3 Ocak 2016 Pazar

WET N WİLD COMFORT ZONE FAR PALETİ

Herkese merhaba
Gümlük hayatımda makyaj anlayışım sadece göz makyajından ibarettir.Sade bir göz makyajı ve renkli bir ruj yada renkli yada koyu göz makyajı ve nude dudaktan ibaret.Hal böyle olunca da far kullanmak kaçınılmaz oluyor.Far kullanmayı çok seviyorum  ,makyajda ki tek zaafım farlar.Çeşit çeşit renkli farlar beni benden alıyor ve sıklıkla da indirimde ilk baktığım farlar oluyor. Buğün de size GRATİS' in 300. mağaza şerefine yaptığım indirimden aldığım ve bulduğum için kendimi çok şanslı hissettiğim  WET N WİLD COMFORT ZONE FAR PALETİ' nden bahsedeceğim.


Bu far paleti bence makyaja meraklı herkesin koleksiyonunda bulunması gereken bir parça.Hem gece he gündüz makyajının rahatlıkla yapılabileceği bu paleti bulmak ne yazık ki çok zor.Resmen kara borsa bir palet.

Wet N Wild markası Gratis'e geldiğinde herkesin ilk baktığı şey bu palet olmuştu ve bende her gittiğim de almak için bakmıştım ancak bulamamıştım.Tesadüf eseri indirim zamanı bulunca şans yüzüme gülmüş gibi hissettim , kullandığım da neden bu kadar popüler olduğunu anladım.
Ambalajı ne kadar kötü olsa da içinde ; içinde 8 tane far var ve fırçalı bir ablikatör içinden çıkıyor.Farları oldukça yumuşak.Baştaki 4 renk günlük kullanım için alttaki 4 renk de gece kulanım için oldukça uygun.Farların tek sorunu hepsinin ışıltı içermesi  eğer ışıltılı far seven biri değilseniz hoşunuza gitmeyecektir.

Swatchları bu şekilde;oldukça yumuşak yapıda olan farların pigmantasyonları da harika. Paletteki çoğu renk MAC farlara dupe gösteriliyor.Benim palette en sevdiğim renk üst sıradaki  sağ da kalan renk.Günlük olarak sür çık yaptığım için elim sürekli o renge gidiyor.Sağ alt tarafta kalan rengin yanar döner olması da oldukça başarılı bir durum.
Paletin arka kısmında hangi farın nerede nasıl kullanılacağı yazıyor ve size örnek makyaj gösteriliyor.Ayrıca her farın üstünde hangi kısımda kullanması gerektiği de yazılıyor.Ben bu önerilere uymasam da gölgeli bir makyajda bu durum çok pratik oluyor :)

WET N WİLD COMFORT ZONE FAR PALETİ ' ni farların ; renk vermesi,ışıltısı,pigmantasyonu,kalıcılığı,farların karışması yönünden çok sevdim ve aldığıma da çok mutlu oldum.Bu paleti GRATİS mağazaların da 20 TL 'ye bulup alabilirsiniz. Benim aldığımdan beri elimden düşmeyen far paletimle ilğili söyleyeceklerim bu kadardı.İçinizde bu paleti kullananlarınız varsa yorumlarınızı bekiyorum.Somraki yazımda görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok: