14 Mart 2016 Pazartesi

FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01 LİLY FİELDS RENGİ

Herkese merhaba
Günlük hayatımda makyaj denildiği zaman  aklıma ilk gelen şey  göz makyajıdır. Bu nedenle de far denildiği zaman benim için akan sular durur.Elimde bulunan farların  bile bitmesi mucize olduğu için alışverişlerde far almamak  için kendimi zor  tutarım. Flormar geçen yazın başında çıkardığı bohemian dream koleksiyonun ürünlerini 5 TL 'den satınca serideki  en beğendiğim ve çok işlevsel bulduğum 01 numaralı LİLY FİELDS  rengini aldım ve o günden beri de hem far olarak hem de aydınlatıcı olarak kullanmaya doyamadım.Büğun de size o meşhur farı  FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01  LİLY FİELDS  ' i yorumlayacağım.
FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01  LİLY FİELDS  RENGİ

 Bu rengi almamın en büyük nedeni serideki en açık renk olması ve her amaçla rahatlıkla kullanılabiliyor olmasıydı.Onun dışında hem tekli far olduğu hem de gramajı büyük olduğu için aldığımdan beri kullanmama rağmen değil farda çukur açmak kullanıldığına dair iz bile oluşmadı ne yazık ki. Keliminin tam anlamıyla evladiyelik bir far/aydınlatıcı.

FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01  LİLY FİELDS  RENGİ

 Gördüğünüz gibi şampanya rengi ,çok güzel açık parlak bir renk.Çok seviyorum.Aydınlatıcı olarak bu tonlarda tam şampanya-krem arası renk arayanlara öneririm.Çok başarılı buldum yapay durmayan leke leke görünmeyen bir rengi var.Serinin diğer farları  köpük yapıdayken bu far oldukça katı ve neredeyse krem /toz far arası bir yapıda.Tozutma yapmıyor ama krem far gibi de değil yapısı.

FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01  LİLY FİELDS  RENGİ

 Rengi de bu şekilde.Ben bu rengi elde edebilmek için far bazı ile elimin rengini yok ettim ve iki kat sürdüm.Tek başına far olarak da uyguladığım oluyor, bazen eyeliner altına yada far altına baz olarak da kullanıyorum.Genelde kullandığım şekil ise aydınlatıcı.Çok işlevsel bir ürün olduğu için çok sevdim ve iyi ki almışım dedim.Hala indirimde olan bir seri bulursanız  LİLY FİELDS  rengine bir bakın derim.Bu seriden siz far aldınız mı ,memnun musunuz yorumlarınız bekliyorum :)

Hiç yorum yok: