31 Mayıs 2015 Pazar

OMEGA PHARMA GRUP'DAN TANIŞMA PAKETİ (TEŞEKKÜRLER OMEGA PHARMA GRUP)

Merhaba herkese
Buğün size 4 gün önce gelen ve beni çok şaşırtan aynı zamanda çok da sevindiren bir paketten bahsedeceğim.Ürünler için tekrar OMEGA PHARMA   gruba   ve yetkililere teşekkür ederim.
thanks lifestayle bogger
OMEGA PHARMA GRUP'DAN TANIŞMA PAKETİ (TEŞEKKÜRLER OMEGA PHARMA GRUP)

30 Mayıs 2015 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 105:AGONİST SAÇ ARINDIRICI DETOX ETKİLİ SAÇ ŞAMPUANI

Merhaba güzellikler
saç bakımı
AGONİST SAÇ ARINDIRICI DETOX  ETKİLİ SAÇ ŞAMPUANI

Buğün size yazısını uzun zaman önce yazmam gereken ve neredeyse bitirdiğim bir üründen bahsedeceğim.Saç bir kadının/kızın olmazsa olmazıdır, onun tacıdır.Bizde bu nedenle saç ürünlerine servet ödüyoruz ve bu konuda ürün denemeyi seviyoruz(ben seviyorum )
Buğün bahsedeceğim ürün ise saç arındırma konusunda harika ve detox etkili bitkisel moleküler içeren bir saç arındırıcı şampuan.Harika kokusnun yanı sıra temizlemesine ve yagdan arındırmasına da  bayıldım.

27 Mayıs 2015 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 104:ESSENCE GEL TİNT (02 DARK RED)

Merhaba herkese
Buğün size severek kullandığım ve daha önce de başka bir renginin yazısını yazdığım Essence markasının gel tintlerinden 02 DARK RED olanın yazısını yazacagım. Bu ürünü de en az ilki kakar çok sevdim.





26 Mayıs 2015 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 103:NİVEA Q10 MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

Merhaba herkese
Yeni bir yazıyla karşınızdayım.Malum okul,staj derken  günlük hayatımızda makyaj yapıyoruz hepimiz.İyi güzel ama bu makyajların da bir de çıkartılması lazım.Ben de bugün sizlere bir makyaj temizleme sütünden bahsetmeye karar verdim.
NİVEA Q10 MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

25 Mayıs 2015 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 102:ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA

Merhaba herkese
Buğün size makyaj malzemeleri içinden  en sevdiğim ürünlerden birinden bahsedeceğim.Makyaj da kocaman kirpikler ve dolgun dudakları sevmeyen yoktur.Türkan Şoray kirpiğini o kadar severiz ki öyle bir örğü motifimiz bile vardır.Türk filmlerinde bile uzun ve dolgun kirpikler ıslak ve dolgun dudaklar çekiciliğin ve güzelliğin tanımında yer alır.Ben de buğün size son zamanlarda severek kullandığım ve artık bitmek üzere olan bir maskara/rimel'den bahsedeceğim.
ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA

21 Mayıs 2015 Perşembe

NİSAN - MAYIS AYLARI BİTEN ÜRÜNLERİM VE ÇÖPE GİDENLERİM

Merhaba canlar
Uzun süredir yazmadığım bir bitenler yazısıyla karşınızdayım.Bahsedeceğim ürünlerin büyük bir kısmını  ögrenci yerimdeyken  az bir kısmı da ailemin yanındayken kullanıp bitirdiğim ürünler.Genel olarak ürünleri sevdim ama aralarında çöpe gidenlerde var tabi.Lafı da çok uzatmadan ürünlere geçelim ve neyi ne kadar sevmişim yada sevmemişim onları görelim.
empties of may
NİSAN AYI BİTEN ÜRÜNLERİM VE ÇÖPE GİDENLERİM

20 Mayıs 2015 Çarşamba

GÜNÜN OJESİ 7:FLORMAR 427 VE FLORMAR 003 BİRLİKTELİĞİ

Merhaba herkese buğün size KIZSAL ŞEYLER adlı güzel mi güzel blog da konuk yazar olarak yazdığım bir yazıyı yayınlayacağım.Yaklaşık  2 hafta kadar  önce sevgili arkadaşımın bloguna konuk olmuştum  ve yorumlardan yazının çok sevildiğini anladım.Okumayan vardır diye bir de kendi blogum da yayınlamak istedim.Yazıyı ilk yerinden yani KIZSAL ŞEYLER blogundan okumayı ve blogu göz atmayı unutmayın.(buradan ulaşabilirsiniz ) Eline emegine saglık arkadaşım.


MERHABA HERKESE
Ben evin tek kızı mona.Genç bir hemşire ve ögretmen adayıyım.Yaklaşık bir senedir de blog yazıyorum.Blogumun yanında acemice videolarımı paylaştığım bir Youtube kanalım var.İlk defa bir bloga konuk yazar oluyorum ve bu konuda çok heyecanlıyım.Bana bu fırsatı verdiği için de sevgili arkadaşıma çok teşekkür ederim.Umarım hoşunuza giden bir yazı olur.
Oje sürmeyi sevsemde almayı daha çok seviyorum.Ve bu konuda artık kendimi engelliyorum.Ama zor,gerçekten çok zor.Haftada 4 gün oje sürüyorum ve 2 kez renk değiştiriyorum. Buğün de size son zamanlarda sık sık kullandığım ve bayıldığım 2 ojeden daha dogrusu bir kombinden bahsedeceğim.Umarım hoşunuza gider.
FLORMAR 427 VE FLORMAR 003 BİRLİKTELİĞİ

18 Mayıs 2015 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 101:ELİDOR DÖKÜLME KARŞITI SAÇ KREMİ

Merhaba herkese
Buğün size son zamanlarda kullandığım ve neredeyse bitirdiğim bir saç kreminden bahsedeceğim.Ben bu ürünü ayrı olarak aldım ama kofre olarak da satılıyor.
Bildiğiniz gibi ben son 3-4 aydır saç kremi yerine Watsons'ın süt proteini içeren maskesini kullanıyordum.Ancak o ürünü indirimde bulamadığım için ve bu kremin de şampuanını kullandığım için bu ürünü almak istedim.Buğün de sizlere yorumunu yapıyorum.Umarım hoşunuza giden bir yazı olur.
ELİDOR DÖKÜLME KARŞITI SAÇ KREMİ

17 Mayıs 2015 Pazar

ANNELER GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİM(MİGROS,ROSSMANN,BİM,WATSONS)

Merhaba herkese
Biraz geç kalmış bir yazıyla karşınızdayım ama inanın fırsatım olmadı.Hem daha başka şeylerde alabilirim diye erteledim hem de zaman  bulamadım.Ğeç olsun da güç olmasın deyip yazıma başlayayım) ne dersiniz.
evin tek kızı mona shopping
ANNELER GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİ(MİGROS,ROSSMANN,BİM,WATSONS)

16 Mayıs 2015 Cumartesi

DERMADOLİN KOZMETİK'TEN GELEN GÜZEL BİR PAKET (TEŞEKKÜRLER DERMADOLİN KOZMETİK)

Merhaba herkese
Buğün size DERMADOLİN KOZMETİK tarafından denemem için gönderilen bir paketten bahsedeceğim.Ürünlere geçmeden önce firma yetkililerine çok teşekkür ederim.Hem bana bu güzel paketi gönderdikleri hem de YURTİÇİ KARGO sorunu deneniyle 2 defa yollama sabrını gösterdikleri için.(daha sonra bir kargo sorunsalı yazısı yazmayı planlıyorum 2 dir sorun yaşıyorum bu kargo firmasıyla eve gelmeden adresi evde yoktu yada bulamadık diyorlar )
 DERMADOLİN KOZMETİK'TEN GELEN GÜZEL BİR PAKET

15 Mayıs 2015 Cuma

KONUK YAZAR OLMAK İSTER MİSİN?



Merhaba herkese
Buğün sizler bloguma konuk yazar almayı düşünüyorum demek için topladım.Kardeş blog durumu benim çok hoşuma gidiyor ve değişik blog sahipleriyle ortak şeyleri paylaşmayı seviyorum. Blog yazmanın ve okumanın da mantığı düşüncelerin paylaşılması değil mi zaten.Ben de bu sebeple bloguma konuk yazar arıyorum.Bu sayede kardeş bloglarımızın sayısını arttıracağız hem de yeni bloglar keşfedeceğiz.Herkese hitap etmesi içinde bloguma konuk yazar olmak isteyen arkadaşlarımızın "MAKYAJ ÇANTAMDA NE VAR ?"adı altında yazılarını paylaşmalarını isteyeceğim.Birilerinin çantalarını kurcalamak hem merak uyandırır hem de çok eğlenceli olur diye düşündüm.Makyaj yapmayan ama konuk yazar olmak isteyen arkadaşlarımızda "ÇANTAM DA NE VAR?"adın da bir yazı yazabilirlar.

Blogum da konuk yazar olabilmek için ise;

  1. BLOGUMA ABONE OLMANIZ LAZIM
  2. YAZINIZI  AŞAĞIDAKİ EPOSTA ADRESİNE GÖNDERMENİZ LAZIM
  3. KATILMAK İSTEDİĞİNİZİ DE AŞAĞIYA YORUM OLARAK  KATILDIM VE YAZIYI GÖNDERDİM DİYE BELİRTMENİZ LAZIM
  4. SON OLARAK DA BU YAZIYI PAYLAŞIRSANIZ DAHA FAZLA İNSANA ULAŞIRIZ VE DAHA ÇOK GENİŞLERİZ.
Yapılması gereken bunlar.Gördüğünüz gibi çok fazla şey istemiyorum.Konuklarımın yazıların her perşembe "KONUK YAZAR KÖŞEM "adı altında bir başlıkta paylaşacağım.

Hepinizi bekliyorum.Duyanlar duymayanlara aktarsın.

İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

14 Mayıs 2015 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 100:KALYON TIRNAK ETİ SERTLEŞTİRİCİSİ

Merhaba canlarım.
Bugünü yazım biraz özel;bu yazı  ürün yorumlama yazılarımda ki 100. yazım.Bildiğiniz gibi bloglar da genelde ürün yorumlama yazıları olur .Benim blogum da da ürün yorumlama yazıları çok yer kaplıyor.Ürün yorumlama yazıları yazmayı da okumayı da çok seviyorum,o nedenle de çok sık yer veriyorum..Yazdığım yazılarda objektif olmaya özen gösteriyorum.Gelen hediyeleri de hem geldikleri zaman hem de ürünü yazarken belirtiyorum mutlaka.(Yani hediye olan bir ürünü aldım diyen bazı şahıslardan değilim)
Bir ürünü de yazmadan önce en az 21 gün düzenli deniyorum.(Cildimiz kendisini 21 günde yeniliyormuş etkisini anlamak için en az bu kadar süre denemek lazımmış yabancı bloglar da okumuştum ve çok da mantıklı gelmişti)Tüm bunlara ragmen 100, yazıma geldim artık gerisi de en yakın zamanda gelir ve 1000. yazımı da  beraber yazarız.

Bu güzel haber ve sohbetten sonra gelelim bugünkü ürünümüze;
KALYON TIRNAK ETİ SERTLEŞTİRİCİSİ

12 Mayıs 2015 Salı

MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 4:GÖZ KALEMİ,MASKARA,EYELİNER

Merhaba herkese
Buğün size uzun zamandır ara verdiğim makyaj koleksiyonum serisinden bir yazı yazacağım.Bu yazımda göz kalemlerim,maskaralarım ve eyelinerlarımdan bahsedeceğim.Eskiden daha fazla göz kalemim varken şimdi daha çok far kullanıyorum ve artık sertleşen ve renk vermeyen kalemlerimden kurtuluyorum.Hadi bakalım nelerim varmış;
MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 4:GÖZ KALEMİ,MASKARA,EYELİNER

11 Mayıs 2015 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 99:THALIA KOZMETİK PİRİNÇ SABUNU

Herkese merhaba
Bir  süredir sürekli sabun kullanıyorum ve sabun kullanmayı özlemişim onu farkettim. Buğün de size severek kullandığım ve bitirdiğim cilt beyazlatma özelliği olan bir sabundan bahsedeceğim.
THALIA KOZMETİK PİRİNÇ SABUNU

10 Mayıs 2015 Pazar

UZAKLARDAN GELEN DOGAL SABUNLAR :TEŞEKKÜRLER ER-RUHA SABUN VE KOLONYA

Herkese merhaba bu ğüzel ve özel pazar günün de size bana hediye gelen ve tam da annemin seveceği ürünlerden oluşan hediye paketini tanıtacağım.
Hediyem çok uzaklardan Şanlıurfa'dan geldi ER-RUHA SABUN VE KOLONYA'dan gelen bu güzel paket için tüm çalışanlarına ve firmaya teşekkür ederim.

sabun erruha
TEŞEKKÜRLER ER-RUHA SABUN VE KOLONYA

♥♥♥♥♥♥♥♥TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN♥♥♥♥♥♥♥♥

BİZİ BU DÜNYAYA GETİREN VE HER ŞEYİ BİZ OLAN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

İYİ Kİ VARSIN ANNEM VE İYİ Kİ SENİN KIZINIM ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


9 Mayıs 2015 Cumartesi

ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPILAN İHTİYAÇ ALIŞVERİŞLERİ

Merhaba herkese
Buğün sizlere biraz geç yazılmış bir yazıyı paylaşıyorum.Anneler günü geldi dayandı ama ben daha önce aldıklarımı sizlerle bir türlü paylaşamadım.Daha da vakit kaybetmeden paylaşayım istedim.Aldıklarımın hepsi indirimden alındı ve uzun bir düre içinde alındı.Video da fiyatlarını paylaştım.Bakım agırlıklı olan alışverişimde aldıklarımla ilgili sorunuz varsa yorum bırakmaktan çekinmeyin.Hadi başlayalım;
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPILAN İHTİYAÇ ALIŞVERİŞLERİ

8 Mayıs 2015 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 98:COLGETE 2'Sİ 1 ARADA SIVI DİŞ MACUNU+ BİRAZ SOHBET

Merhaba canlarım
Yeni bir yazıyla karşınızdayım.Bu yazımda size bir diş macunundan bahsedeceğim. Agız bakımı benim için zor  bir durum.Bir dişim doktorumun hatalı kanal tedavisi sebebiyle kaybedildi.Bu aralar başarılı bir implat yapacak hekim arıyorum.Bir azı ve bir köpek dişi yapacak hekim bulak zor siz implant tedavisi oldunuz mu?
Neyse gelelim diş macununa :)
COLGETE 2'Sİ 1 ARADA SIVI DİŞ MACUNU

6 Mayıs 2015 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 97:DOVE YOGUN BAKIM EL KREMİ

Merhaba canlarım

Havalar iyice ısınmaya başladı ve bahar kendinini gösterdi.Bu güzel havalarda dışarıda dolaşmak yumuşacık ellerle yumuşacık saçları yüzümüzden ayırıp güneşi hissetmek ne güzel olurdu.Tabi yumuşacık ellere sahip olsam ve gezecek kadar vaktim olsa. Gezemesem de ellerimin kuru olması beni iyice sinirlendirmeye başladı.Kuruluğu almak için sürekli el kremi kullanıyorum ve değişik el kremleri deniyorum. Kuruluğun nedeni sürekli ellerimi yıkamam ama bunun için yapacağım bir şey yok ne yazık ki.(malum sağlık çalışanıyız)Ben de el kremlerine abandım. Buğün de size eskiden sürekli kullandığım ve şimdi de yeniden alıp biraz nostalji yaptığım bir kremden bahsedeceğim.Umarım hoşunuza gider.Hemen başlıyorum;




5 Mayıs 2015 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 96:ESSENCE GEL TİNT 02:HOT RED

Merhaba güzellikler
Buğün size sn zamanlarda sürekli elimin gittiği bir dudak ürününden bahsedeceğim.Makyajda rujları seviyorum.Genel de de kırmızının alt tonları ve pembenin kırmızıya çalan tonları favorim.Açık pembe vb renkler benim gibi koyu alt tonlu dudaklarda güzel durmuyor ayrıca dudaklarımdaki renk farklılıkları da pembe tonlarında ki kimi rujda çok belli oluyor.Bu nedenle de daha koyu ama çok da koyu olmayan dudak ürünlerini tercih ediyorum.


4 Mayıs 2015 Pazartesi

MAYIS AYI KOZMETİK SEPETİM(MY MAKE UP BASKET OF MAY)

Merhaba herkese
Mayıs ayı geldi sonunda ve havalarda iyice ısındı.Umarım nazarım degmez de sogumaz hava.Yogun bir temponun içindeyim ve sürekli makyaj yapmam kısaca bakımlı :) görünmem gerek yani.Kalktığım gibi dışarı çıkamıyorum maalesef.Makyaj artık zorunlu oldu bence yapmamak suç gibi insanlar öyle bakıyor.Ben makyajımı sade tutmaya özen gösteriyorum ve genelde göz makyajına agırlık veriyorum.Bu ayda öyle olacak tabi ki.Bu ay hangi ürünleri seçtim neleri kullanacağım hadi bir bakalım;
MAYIS AYI KOZMETİK SEPETİM(MY MAKE UP BASKET OF MAY)
Ürünlerim bu şekilde.Ben bu ürünleri küçük bir plastik kaba (sepete) koyuyorum ve genelde bu ürünleri kullanıyorum.Çok sık kullanmadığım yada elimin az gittiği ürünleri koymayı seviyorum.Şimdi sepette neler var sırayla bakalım.Sırayı soldan sağa göre yapmışım o nedenle biraz karışık olacak;

3 Mayıs 2015 Pazar

DENEDİM YORUMLUYORUM 95:ROSENSE NEMLENDİRİCİ MASKE

Merhaba herkese
Buğün size bir nem maskesinden bahsedeceğim.Ben maske yamayı seviyorum.Hatta cilt bakımında en sevdiğim şey maskelerdir.Ama cildim bir ara aşırı kurumuştu ve ne yaparsam yapayım bu kurulup bir türlü geçmiyordu.Ben de o sıralarda bana ROSENSE firması tarafından gönderilen bu nem maskesini denedim ve çok sevdim.Buğün de sizler için yorumunu yapacağım.Umarım hoşunuza gider ve faydalı olur.
ROSENSE NEMLENDİRİCİ MASKE

2 Mayıs 2015 Cumartesi

KÜÇÜK BİR TANIŞMA PAKETİ BİODER MARKASINDAN(TEŞEKKÜRLER BİODER)

Merhaba herkese;
Mayıs ayı güneşle birlikte geldi.Hava sımsıcak insanın içine işliyor.Ben de bu güzel günde sizlerle bana gelen bir paketten bahsedeceğim.Genelde ürün almadan önce testerları denemeyi sevdiğim için bu paketi de çok sevdim.BİODER markalı genelde eczanelerde satılan bir marka ve bebek ürünleri-cilt bakımı -saç bakımı vb ürünleri var.
BİODER MARKA
KÜÇÜK BİR TANIŞMA PAKETİ BİODER MARKASINDAN

1 Mayıs 2015 Cuma

FİKRİ MÜHİM PAKETİM GELMİŞ HOŞ GELMİŞ (GLİSS MİLLİON GLOSS ŞAMPUAN KİTİ)

Merhaba canlar;
Buğün size Fikri Mühim tarafın dan  benim ve çevremdeki 5 kişinin denemesi için gönderilen bir paketten bahsedeceğim.Fikri Mühim sitesi;agızdan agza reklam kampanyası mantığıyla çalışıyor.Zorlama olmuyor hiç bir şey sohbet ederken konuşulan sevdim sevmedim tarzı şeyler kısaca.Benim katıldığım ikinci kampanya.Her kampanya herkese gitmiyor.Onlar sizi seçiyor ve ürünleri gönderiyorlar.Sizde çevrenizdekilerle ürünleri deneyip yorumlarınızı rapor  olarak bırakıyorsunuz. Olumlu olumsuz yönlerini değerlendiriyorsunuz ve bunlar firmalara iletiliyor.
Kamuoyu yoklaması tarzı bir çalışma prensipleri var.Katılı ücretsiz.

Buğün bahsedeceğim pakette bana 2 gün önce geldi.
FİKRİ MÜHİM PAKETİM GELMİŞ HOŞ GELMİŞ (GLİSS MİLLİON GLOSS ŞAMPUAN KİTİ)

DENEDİM YORUMLUYORUM 94:ESSENCE FAR BAZI

Güzel bir günde sizlerle yeni bir yazımla karşınızdayım.Nasılsınız umarım iyisinizdir.Ben biraz(baya) yoğunum.Ders,staj,iş arayışı,ev derken resmen pestilim çıkıyor.Bu günler de sabah yataktan çıkmak ve makyaj yapmak tam bir işkence resmen ah o sıcacık yatağım ve yastığım.Neyse şimdi hüzünlenme zamanı değil,madem kalktım bu  yazıyı  sizlerle paylaşayım
ESSENCE FAR BAZI