30 Aralık 2015 Çarşamba

CİLT BAKIM RUTİNİME GENEL BAKIŞ VE WATSONS SUPERDRUG TEA TREE TEMİZLEME JELİ

CİLT BAKIM RUTİNİME GENEL BAKIŞ VE WATSONS SUPERDRUG  TEA TREE TEMİZLEME JELİ

Herkese merhaba
Herkese iyi hafta sonları;cilt bakımı benim için son derece önemli bir konu.Makyaj için olmasa da olur derim ama cilt bakımı için öyle bir düşüncem yok maalesef :) Her sabah yüzümü bir jelle tıkayıp sonrasında kremliyorum, akşamında makyajımı çıkardıktan sonra yeni bir temizleme  jeliyle yıkayıp tonik uyguluyorum sonrada kremliyorum. Akşam rutinim de kullandığım temizleme jelleri genelde tanecikli oluyor ve bu şekilde tüm gözeneklerimi temizliyorum. Buğün de size sadece Watsons mağazalarında bulabileceğiniz Superdrug markasına ait  bir temizleme jelinden bahsedeceğim.

CİLT BAKIM RUTİNİME GENEL BAKIŞ VE WATSONS SUPERDRUG  TEA TREE TEMİZLEME JELİ

Temizleme jeli olarak çok da memnun kalmadığım bu ürünü başka işlevlerde kullanıyorum ve o çekilde kullanmanın daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Bu temizleme jelini indirim sepetinden 3 tanesini 10 lira gibi bir fiyata almıştım.Alırken çok büyük bir beklentim yoktu ama bu kadar da kötü olacağını tahmin etmemiştim.

CİLT BAKIM RUTİNİME GENEL BAKIŞ VE WATSONS SUPERDRUG  TEA TREE TEMİZLEME JELİ

Krem yapıda içinde tanecikleri olan bir temizleme ürünü,kokusu normal çay ağacı kokusu o nedenle çok keskin benim için, ayrıca içinde bulunan tanecikleri oldukça büyük. Elimde bile erimiyor ki yüzümde erisin.Resmen yüzümü çiziyor .Tanecikli temizleme ürünlerini sevsem de bu üründen nefret ettim.
CİLT BAKIM RUTİNİME GENEL BAKIŞ VE WATSONS SUPERDRUG  TEA TREE TEMİZLEME JELİ

İçeriği de bu şekilde olan ürünü,ziyan olmasın diye vücut peelingi olarak kullanıyorum ve bu amaçla kullanınca daha çok sevdim.Kollarımdaki ve ayaklarımdaki ölü deriyi çok güzel temizliyor.İçerik olarak çok da temiz olmayan bir ürün.Superdrug markasının tek iyi yani hayvanlar üzerinde test yapmaması.

Asıl amacı yüz yıkama kremi/jeli olan bu ürünü hiç sevmedim uzak durun.Hassas olmayan cildimde bile hassasiyet yarattı.Taneciklerini sevmedim.İndirim  sepetinde görürseniz vücut peelingine ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz o amaçla kullanıma daha uygun.

Benim bu  hafta ki söyleyeceklerim bu kadardı.Normal zamanlarda sevdiğim ürünlerden bahsederdim ama ben size bu hafta sevmediğim bir üründen bahsetmek istedim.Umarım hoşunuza gitmiştir.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Hiç yorum yok: