14 Ağustos 2016 Pazar

GARNİER KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

GARNİER SAF VE TEMİZ KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
GARNİER  KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU 
Merhaba kızlar 
Hepimizin makyaja makyaj malzemelerine ne kadar düşkün olduğumu malum , ben de çok fazla ten makyajı yapmasam da göz ve dudak makyajına hayır diyemeyenlerdenim maalesef.Özenle bin bir zorlukla yaptığımız o makyajında çıkarılması ,cildimizin temizlenmesi gerekiyor.ağ olsun markalar bunun için bir çok ürün çıkarmışlar son zamanlar da da en pöpüler olanları misal sular.Ben de buğün size GARNİER SAF VE TEMİZ KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU  'nundan bahsedeceğim. Bioderma 'ya eş gösterilen bu su bakalım nasılmış ?
GARNİER SAF VE TEMİZ KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
GARNİER  KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU 
Daha önce Bioderma temizeme suyunu deneme fırsatı bulmadım ama Garnier temizleme suyundan 2 tane bitirdim.Şimdilerde 2 farklı çeşiti daha çıkan misal suyun denediğim tek çeşiti bu sade olanı.Sanrım ben her ürünün ilk versiyonunu daha çok sevenlerdenim.

GARNİER SAF VE TEMİZ KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
GARNİER  KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU 
Makyajı temizlemeyi,cildi rahatlatmayı vaat eden bu 400 ml boyutuyla devasa ürün yüz ,göz ve dudaklar içinde uygunmuş.Normal hayatta waterproff makyajı sık yapmadığım için benim makyajımı rahatlıkla çıkarıyor.Ten makyajı yapmadığımı da eklemeliyim. Makyajımı  çıkarma rutinim de bahsedeceğim için ayrıntılı burada değinmiyorum (inşallah kısa zamanda yazısı ve videosu gelecek)ama bu tarz temizleyici kullandıktan  sonra yüzümü jel formda bir temizleyici ile ikinci kez yıkıyorum.Köpürmeden cildimin temizlendiğini hissetmiyorum. 400 ml 200 kullanım dese de  bence 200 kullanımdan az giden biri ürün.Normal fiyatı da oldukça ekonomik olan bu misal suyu ben Migros indirimlerinde stokluyorum. Elimdeki son yedeği kullandığım için de indirimi sabırsızlıkla bekliyorum.Diğer çeşitlerini denemedim ama denediğiniz bir çeşiti varsa yorum olarak bırakın denemek isterim :) Yorumlarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın ve hoşçakalın.

Hiç yorum yok: