7 Ağustos 2016 Pazar

MAYBELLİNE COLOR TATTOO - TİMELESS BLACK

MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
Herkese merhaba arkadaşlar ;Nasılsınız bir süredir sizleri ihmal ettiğimin farkındayım bunun içinde sizlerden özür diliyorum.Özel sebeplerim vardı; cenaze,işteki sıkıntılar, taşınma vb derken uzun bir süre buralarda yoktum.Artık hayatımın daha düzenli hale  gelmesiyle geri  döndüm ve bundan sonra yine sizlerle birlikteyim.

MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
Geri dönüş yazısı olarak  da  size son zamanlarda sıklıkla kullandığım MAYBELLİNE COLOR  TATTOO TİMELESS BLACK  ile ilğili deneyimlerimi aktarmak istedim. MAYBELLİNE krem farlarını duymayanınız ,bilmeyeniniz yoktur sanıyorum ,  herkesin koleksiyonunda bir tane bu farlardan mutlaka vardır.Ben de geçen seneye kadar bu farlara sahip değildim ama şimdiden 5 tanesini koleksiyonuma ekledim.Yeni gelen mat renklerin de mutlaka alacağım .(sakın anneme söylemeyin büyüyün koleksiyonum kendisini biraz endişelendirip kızdırıyor :\ ) Serinin bu siyah rengi bence diğer farlar içesinde en çok ihmal edilen ve güzelliği gözden kaçan renk , bilmeyenler olabilir ,tereddüt edenler olabilir diye benim nasıl kullandığım ve memnun olup olmadığımdan bahsedeceğim.
MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
Serinin ilk farlarından olmasına rağmen mat yapısıyla hemen diğer farlardan rahatlıkla ayrılıyor.

  • Krem far olduğu için kalıcılığı ve kullanımı diğer toz farlardan daha kolay.
  • Dökülme gibi bir sorunu yok.
  • Far bazı ile kullanıldığında 12 saat değişme den gözümün üzerinde kaldığını test ettim.
  • Siyah renk olduğu içinde sadece krem  far olarak değil ,eyeliner olarak da rahatlıkla kullanılabiliyor.Benim almamdaki ası amaç eyeliner olarak kullanmaktı söylemeden geçmeyeyim.
  • Kısa sürede buğulu bir makyaj yapmanızı sağlıyor özellikle iş çıkışı bir yere gittiğinizde iki dakika da gölgeli, hoş bir gece makyajınız oluyor.
MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
  • Ben hiç bir zaman direkt gözümün üstüne alıp gibi  koymadım az bir miktar alıp elimde dağıttım.Böylesinin daha güzel durduğunu düşünüyorum.
  • Eyeliner olarak alacaksanız çok koyu bir siyah görünüm vermediğini söylemeliyim.Mat yapıda siyah bir eyeliner oluyor,benim sevdiğim bu olduğu için sıkıntı oluşturmadı bende.
Hemen hemen tüm kozmetik mağazaların da rahatlıkla bulabileceğiniz bir ürün.Sıklıkla indirime giriyor.Normal fiyatı 20 TL iken indirim ile 10 TL civarı bir fiyata alabilirsiniz.Almak isteyenlere öneririm koleksiyonunuz da bulunması gereken bir krem var.benim MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK ile ilğili söyleyeceklerim bunlardı.Sizin de koleksiyonunuz da varsa deneyimlerinizi ve varsa kullanım önerilerinizi bekliyorum.Kendinize iyi bakın ve hoşçakalın.

Hiç yorum yok: