30 Aralık 2015 Çarşamba

CİLT BAKIM RUTİNİME GENEL BAKIŞ VE WATSONS SUPERDRUG TEA TREE TEMİZLEME JELİ

CİLT BAKIM RUTİNİME GENEL BAKIŞ VE WATSONS SUPERDRUG  TEA TREE TEMİZLEME JELİ

Herkese merhaba
Herkese iyi hafta sonları;cilt bakımı benim için son derece önemli bir konu.Makyaj için olmasa da olur derim ama cilt bakımı için öyle bir düşüncem yok maalesef :) Her sabah yüzümü bir jelle tıkayıp sonrasında kremliyorum, akşamında makyajımı çıkardıktan sonra yeni bir temizleme  jeliyle yıkayıp tonik uyguluyorum sonrada kremliyorum. Akşam rutinim de kullandığım temizleme jelleri genelde tanecikli oluyor ve bu şekilde tüm gözeneklerimi temizliyorum. Buğün de size sadece Watsons mağazalarında bulabileceğiniz Superdrug markasına ait  bir temizleme jelinden bahsedeceğim.

28 Aralık 2015 Pazartesi

ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ

ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ

Herkese merhaba
Sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.Umarım herkese iyidir.Son bir kaç gündür hastanelerde sürünüyorum.Sudan bulaştığı düşünülen bir salgın varmış ve ona yakalamışım aman dikkat edin  siz yakalanmayın..Mide bulantısı,kusma ve huzursuzluk hissiyle ortaya çıkıyor ve tamamen geçmesi 1- 2 hafta alabiliyor ; umarım kısa sürede iyileşirim ve sizden de  kimse  yakalanmaz çok kötü bir şey.
 Bu hastalık konusunu kenara kaldıralım ve bu hatanın ürününe geçelim.Bu hafta size son zamanlarda kullandığım bir saç spreyinden bahsedeceğim.Sadece Rossmann 'da satılan ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ ;  ince saçlar için özel olarak üretilmiş ve içinde paraben yok ayrıca UV filtresine de sahip.

27 Aralık 2015 Pazar

SORTİ KİMYA İLE TEMİZLİK ZAMANI

Herkese merhaba
İyi pazarlar ;umarım güzel bir pazar günü geçiriyorsunuzdur.Yeni işe başladığım  için son 2 haftadır sürekli çalışıyordum ve  hiç boş vaktim olmuyordu o nedenle de sizi biraz ihmal ettim farkındayım ,bunu telafi etmek için de hafta sonunda sizlere yeni videolar çektim ve yedek yazılar hazırladım :) Yeni video youtube kanalıma yüklendi bile hepinizi beklerim.Pazar günü çalışan insanlar için hem dinlenme hem de temizlik günüdür.Benim için de öyle oldu.Hazır yılbaşı yaklaşıyorken de dip bucak evimi temizledim.Bunu yaparken de hem konsantre hem de başarılı ürünler kullandım. Buğün size son 1 aydır  kullandığım SORTİ KİMYA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ'nden  bahsedeceğim :)

SORTİ KİMYA KONSANTRE ÇAMAŞIR DETERJANI

22 Aralık 2015 Salı

Yeni Yıl İçin Alınabilecek En Güzel Hediye

Şimdi yazının başlığına bakıp hemen uçak, araba, sonsuz para diyeceğimi düşünüyorsunuz biliyorum ama bu sefer başka bir hediyeden bahsedeceğim. Yılbaşı yaklaşırken evde aile üyeleri tarafından gizli gizli işler çevrilmeye başlar. Herkes kendi hediyesini en güvenli yere saklamaya çalışır aynı zamanda diğerlerinin hediyelerini bulmaya çalışır. Bu yıl evde yılbaşı için hediyemi biraz erken buldum. Gardırobun en arkasında hışırdayan bir torba içerisinde hediye saklanırsa olmaz.

Neyse ben şu hediye kısmına geçeyim. Daha gelmeyen yılbaşının hediyesi: Oral-B şarjlı diş fırçası. Denemeye çekiniyordum ama hediye gelince keşke daha önce alsaymışım dedim kendi kendime. 

Oral-B, profesyonel diş temizleme aletlerinden esinlenerek tasarlamış bu şarjlı diş fırçaları ile mükemmel bir temizlik deneyimi sunuyor. Diş plaklarını temizlemekte manuel fırçalardan çok daha etkili bir sonuç veriyor, ilk kullanımdan sonra bile daha önce sanki hiç bu kadar iyi dişlerimi fırçalamamışım gibi hissettim. Üç boyutlu oynar başlık sayesindeyse normal bir fırçanın yapamayacağı kadar hareket edip, normalde ihmal ettiğimiz ulaşamadığımız yerlere bile ulaşıyor. Fırça başlıkları dişleri tamamen sararak birçok noktaya temas ediyor ve muhteşem sonuçlar almamı sağlıyor.

Ağız bakımına çok önem veren birisi olarak bu benim için en iyi yılbaşı hediyesi oldu. Siz de yeni yılda sevdiklerinize Oral-B şarjlı diş fırçası hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. 

Ürünleri incelemek ve yılbaşı indiriminden yararlanmak için tıklayınızBu arada, Burcu Esmersoy'lu videosunu da paylaşmadan duramadım :)

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

19 Aralık 2015 Cumartesi

HC HAİR CARE OVEX HIZLI SAÇ KURTARMA VE CANLANDIRMA TERAPİSİ

Merhaba canlar ;
Herkese iyi hafta sonları;hafta sonlarını çok seviyorum özellike hafta içi yoğunluktan kendime ayıramadığım vakti  hafta sonları kendime ayırıyorum.Saç bakımı cilt bakımı ve tırnak bakımı hafta sonunun vazgeçilmesi benim için.Rutinim sabit olsa da kullandığım ürünler sürekli değişiyor.Bu gün  de size özellikle son 3 haftadır saç bakım rutinim de kullandığım ve etkisini çok başarılı bulduğum bir saç bakım ürününden bahsedeceğim.
HC HAİR CARE OVEX  HIZLI SAÇ KURTARMA VE CANLANDIRMA TERAPİSİ

17 Aralık 2015 Perşembe

NK KALSIYUM JEL DENEYİMLERİM

NK  KALSIYUM JEL DENEYİMLERİM
Herkese merhaba
Ojelere olan merakımdan sıklıkla  bahsetmiştim.O kadar oje ve asetonla uğraşınca tırnaklarımızın güçsüzleşmesi ve kırılmaya başlaması kaçınılamaz oluyor maalesef .Benim de tırnaklarım  son zamanlarda  iyice güçsüzleşmeye ve kırılmaya başladı.Ben de yoğunluktan dolayı  ihmal ettiğim tırnaklarıma gerekli  bakımı vermeye başladım ve bu bakıma  ağırlık verdim.Bunun içinde çeşitli ürünler kullanmaya başladım. Buğün de sizlere bir süredir kullandığım ;Gratis'de satılan NK  KALSIYUM JEL ile iğili yorumlarımı paylaşacağım.

15 Aralık 2015 Salı

İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ DİŞ MACUNU

Herkese merhaba
İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ DİŞ MACUNU
Bembeyaz lekesi ve parlak dişler hepimizin hayali malum.Benim de öyle tabi ki. Dişlerimle ilğili bazı medikal sıkıntılarım da olsa beyaz ve sağlıklı bir gülümseme için elimden gelenleri yapıyorum.Son zamanlarda da beyazlatıcı etkili diş macunları oldukça popüler olunca  bende GRATİS indiriminden İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ diş macununu 1 alana 1 bedava şeklinde aldım ve gördüğünüz gibi birini bitirdim bile.

12 Aralık 2015 Cumartesi

FLORMAR DELUXE POWDER 03 ROSE & BEİGE MULTİ COLOR

FLORMAR deluxe pudra

Bloguma   hoşgeldiniz kızlar 
Bugünkü toplanma amacımız daha öncelerde de  bahsettiğim flormar deluxe pudralardan FLORMAR DELUXE POWDER 03 ROSE & BEİGE MULTİ COLOR olanını değerlendirmek.Bu pudrayı da diğer pudra gibi indirimden  almıştım ve sonrasında iyi ki almışım dedim.

9 Aralık 2015 Çarşamba

SON ZAMANLARDA YAPTIĞIM ALIŞVERİŞLER (ROSSMANN,KİPA,GRATİS)

SON ZAMANLARDA YAPTIĞIM ALIŞVERİŞLER
Herkese merhaba
Bir kaç gündür bloğger da bir sorun vardı sanırım resim yükleyemiyordum sonunda düzeldi ve bende bu yazımı yazabiliyorum. Bu yazımda size pazar günü videosunu yayınladığım son zamanlarda yaptığım alışverişlerden bahsedeceğim. Aldıklarımı aldığım sırayla göstermeye karar verdim .Bir kısmını kullanmaya başladım bile :)Bakalım neler almışım ;

7 Aralık 2015 Pazartesi

FA PİNK PASSİON FLORAL SCENT ROLL ON YORUMLARIM

FA PİNK PASSİON FLORAL SCENT ROLL
Herkese merhaba
Havaların soğumasıyla çoğu insanın roll on;deodorant kullanımı rafa kalktı sanırım.Yaz kış bu tarz koku önleyici ürün kullanan biri olarak ; ne olur kullanın  başkalarını rahatsız etmeyin diyorum ve başka da bir şey demiyorum.Çok terlemeyen biriyim ;genel de yüzümden terlerim ,koku olarak da baskın bir kokum yok bu güne kadar kokuyorsun diyen yada yüzünü buruşturup kaçan da olmadı.Buna rağmen yaz kış;roll on,deodorant veya deo stick kullanırım.Kullanmanın hem kendimize hem de başkalarına saygıdan dolayı olduğunu söylemeliyim.Siz sormadan ben söyleyeyim bu çekilde girişimin sebebi yaşadığım daha dogrusu mahrus  bırakıldığım ter okusu.O okumaz ama ben yinede buğün son zamanlarda severek kullandığım roll onumu sizlere anlatmak istedim.

5 Aralık 2015 Cumartesi

GÜNÜN OJESİ 14: FLORMAR JELLY LOOK AMARANTH (JL06)

FLORMAR JELLY LOOK  NAİL POLİSH
Herkese merhaba
İyi hafta sonları ;bu hafta sizlere özellikle yazın çok severek kullandığım ama yaz - kış ayrımı olmaksızın elimden düşürmediğim  bir ojemden bahsedeceğim.Ojelere olan tutkumu başta ailem sonra da çevrem tarafından bilinen bir gerçek.Özellikle son 1 senedir oje  bağımlısıyım diyebilirim.Her alışverişimde mutlaka bir tane oje alıyorum sonum hayırlısı :)Bu ojemi de sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti.Kullandığım ilk kalın fırçalı oje olarak da kişisel tarihimde yer alan bir oje kendisi :)

2 Aralık 2015 Çarşamba

GRATİS 300. MAĞAZA İNDİRİMİNDEN ALDIKLARIM

Herkese merhaba
Geçen hafta tüm mağazalar da kaçırılmayacak indirimler vardı.Bunların başında da Gratis geliyordu elbette.300,mağazasını açan Gratis bu başarısını tüm ürünlerde %40 + %10 indirimle kutladı.Mağazada ki her şey bu indirime dahil olunca izdiham kaçınılmaz  oldu :)
GRATİS haul