7 Mart 2016 Pazartesi

8 MART KADINLAR GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİM

Herkese merhaba
Nasılsınız yeni bir indirim döneminin içindeyiz ve içimizdeki alışveriş canavarı çoşmuş durumda.Neredeyse her magaza da  %50 - %40 indirim var.Yine olduğu gibi Watsons - Gratis  gibi magazalar önce bindirmiş  sonra indirdikleri için oraları pek tercih  etmedim.(Kabul ediyorum kendimi zor tuttum).Çok fazla şeye ihtiyacım yoktu o nedenle de ihtiyacım olan ürünleri aldım ve biraz da stokladım. Yaptığım alışverişi Migros ve Rossmann dan yaptım.
8 MART KADINLAR GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİM
Aldıklarımın hepsi bu kadardı görüldüğü üzere tamamen ihtiyaca ve meraka yenik düştüğüm bir alışveriş oldu :)
MİGROS 
Migros maketleri her indirim dönemin de bakım ve kozmetik ürünlerinde %50 indirim yapıyor ve orjinal fiyat üzerinden indirim yaptıkları içinde çok uygun fiyata denk geliyor aldıklarımız.Benim elimde yeteri kadar temizleyici ve nemlendirici olduğu için sadece kokulara yöneldim.

  • EMOTİON SET:Her çeşiti vardı ve ben okyanus kokusunun yaza daha uygun olacağını düşündüğüm için bu çeşitini tercih ettim.İçinde parfüm ve iki deodorant var ve 20 TL idi tabi ki bende kaçırmadım.
  • CECİLE 2'Lİ DEODORANT: Kofreler daha ucuz olduğu için bu kofreyi  (2 'li) 5 TL ye aldım yaz geliyor ve sürekli kullanılan ürünler olduğu içinde iki set aldım.Parfümlü deodorantlar ve işte çok rahat oluyorlar söylemesi .
  • ARKO NEM KLASİK KREM:Tırnak etlerim çok kurudu bu ora onları canlandırmak için aldım ve tanesi 63 kuruştu.
ROSSMANN
Kozmetiğe çok ihtiyacım olmadığı için ve kendimi tutuğum için sadece Rival de loop naturel dudak kalemini aldım.Bu kalemi göz içlerimde kullanacağım.3 tl  idi. Color tattoo yu ise tester olan bir ürün magaza da hiç bir color tattoo kalmamıştı yemişler resmen bende bu rengi çok sevdim kız da bana bunu hediye etti. ( bu arada ürün açılmamıştı sadece tester üzerinde öyle yazıyor ) Adı yazmıyor ne yazık ki :(

Benim aldığım ürünler bu kadardı az ve öz bir alışveriş oldu siz neler aldınız yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok: