6 Şubat 2016 Cumartesi

RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR YORUMLARIM

RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR YORUMLARIM
Herkese merhaba
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. BB kremler hayatımıza girdiğinden beri çeşitli ürünleri piyasaya çıktı.Ben bu ürünü  alana kadar sadece yüz için olan bir bb krem kullanmıştım.Bir süredir kullandığım likit kapatıcım bitmişti ve bende onun yerine bir ürün arıyordum. Rossman da dolaşırken Rival de loop young standında RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR 'ı gördüm ve dikkatimi çekti.Aldığımda indirimde olduğu içinde pek zarar etmem diye düşündüm ve iyi ki almışım  aldığımdan beri bayılarak kullanıyorum 3 özelliğin 1 arada olduğunu söyleyen bu correctori çok başarılı buldum.

RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR YORUMLARIM  
Anladığım kadarıyla yorgun görünümü ortadan kaldırmayı,mor halkaları kapatmayı ve iyileştirmeyi ayrıca içerdiği vitaminlerle beslemeyi vaat eden bir ürün.
Bu vaatleri yerine getiriyor mu bilmiyorum ama kullandığım süre  boyunca daha aydınlık bir göz altına sahip olduğumu söyleyebilirim.
RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR YORUMLARIM
Ucu bu şekilde;içinden çıkan ürünü süngeriyle dağıta biliyorsunuz.Ben genelde dağıtmamayı tercih ediyorum hijyen açısından ama ucunun parklı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR YORUMLARIM

Bende ki en çık rengi.Sarı alt tonlu bir ürün.İnce yapılı o nedenle de çok örtücü değil.Çok fazla mor halkalarınız varsa sevmeyebilirsiniz.Benim az olan mor halkaları kapattı ve hoş bir parlaklı verdi.Gün içinde çizğilere dolma yapmadı.8 saat kadar da kalıcı bir ürün.

RİVAL DE LOOP YOUNG BB CORRECTOR göz altlarım da kullanmayı sevdiğim bir ürün oldu.Her zaman var mı yoksa  seri ürün mü bilmiyorum ben aldığımda 6 TL fiyatı vardı.Gayet makul bir fiyat.Bu biterse ve tekrar görürsem denemek isteyebileceğim bir ürün oldu.İçinde RİVAL DE LOOP YOUNG  markasının ürünlerini kullananlarınız var mı önerebileceğiniz ürünler neler ? Yorumlarınızı bekliyorum.Sonraki video da görüşene kadar kendinize iyi bakın takipte kalın.

Hiç yorum yok: