28 Aralık 2015 Pazartesi

ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ

ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ

Herkese merhaba
Sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.Umarım herkese iyidir.Son bir kaç gündür hastanelerde sürünüyorum.Sudan bulaştığı düşünülen bir salgın varmış ve ona yakalamışım aman dikkat edin  siz yakalanmayın..Mide bulantısı,kusma ve huzursuzluk hissiyle ortaya çıkıyor ve tamamen geçmesi 1- 2 hafta alabiliyor ; umarım kısa sürede iyileşirim ve sizden de  kimse  yakalanmaz çok kötü bir şey.
 Bu hastalık konusunu kenara kaldıralım ve bu hatanın ürününe geçelim.Bu hafta size son zamanlarda kullandığım bir saç spreyinden bahsedeceğim.Sadece Rossmann 'da satılan ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ ;  ince saçlar için özel olarak üretilmiş ve içinde paraben yok ayrıca UV filtresine de sahip.
ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ

4 numara olarak gözükse de numarası saç spreyinin tutuculuk şiddetini göstermiyor. ISANA markası her saç tipi için özel bir  çay spreyleri  çıkarmış.Örneğin ;1 numarası kıvırcık saçlar için, 2 numarası boyalı saçlar için gibi.Bu da 4 numaralı olanı ince telli saçlar için olanı hem de mor renkte alırken ilk dikkatimi çeken rengi oldu diyebilirim :)
ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ

Kullanımı çok kolay 30 cm uzaktan saça sıkıyorsunuz ve çok güzel sabitliyor.Genelde ince telli saçlara sahip olanların ben de bunlara dahilim ;saç spreylerin de yaşadığımız teme sıkıntı saç spreylerinin saçlarımı yapıştırması,jöle gibi sert durması ve ağırlaştırmasıdır. Bu üründe  ise bu sorunları yaşamadım.Saçımı 6-8 saate kadar sabit tuttu ama bu tutuş son derece doğaldı .Jöle gibi bir görünüm elde etmedim ve saçlarım yumuşacık oldu sertleşmedi. İçin de  da paraben içermemesi de oldukça güzel bir özellik.
ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ

250 ML boyutuyla da oldukça büyük olan ISANA İNCE TELLİ SAÇLAR İÇİN HACİM VERİCİ SAÇ SPREYİ 'ni genel olarak çok sevdim, bu saç spreyini ince telli saçları olanlara öneririm. Sadece  Rossmann'lar da bulabileceğiniz bu saç spreyi 8-10 TL arası bir fiyata satılıyor ve sık sık da indirime giriyor.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın :

Hiç yorum yok: