5 Eylül 2016 Pazartesi

AVON NATURALS HYDRATİNG FACE MASK (ALEO VERA &COTTON )


AVON NATURALS  ALEO VERA &COTTON mask
AVON NATURALS HYDRATİNG MASK (ALEO VERA &COTTON )
Herkese merhaba
Beni instagramdan takip edenler bilir son zamanlarda cilt bakım ürünlerine özellikle maskelere takmış durumdayım.Bir sürü markanın maskesini aldım ve deniyorum.AVON NATURALS HYDRATİNG MASK (ALEO VERA &COTTON )  da bunlardan biri.Ambalajının yeşil olması ve katolog da indirimde olması nedeniyle aldığım bir maske oldu.Yaklaşık 2  aydır kullanıyorum ve 6 sefer deneme fırsatı buldum.

AVON NATURALS  ALEO VERA &COTTON  Mask
AVON NATURALS HYDRATİNG MASK (ALEO VERA &COTTON )
Bakım içerikli an bu maskeyi genellikle temizleme özellikli bir maske yaptıktan sonra bakım yapması için kullandım.İçinde aleo vera ve pamuk özleri olduğunu vaat eden bu maskeyi açıkçası sevemedim.

  • Asıl amacı nemlendirmek olan bu maske nemlendirme özelliği almayan bir maske olarak benim maske tarihim arasına geçti.
  • Maskeyi ilk yaptığımda burun kenarlarında az da olsa bir yanma hissettim.
  • Maskeyi yıkadıktan sonra yüzüm kadifemsi bir yapıda  oldu ama bu his nemden kaynaklı değildi,peeling sonrası olan o kadifemsi doku gibi .
  • Kocaman bir ürün ve az miktarı yeterli geliyor,çok uzun süre yetecek gibi .
  •  Benim karmadan yağlıya dönük cildimde verdiği  nem yetersiz ise ;kuru ciltlerde nasıl bir etki yapacağını bilmiyorum.
Beklentim olmadan aldığım ve başarılı bulmadığım bu maskeyi arada kullanarak bitirmeye çalışacağım.Denemek isterseniz AVON kataloglarına bakabilirsiniz.Normal fiyatı 5-6 TL olması lazım.Benim memnun kalmadığım AVON NATURALS HYDRATİNG MASK (ALEO VERA &COTTON ) ile ilğili düşüncelerim bunlardı.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve bakımlı kalın :)


Hiç yorum yok: