16 Haziran 2016 Perşembe

DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM

Hayırlı ramazanlar bayanlar;ramazan umarım güzel geçiyordur nefsimizi sınamak için ne güzel zamanlar bu zamanlar  ;Bu arada umarım iyisinizdir ben biraz hastayım ve inanılmaz yoğunum bu aralar ; hayatımda sebepsiz bir karmaşa var ki karmaşayı hiç sevmem umarım sakinleşir ve eski monoton ama huzurlu hayatıma geri dönerim. Beni instagramdan takip edenler bilir sıklıkla paylaşımda bulunurdum bu aralar orada da sizleri ihmal ettim kusuruma bakmayın. Ama bomba gibi bir yazıyla geri döndüm şimdiden söyleyeyim.Bir süre önce sizlere @farmasiaysekaratay  ile ortak düzenlediğimiz çekilişimizden bahsetmiştim.Çekiliş hediyeleriyle birlikte   denemem için  bana da çok güzel hediyeler göndermişti.Ben de büyük bir heyecanla onları bu süre zarfında denedim. Buğün de sizlere o hediyelerden biri olan ve ayrıca çekilişte de hediye ettiğimiz DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM ile ilğili deneyimimden bahsedeceğim.
DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM
DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM
Bu ürünü ilk denediğimde biraz korktum baştan söyleyeyim.Acı biber içerdiği için acaba ayaklarımı daha da yakar mı diye düşündüm ama öyle olmadı.Çok memnun kaldım.Çevremde Farmasi satıcısı olmadığı için şimdilik sipariş veremiyorum ama büyük boyunu da almak istiyorum.
DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM
DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM
DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM ile ilğili yorumlarıma geçmeden önce DR C.TUNA 'dan kısaca bahsetmek istiyorum. DR C.TUNA  devlet bursuyla Almanya'da okumuş ve TC' nin ilk 5 ilaç firmasından biri olan TEGE ilaç firmasını kurmuştur ve Farmasi Tesislerinin onursal başkanıdır.DR C.TUNA  ürünlerinde GDO bulunmaz,ürünleri hayvanlar  üzerinde test edilmez, tüm ürünler  farmakolojik  olarak test edilmiştir,paraben içermezler ,ürünler temiz içeriklidir.
DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM
DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM
Şimdi gelelim DR C.TUNA PAPRİKA&CHİLİ BALSAM ile ilğili yorumlarıma ;
Ürün görüldüğü gibi kırmızı renkli ve  jel yapıda bir kıvamı var.Rengi sizi korkutmasın ; elinizi yada masaj yaptığınız bölgeyi yakmıyor yada tahriş etmiyor,İçeriğinde bulunan mentol sayesinde sürerken burnunuz bile açılıyor rahatlıkla.Ben genellikle ayaklarıma masaj yapmak için kullanıyorum ama vücudunuzun her yerine masaj yapabilirsiniz.Uzun süre ayakta durduğum için akşamları ayaklarıma ve bacaklarıma  masaj yapmak  çok iyi geliyor. bununla masaj yaptıktan sonra ayaklarımın rahatladığını be biraz da olsa ödemin dağıldığı düşünüyorum.Genel olarak bu ürün;
  • Masaj jeli olarak çok başarılı,
  • Mentollü olduğu için  ayakların hava almasını ve rahatlamayı sağlıyor.
  • Jel formu sayesinde kısa sürede emiliyor.
  • İçeriği diğer masaj jellerine göre daha temiz.
  • Hayvanlar üzerinde test yapılmıyor.
Benim genel olarak başarılı bulduğum bu masaj jelini sizlere öneririm.Denemek için benim ki gibi 100 ML lik boyutunu deneyebilir yada direk büyük boyunu alabilirsiniz. Farmasi ürünlerine ulaşmak yada bilği almak istiyorsanız @farmasiaysekaratay  a ulaşabilirsiniz. Ayşe hanım size seve seve yardımcı olacaktır.Benim söylemek istediklerim şimdilik bu kadardı.Umarım hoşunuza gitmiştir sonraki yazımda görüşene kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Hiç yorum yok: