4 Ocak 2016 Pazartesi

GÜNEŞ GÖRMEYEN SAÇLARA ÖZEL LESOLEIL ŞAMPUAN DENEYİMİM

Herkese merhaba
Umarım iyisinizdir ,kendinize aman  dikkat edin grip salgını var hasta olmayın. Başlıktan da anlayacağınız gibi bugün size  GÜNEŞ GÖRMEYEN SAÇLARA ÖZEL LESOLEIL ŞAMPUAN    deneyimimden bahsedeceğim.

LESOLEIL markası benim bildiğim piyasa da ki  güneş görmeyen saçlar için özel şampuan üreten tek marka ve bu sayede de farkını ortaya koymuş bence.Hem kış mevsiminde olduğumuzdan , hem de tüm gün kapalı mekanda çalıştığımdan dolayı güneşi göremeyen saçlarım var.Ben de büyük bir hevesle 10 maddeyle komple bakım vaadi olan ve güneş görmeyen saçlar için özel üretilen bu şampuanı  yaklaşık 1,5 aydır düzenli kullanıyorum ve artık yorumlayabileceğimi düşünüyorum.


10 etkili maddeyi ;çinko,magnezyum,bakır,silis,demir,biberiye,aleo vera,bezelye,ısırgan otu ve çörek otu oluşturuyor.Bu maddelerin  saçlar üzerindeki etkisini bilmeyenler için açıklamaları da çok güzel bir fikir olmuş.Bu şampaun saçları güzelce temizleyerek yeterli oksijen almasını sağlıyor, içerdiği maddelerle saçları besliyor ve kepek oluşumunu,kaşıntıyı,saç dökülmesini,yıpranmayı,kırılmayı engelliyor.
10 besleyici maddeyi içerirken ; paraben,paraffin,SLS,SLES içermiyor.İçeriği de oldukça temiz olan bu şampuanla ilğili benim nasıl kullandığımdan  ve deneyimimden bahsedeyim biraz.

Ben saçlarımı gün aşırı yıkıyorum ve her yıkamada  1 kez şampuanlıyorum. Bu şampuanı da öyle kullandım.Genelde içeriği temiz olan şampuanlar oldukça akışkan ve köpürmezken bu şampuanın kıvamı oldukça koyu ve çok az bir miktarı bile fazlaca köpürüyor.Temizlemesi çok iyi ve sonrasında saç kremine ihtiyaç bırakmıyor.Ben de ki yağlı saçlar için olan çeşiti ama her saç tipine ve ihtiyacına  uygun şampuanı  mevcut.Genelde yaglı saçlar için olan şampuanlar saçın yağını emerken ve temizlerken saç boylarını kurutur ancak bu şampuanla öyle bir sıkıntı yaşamadım aksine saç boylarım yumuşadı ve canlandı ayrıca banyo  sonrasında saçlarım kolayca tarandı.

Genel olarak severek kullandığım bu şampuan ; saçlarımı güzelce temizledi,nemlendirdi ,saçlarımda parlattı  ve canlı bir görünüme kavuşturdu.Çok sevdiğim ve güneş görmeyen saçlara sahip olan arkadaşlarıma önerdiğim bu şampuanı size de öneririm. Oldukça uygun fiyatlı olan bu şampuanı her yerde rahatlıkla bulabilirsiniz ve genelde fiyatı da 10 -15 TL oluyor.

İçinizde LESOLEIN  ŞAMPUANI  kullananlarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum siz hangi çeşitini kullandınız ?

Hiç yorum yok: