9 Eylül 2016 Cuma

THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI

THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
 Merhaba güzellikler ; 
Bir süredir saç bakım ürünü yorumu paylaşmadığı farkettim ve hazır yeni bitirmişken severek kullandığım THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI ile ilğili deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Öncelikle şunu söylemeliyim ; benim ince teli ,oldukça kolay kırılan ve elektriklenen saç dipleri yağlı ama uçları kuru belime kadar uzanan saçlarım var.Kestirmeye kıyamıyorum ama şekil verirken de kırılıyor diye şekil veremiyorum yani anlayacağınız saçımla ilğili sorunlarım var :)
Sürekli aynı şampuanı kullandığımda saçım alışıyor ve şampuan etki etmiyor bende bu nedenle sürekli şampuan değiştiriyorum maalesef :( THALİA  'nın bu şampuanını yaklaşık iki aydır düzenli kullanıyordum.Bitirdiğim için rahatlıkla yorumlayabilirim diye düşünüyorum :)

THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI

Genellikle içinde yag bulunan saç bakım ürünleriyle iyi anlaşamazdım,şampuanlar saçımı yağlandırırken saç kremleri ağırlaştırdı.Bu şampuanla öyle olmadı.  
  • İlk olarak THALİA  markası bitkisel içerikli bir marka ve ürünleri organik.Temiz içerikli olduğu için gölümü kazandı.
  • İçinde gerçekten de Argan yağı var ; bunu şampuanın kokusundan da anlayabiliyorsunuz.
  • Kullandığım süre boyunca saç diplerimi güzelce temizledi ve yağı dengeledi.
  • Saç uçlarım ve boylarıma hafif de olsa bir nem verdi.
  • Saçımın elektriklenmesine yada normalden daha kısa sürede yağlanmasına neden olmadı.
  • Tek başına yeterli nemi sağlamadığı için saç kremi kullandım.
  • Saç dökülmesine neden olmadı ama hafif olan saç dökülmemi de geçirmedi.
  • Bence tek dezavantajı temiz içerikli olduğu  için kıvamının biraz sıvı olmasıydı.O sorunda dikkatli kullanınca sorun olmaktan çıktı.
THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
THALİA ARGAN ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
Genel olarak başarılı bulduğum bir şampuandı.Saçlarımı gün aşırı yıkıyorum ve bir kez şampuanlıyor  benim için yeterliydi.Temiz içerikli ,hayvanlar üzerinde test yapmayan ,türk malı olan bir marka arayışındaysanız öneririm. Benim severek kullandığım bir şampuan oldu.Markanın ürünlerini denediyseniz yorumlarınızı bekliyorum.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın :)

Hiç yorum yok: