarak çıkarırım.Solüsyon dökülmüş pamuğu gözümde 1 dakika bekletirim sonra silerim bu şekilde yaptığımda makyajımı kısa sürede çıkardı.
  • Ben sadece göz makyajı ve dudak makyajı yaptığımda kullandım tem makyajını nası çıkarır açıkçası bir bilğim yok.
  • Ne kadar yogun göz makyajı yaparsam yapayım etrafa makyajımı bulaştırmadan çıkardı.Panda gibi olmama neden olmadı ( siyah ağırlıklı gece makyajı sevenler anladı  :) )

NİVEA ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLİYİCİSİ
NİVEA ÇİFT ETKİLİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLİYİCİSİ
Çift formullü ve yag bazlı olduğu için kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor.Açıkçası severek kullandığım bu makyaj çıkarıcının büyük boyunun olmasını isterdim.İndirimlerde alın deneyin diyebileceğim başarılı bir temizleyici hepinize öneririm. Sizlerin deneyimlerinizi bekliyorum :)

Hiç yorum yok: