3 Temmuz 2016 Pazar

THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER

 Herkese merhaba;
Günlük makyajında bronzer kullananlar el kaldırsın lütfen ;hatları çok belli olmayan biraz yuvarlak hatlı bir yüzüm var bu nedenle de günlük hayatımda olmasa da özel zamanlarda kontürleme işlemi yamaya çalışıyorum.Bunu da çoğu bayanın yaptığu gibi bronzer kullanarak yapıyorum.Genel olarak da yaptığım kontür işlemi  yakın çevrem tarafından beğeniliyor. Buğün de size son zamanlarda kontür işlemi yaparken kullandığım ve favori bronzerim diye adlandırdığım THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER 'dan bahsetmek istiyorum.
THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER
The balm ürünleri bildiğiniz gibi sadece GRATİS 'mağazaların da satılıyor.Far paletleri ve allıklarıyla meşhur olan bu markasının ambalaj tasarımını da oldukça başarılı buluyorum.Bu da markanın bildiğim iki bronzerinden biri ve bence en başarılısı;
THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER
THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER
İçinde turunculuk,ışıltı vb bir şey içermeyen soğuk alt tonlu bir bronzer olan  BAHAMA MAMA bence hem açık tenlilerde hemde orta koyulukta ki ciltlerde oldukça güzel duruyor ve içinde turunculuk içermediği için de oldukça doğal ve sağılıklı  bir görüntü ortaya çıkarıyor.
THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER
THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER
Diğer THE BALM ürünleri gibi BAHAMA MAMA da oldukça piğmentli,tek seferde renk veriyor ve tozutma problemi de oldukça az.Ben genellikle kontür yapmak için kullansam da göz makyajında katlanma bölgesini vurgulamada kullanmak için de harika bir ürün oluyor.
Benim bayılarak kullandığım THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER 'i hepinize öneririm.Özellikle indirim dönemlerinde almanızı tavsiye ederim.O zaman fiyatı 25-30 tl arasında oluyor.Benim bu ürünle ilğili söyleyeceklerim bu kadardı sizin favori  bronzeriniz hangisi bahama mamayı denediniz mi yorumlarınız neler :)

Hiç yorum yok: