15 Aralık 2015 Salı

İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ DİŞ MACUNU

Herkese merhaba
İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ DİŞ MACUNU
Bembeyaz lekesi ve parlak dişler hepimizin hayali malum.Benim de öyle tabi ki. Dişlerimle ilğili bazı medikal sıkıntılarım da olsa beyaz ve sağlıklı bir gülümseme için elimden gelenleri yapıyorum.Son zamanlarda da beyazlatıcı etkili diş macunları oldukça popüler olunca  bende GRATİS indiriminden İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ diş macununu 1 alana 1 bedava şeklinde aldım ve gördüğünüz gibi birini bitirdim bile.

İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ DİŞ MACUNU
5 günde yüzeydeki lekelerin %90 'ını temizlediğini vaat ediyor.Günde 2 kere sabah ve akşam kullandım ; çay ve kahveden oluşan lekelerin büyük çoğunluğunu temizlediğini gözlemledim.
İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ DİŞ MACUNU

Genel olarak tüm beyazlık ve lekeleri temizlemeyi vaat eden diş macunlarında olduğu gibi mavi renkte ve bu mavi renge ne neden oluyorsa o temizliyor :)

Benim dişlerim kemik rengi olarak sarı alt tonlu ve oldukça sıkıntılı.Beyazlık vaat eden diş macunları bende pek işe yaramıyor ve genelde de hassasiyet yaratıyor.Bu diş macununu kullandığım süre zarfında dişlerim çok güzel temizlendi.Ferah bir nefes hissettim. Lekelerim azaldı ve parladı.Bu tarz macunların sebep olduğu hassasiyet oluşmadı.Çok severek ve rahatlıkla kullandım.

İçeriği bu şekilde.Genelde içerik olarak diğer diş macunlarıyla aynı ; bazı insanlar ; kenardaki mavi,kırmızı ve siyah kısımların içerikle alakalı olduklarını söylüyorlar ama benim o konuda bir bilgim yok maalesef.Biliyorsanız yorum olarak bırakın ve bende öğreneyim.

Genel olarak ; İPANA 3 BOYUTLU BEYAZLIK LUXE PARLATICI ETKİLİ DİŞ MACUNU 'nu oldukça sevdim.Elimde ki diğer pakette bitince başka bir çeşidini deneyebilirim.Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım hoşunuza girmiştir.Sonra ki yazımda kendinize dikkat edin :)

Hiç yorum yok: