19 Aralık 2015 Cumartesi

HC HAİR CARE OVEX HIZLI SAÇ KURTARMA VE CANLANDIRMA TERAPİSİ

Merhaba canlar ;
Herkese iyi hafta sonları;hafta sonlarını çok seviyorum özellike hafta içi yoğunluktan kendime ayıramadığım vakti  hafta sonları kendime ayırıyorum.Saç bakımı cilt bakımı ve tırnak bakımı hafta sonunun vazgeçilmesi benim için.Rutinim sabit olsa da kullandığım ürünler sürekli değişiyor.Bu gün  de size özellikle son 3 haftadır saç bakım rutinim de kullandığım ve etkisini çok başarılı bulduğum bir saç bakım ürününden bahsedeceğim.
HC HAİR CARE OVEX  HIZLI SAÇ KURTARMA VE CANLANDIRMA TERAPİSİ

 HC HAİR CARE 'in özellike saç bakım kompleksini  çok severek kullanmış ve yenisini bile almış biri olarak   küçük bir ürün olduğu  vaat etki etki çok fazla olunca  bu üründen çok da büyük bir beklentim oluşmadı.Kullandıktan sonra çok büyük bir beklentim olmadığı için  belki de yaptığı etki beni çok şaşırttı ve son zamanlarda ki favorim oldu.

HC HAİR CARE OVEX  HIZLI SAÇ KURTARMA VE CANLANDIRMA TERAPİSİ

Yıpranmış saçları tek adımda mükemmel bakımı verdiğini  ve  kısa sürede saçı kurtardığını , canlandırdığını vaat ediyor.
Başta da dediğim gibi çok büyük vaatleri olduğu için ilk kullandığım zaman  çok beklentim yoktu.Küçük bir boyutu var ve kısa sürede biter diye düşünüyordum.Bu kadar ön yargıyla kullanmama rağmen ilk kullanımda bile saçlarıma verdiği etkiyi ve parlaklığı fark ettim.Uzun ve ince saçlarım var ;bana  fındık tanesi kadar miktarı yeterli geliyor.3-4 günde bir uygulanmasını öneriyor ve ben de haftada 2 kez uyguluyorum.Saçlarım pamuk gibi oldu ve mat saçlarımda hafif de olsa bir parlaklık  ve canlılık kattı.

HC HAİR CARE OVEX  HIZLI SAÇ KURTARMA VE CANLANDIRMA TERAPİSİ

İçeriği de bu şekilde.Ben severek kullanıyorum ve kullanmaktan da zevk aldığım bir ürün.Saçlarıma verdiği etki sebebiyle gerçekten de bir terapi ürünü olduğunu söyleyebilirim.Bilmeyenler için  hc hair care markası hayvanlar üzerinde test yapmayan da bir marka.Fiyatı da internette 12 -15 TL arasında değişiyor. Kullandınızsa yorumlarınız bekliyorum .

Hiç yorum yok: