30 Haziran 2015 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 114:THALİA KOZMETİK ALEO VERA VE Q10 İÇEREN CANLANDIRICI BAKIM EL KREMİ

Merhaba herkese
Sıcak bir ramazan gününde sizlerleyim. Umarım ramazan zor geçmiyordur.Benim için akşam saatleri biraz baş agrısıya geçiyor ama o da değer :) İftarları,sahurları seviyorum.Ramazan bir bolluk bereket huzur getiriyor hanelere.Umarım sizin hanelerinize de bolluk ve bereket dolar huzur eksik olmaz.

Güzel dileklerimizin ve sohbetimizin ardından gelelim bu günkü ürünümüze ve ürünümüze ilğili yorumlarımıza;

THALİA KOZMETİK ALEO VERALI VE Q10'Lİ CANLANDIRICI BAKIM EL KREMİ

28 Haziran 2015 Pazar

HAZİRAN (2015) FAVORİ KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNLERİM

Herkese merhaba
Buğün size bitmek üzere olan haziran ayının favorilerinden bahsetmek istiyorum.Benim için zor ve yorucu bir aydı bu. Doğum  günümün olması tek iyi yanıydı diyebilirim.Finaller,ödevler,sunumlar derken göz açıp kapayana kadar geçti.Ramazanın da olması ayı sevmeme sebep oldu ama hepsi o kadar genel olarak gıcık bir aydı benim için.
Bu durum ürünlerime de yansıdı tabi.Yarım olan çok fazla ürünümü bitirdim ama düzenli kullanım gösteremedim. Resmen ay boyunca bakımsız,uykusuz yorgun ve gergindim.Makyajı yapmamın nedeni sunumlardı yada biraz hareketlenmek istememdi.Neyse iyi ki bitti.Umarım önümüzde ki aylar çok daha güzel geçer.
evin tek kızı mananın haziran favorileri
HAZİRAN (2015) FAVORİ KOZMETİK BE BAKIM ÜRÜNLERİM
Genel olarak favorilerimin toplu hali bu şekilde şimdi ayrı ayrı bakacak olursak;

27 Haziran 2015 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 113: SERANEM VÜCUT BAKIM ŞAMPUANI

Herkese merhaba
shower gel sarenem
SERANEM VÜCUT BAKIM ŞAMPUANI 
Buğün size son zamanlarda en begendiğim ve banyo yapsam da kullansam diye sabırsızlandığım bir üründen bahsedeceğim.Benim kuru bir cildim var ve belki bu nedenle de banyo yapmayı sevmem,daha dogrusu banyoya girene kadar sevmem ve sonra da çıkmak bilmem.Bu nedenle de duş jellerini,sabunları,vücut şampuanlarını denemeyi çok seviyorum.Başta da dediğim gibi kuru bir cildim var ve her kullandığım ürünü sevemiyorum maalesef ama bu ürüne bayıldım.

25 Haziran 2015 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 112:RİVAL DE LOOP YOUNG 9'LÜ FAR PALETİ (02 ALL TİME FAVOURİTE)

evin tek kızı mona
:RİVAL DE LOOP YOUNG 9'LÜ FAR PALETİ (02 ALL TİME FAVOURİTE)
Herkese merhaba ;
Baya yogun bir hafta içindeyim.Sınavlar,sunumlar,staj derken soluk almaya vaktim yok.Bulduğum vakitte de ya yazı yazıyorum yada çekmem gereken videoları çekiyorum.Bu boş vaktim de de yüzümde maske ile sizlere severek kullandığım bir far paletinden bahsedeceğim.Güzel ve çok da uygun olan bu paleti özellikle ışıltılı  far sevenlere şiddetle  öneririm.


evin tek kızı monaevin tek kızı mona



23 Haziran 2015 Salı

NASIL MAKYAJIMI TEMİZLİYORUM?(How I Remove My Makeup)


Merhaba herkese;

Buğün sizlere uzun zamandır yazmayı planladığım ama bir türlü yazamadığım bir bakım /temizlik postu yazacağım.Ben bu tarz yazıları okumayı seviyorum.Yeni şeyler öğreniyorum ve ürünler hakkında da bilgi sahibi oluyorum.Sizin için makyajımı nasıl çıkardığımı ve kullandığım ürünleri kısaca yorumlayacagım. Umarım hoşunuza gider.
NASIL MAKYAJIMI TEMİZLİYORUM?

20 Haziran 2015 Cumartesi

TRESAN KAYIN AGACI ÖZLÜ SAÇ BAKIM TONİĞİ VE TRESAN ISIRGAN OTLU ŞAMPUAN

Merhaba canlarım;

Yeni bir yazıyla karşınızdayım.Bu yazımım amacı TRESAN markasına ait saç bakım toniği ve yaglı saçlar için şampuan.Ürünler beklemediğim bir anda geldi ve beni çok sevindirdi.Malum ramazan ayındayız ve dışarı da sonbaharlık fırtınalı bir hava var kargo beklediğim en son şeydi.Gelince ne kadar sevindim anlatamam.Ürünlere bakacak olursak:
TRESAN KAYIN  AGACI ÖZLÜ SAÇ BAKIM TONİĞİ VE TRESAN ISIRGAN OTLU ŞAMPUAN

19 Haziran 2015 Cuma

ABFEN FARMA- NAZAL BURUN YIKAMA İNCELEMESİ

Merhaba canlar

Ramazan ayının ikinci günündeyiz ve bugünün ikinci yazısını ABFEN FARMA firması tarafından denemem için gönderilen nazal yıkama ürünüyle ilgili yazacağım.Bu ürün için ABFEN FARMA firması ve yetkililerine çok teşekkür ederim.
healty nazal washer
ABFEN FARMA- NAZAL BURUN YIKAMA İNCELEMESİ

Burun yıkama olayı normal hayatta çok fazla insanın özen göstermediği gerek duymadığı bir temizlik şekli ancak benim için öyle değil.Çok sık gribel enfeksiyona  yakalanan ben aynı zamanda sinüzite de sahibim ve burnum tıkalı yada kuru olduğunda yaşamımı olumsuz etkileyen bir durum ortaya çıkıyor.Normal de kendimce nazal yıkma yaparken bu ürünle hem daha pratik hem de daha etkili bir yönteme kavuşmuş oldum.

DENEDİM YORUMLUYORUM 111:WATSONS FOR MEN DUŞ JELİ

Merhaba herkese
Havalar iyice ısınmaya başladı ve bizde artık terlemeye başladık.Duşlara  akın ediyoruz.Sizde benim gibi suyu ve banyo yapmayı seviyorsanız duş jellerini de sevebilirsiniz. Buğün  size Watsons'dan aldığım ve normalde erkekler için olan ama benim mentollü erkek kokularını sevdiğimden kullandığım çok fresh bir duş jelinden bahsedeceğim.Umarın yazım hoşunuza gider.
WATSONS FOR MEN DUŞ JELİ 

17 Haziran 2015 Çarşamba

GÜNÜN OJESİ 8:FLORMAR SUPERMATTE M 129 ( Pure Aubergine)

Merhaba herkese
Yeniden sizlerleyim. Biliyorum bu köşeyi çok ihmal ediyorum ama daha sık yazmaya çalışacağım. Buğün de size özellikle son zamanlarda sıklıkla kullandığım ve bayıldığım bir ojeden bahsedeceğim.Çok parlak olduğu için rengi zor yakaladım ama koyu bir patlıcan moru diyebiliriz

flormar supermatteflormar supermatte


16 Haziran 2015 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 110:RİVAL DE LOOP NATURAL TOUCH CONCELER

Merhaba herkese
Biliyorsunuz çok fazla ten makyajı yapmıyorum ama artık makyaj yapmasam da bir tane kapatıcı uyguluyorum göz altlarıma.Malum kansız bir insanım ve göz altlarım da da bundan kaynaklanan bir morluk sorunu var.O durumu olabildiğinizce az belli eden ama göz altlarımdaki mimik çizğilerime dolmayan hafif yapılı kapatıcı bulmak oldukça zor.Ben şimdilik buldum sanıyorum ve çok da memnunum.Rengi keşke bir tık daha açık olanı alsaymışım.




15 Haziran 2015 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 109:THALIA KOZMETİK ARGAN SABUNU

Merhaba herkese
THALIA KOZMETİK ARGAN SABUNU
Havalar ısındı ,içimizde ısındı. Bu güzel günde ben de     bir sabun yorumuyla sizlerin karşısındayım.Sabun kullanmayı severim aslında.Ama çok sık kullanmam nedense..Bu sabundan öncede en son 1 sene önce saçımda sabun kullanmıştım.Ben çocukken sabun kullanırdım artık büyüdüm ve şampuanlara mahkum oldum sanırım .O nedenle de elim sürekli şampuana gider.Bu sabunu da 1 aydır kullanıyorum ve neredeyse  bitirdim. Bitenlerim de göreceksiniz.Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu.

11 Haziran 2015 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 108:CERADOLİN NEMLENDİRİCİ LOSYON (HİDRO)

Merhaba herkese
body care
CERADOLİN NEMLENDİRİCİ LOSYON (HİDRO)
Bahar geldi hoş geldi.Elbiseler etekler dolaplardan çıktı.Tabi onları giyebilmek için güzel de bacakların olması lazım o ayrı :) benim çok kuru bir cildim var ve son zamanlarda mevsim geçişinden iyice kurudu cildim.Bu kuruluğu almak için çok fazla krem/losyon denedim ve bu ürünü diğerlerinden daha başarılı ve etkili buldum.Bu nedenle de benim gibi kuru bir cilde sahip olan bireyler için bu yazıyı yazmaya karar verdim.



8 Haziran 2015 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 107:RİTUEL DE BEAUTE ÖZEL GÜNLER İÇİN ISITICI BANT

Merhaba canlar
Buğün size bahsedeceğim ürün biraz kadınlara özel :) Erkek olmadığım için şanslı olduğumu düşünürüm genelde.Ama bazen özellikle de bu dönemlerde keşke erkek dogsaymışım derim.Malum saglıkçıyız size regl döneminin fizyolojisini anlamayı istemesem de :( olmaz sa olmaz bir durum olduğunu söylemeliyim.Ne kadar agrılı olursa olsun ama olsun denilebilecek bir durum.Bu dönemde agrının olması normal kabul ediliyor tabi bu agrı sizi yataklara düşürecek kadar çok olmamalı ve yaşamınızı etkilememeli.Sızı gibi düşük ölçekli agrı normal bunun dışındaki agrı ise DİSMENORE denilen öze bir durum ve hekime görünmek gerekir.Benim size bahsedeceğim ürünse normal agrı durumunda kullanılan  , kullanıldığında rahatlık saglayan bir ürün.

Regl agrısını da anlattığımıza göre gelelim ürünümüze;
regl dismenore
RİTUEL DE BEAUTE ÖZEL GÜNLER İÇİN ISITICI BANT

6 Haziran 2015 Cumartesi

NİSAN AYI KOZMETİK SEPETİM(MY MAKE UP BASKET FOR JUNE)

Merhaba herkese
Haziran ayı geldi sonunda yılında yarısı bitti bu arada.En sevdiğim ay Haziran ayıdır benim hem yazın başlangıcı hem okulların tatil olduğu hem de dogum ayım.O nedenledir ki Haziran ayının gelmesini iple çekenlerdenim.Bu ayda önceki aylarda olduğu gibi bir kozmetik sepeti oluşturdum.Umarım hoşunuza gider:
BASKET FOR MAKE UP
NİSAN AYI KOZMETİK SEPETİM(MY MAKE UP BASKET FOR JUNE)

4 Haziran 2015 Perşembe

DOĞUM GÜNÜ ÇEKİLİŞİM (MY GİVE AWAY FOR MY BİRTHDAY)

Merhaba canlarım;
Buğün size son zamanlarda yapmayı planladığım ve haziran ayı da gelince doğum günüm için özellikle düzenlemek istediğim bir çekilişle karşınızdayım.Önce hediyelerimi  sonra da katılım şartlarını söyleyeceğim.
DOĞUM GÜNÜ ÇEKİLİŞİM (MY GİVE AWAY FOR MY BİRTHDAY)

3 Haziran 2015 Çarşamba

MAYIS AYI FAVORİLERİM (CİLT BAKIMI VE KOZMETİK)

Merhaba kızlar

may favourite mona
MAYIS AYI FAVORİLERİM (CİLT BAKIMI VE KOZMETİK)
Güzel ve güneşli birgün de sizlerleyim.Sonunda güneş yine yüzünü gösterdi.Son birkaç gündür sürekli yagmur yagıyordu ve hava kapalıydı.Güneş içimizi ısıttı. Buğün sizlere biraz geç kalmış bir Mayıs ayı favoriler yazısı yazacağım.Umarım hoşunuza giden bir yazı olur.

2 Haziran 2015 Salı

TRND'DEN GELEN FAİRY PAKETİ(TEŞEKKÜRLER TRND)

Merhaba blog dostları
Buğün size TRND 'dem gelen bir kutudan bahsedeceğim.Trnd tıpkı Fikri Mühim gibi pazar araştırması yapan bir kuruluş.Çok yeni bir kuruluş ve çok sık da kampanyaları olmuyor ne yazık ki..(Bundan önce 1 kez kampanya yapmıştı o da 1 sene önceydi)Ürünler elinize geliyor ve sizde dağıtılması gereken ürünleri dağıtıyorsunuz sonra da rapor yazıyor ve anket yapıyorsunuz.Bu şekilde pazar araştırması oluyor.Daha önceki GARNİER SAF VE TEMİZ 3'Ü 1 ARADA projesine de katılmıştım.Bu projeyi de görünce şansımı denemek istedim.Bir de baktım kutum gelmiş.Buğün de sizlerle paylaşıyorum:

DENEDİM YORUMLUYORUM 106:PARMEX ASETON (NAR ÇİÇEĞİ)

Merhaba kızlar
Güzel bir günde sizlerleyim. Biliyorsunuz bahar artık geldi.Havalar ısını.İnsanın içinden dışarılarda gezmek geliyor.Koyu renklerin yerini gök kuşağının renkleri aldı.Haliyle de ellerimiz de renklendi.Ojeleri ne kadar sevdiğimiz biliyorsunuz.Pek fazla size yansıtamasam da bu yanımı daha çok yansıtmaya çalışacağım.Ojeler güzeller ama asetonsuz olmuyor. Asetonsuz oje çıkarıcılarda kötü kokuyor.Ben bugün size herkes tarafından övülen ama benim pek de sevmediğim bir asetondan bahsedeceğim.Umarım yazımı seversiniz.
PARMEX ASETON(NAR ÇİÇEĞİ)

1 Haziran 2015 Pazartesi

SÜPRİZ BİR PAKET BALMOZON'DAN TEŞEKKÜRLER BALMOZON

Herkese merhaba
SÜPRİZ BİR PAKET BALMOZON'DAN TEŞEKKÜRLER BALMOZON
Bugün size ban birkaç gün önce gelen ve geldiğinden beri de sürekli elimde olan bir üründen bahsedeceğim.Ürünü denemem için gönderen BALMOZON firmasına ve yetkililerine çok teşekkür ederim.