28 Mayıs 2016 Cumartesi

WATSONS BALLI SAÇ MASKESİ - Watsons Repairing Treatment Wax Honey

Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Uzun sağlıklı saçlar hepimizin olmazsa olmazlarındandır.Benimde öyle haliyle ;uzun,ince ve seyrek saçlara sahip olduğumu daha önce de söylemiştim.Bu nedenle de saç kremi kullanırken çok dikkatli olmam gerekiyor. Çoğu saç kemi saçları ağırlaştırıp  iyice söndürebiliyor maalesef :( Bu gün size bahsedeceğim Watsons Repairing Treatment Wax Honey ise benim tüm ihtiyaçlarımı karşılarken uygun fiyatıyla da gönlümü kazandı diyebilirim.Şimdi bu saç kremini daha ayrıntılı inceleyelim ;
Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Yaklaşık 3 aydır kullandığım Watsons Repairing Treatment Wax Honey 'yi neredeyse yarıya getirmiş durumdayım.Çok severek kullanıyorum.Maske olarak geçen bu ürünü ben saç kremi olarak saçımı her yıkadığımda kullanıyorum.500 ml 'lik devasa kavanoz  biçiminde olmasıyla da oldukça kullanışlı.Benimkinin kapağı kırılmış olsa da rem bittikten sonra da rahatlıkla kullanılabilir :)
Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Yapı  olarak çok katı olmamakla birlikte saç kreminden oldukça koyu  kıvamlı bir ürün.Ben her banyodan sonra saçlarımın boylarına iki ceviz büyüklüğünde alıp iyice yediriyorum. Saçlarımda 5 dakika beklettikten sonra duruluyorum. Saçlarımdan kısa sürede arınıyor.
Uygulama sonrası ; saç açıcı bir sprey yada saç bakım yagı kullanmama gerek bırakmıyor.Saçlarımın kolay taranmasını sağlıyor ve yumuşacık yapıyor.Kullandığım süre boyunca da saçlarımı ağrlaştırmadı, yaglandırmadı yada başka türlü bir zarar vermedi.Benim çok severek kullandığım Watsons Repairing Treatment Wax Honey 'e Watsons mağazalarından 14 TL gibi bir fiyata ulaşabilirsiniz. Banyo rutininde saç kremi kullanan biriyseniz bence memnun kalacaksınız mutlaka deneyin , kullananlarınız varsa da yorumlarınızı bekliyorum sizde benim gibi memnun musunuz ?

Hiç yorum yok: