2 Şubat 2016 Salı

NOTE KOZMETİK MATTİFİNG EXTREME WEAR FOUNDATİON

NOTE KOZMETİK MATTİFİNG  EXTREME WEAR FOUNDATİON
Herkese Merhaba
Buğün size hayatım boyunca kazandığım ilk çekiliş - yarışma  hediyemden bahsetmek istiyorum.Çok şanslı biri olduğumu düşünmüyorum belki de şansımı bilmiyorum kim bilir.İki  ay kadar önce NOTE KOZMETİK instagram sayfasında FAVORİ FONDÖTENİM  adlı bir yarışma başlatmıştı.Yarışmada en sevdiğiniz Note fondöteninizi  nedeniyle birlikte yazıyordunuz bende tesadüf eseri gördüğüm bu yarışmaya katıldım ve bu güzel fondöteni kazandım.Geldiği günden beri kendisiyle resmen aşk yaşıyorum  diyebilirim.

NOTE KOZMETİK MATTİFİNG  EXTREME WEAR FOUNDATİON

Karma bir cildim olsa da pudra kullanmayı çok sevmiyorum bu nedenle de kullandığım cilt ürünlerinde mat yapılı olmasına dikkat ediyorum.Bu sayede pudra kullanmama gerek kalmıyor ve pudralı görünüm elde etmiyorum.Bu fondöteni yaz için kullanmak için seçmiştim ama kışın da rahatlıkla kullanıyorum.İçinde spf olması da benim için artı geç kaldığım zamanlarda güneş koruyucu sürmeyi unutunca içime dert olmuyor ve az da olsa korunmuş oluyorum.
NOTE KOZMETİK MATTİFİNG  EXTREME WEAR FOUNDATİON

Genel olarak NOTE KOZMETİK fondötenleri sarı alt tonlu bence.Bu fondotende sarı alt tonlu ve benim cildimle hemen örtüşüyor.Sürdükten kısa süre sonra cildimle bir bütün haline geliyor ve öyle de kalıyor.Gün boyu dayanıyor.Kısa sürede emilmesi ve bütünleşmesi beni çok sevindirdi.Sürümü dağılımı hemen oluyor.
NOTE KOZMETİK MATTİFİNG  EXTREME WEAR FOUNDATİON

Bende ki rengi 02 NATURAL BEİGE olan renk.Cildime sürdükten sonra oksitlenmiyor. Emildikten sonra da ciltle  bütünleşiyor.Cildimi  kadife gibi yumuşacık yapıyor.Kesinlikle ağırlık hissi hissetmedim.Cildim kusma yapmadı.Genel olarak tüm NOTE ürünlerinde olduğu gibi bunun da çok hoş bir kokusu var.Ben kullandığım süre boyunca belki de kış aylarında olduğumuz için bir parlama sorunuyla rastlamadım.Tüm gün cildim mat yapıda parlamadan kaldı.Pullanma vb yapmadı.

Genel olarak bayıldığım bir fondöten oldu.35 ml boyutu ve 12 ay kullanım ömrü var. Eger karma - yağlı cildiniz varsa NOTE KOZMETİK MATTİFİNG  EXTREME WEAR FOUNDATİON'i öneririm.Normal fiyatı 30 TL civarında olması lazım ama indirimlerde 15 TL civari bir fiyata alabilirsiniz.

Hiç yorum yok: