28 Kasım 2015 Cumartesi

GÜNÜN OJESİ 13:FLORMAR NAİL ENAMEL 387 VİNTAGE GOLD

Herkese merhaba;
Son zamanlardaki   ojelerle aramda oluşan  yogun ilişkiyi bilmeyen kalmadı sanırım.Özellikle son 1 senedir  bu durum bir aşk haline geldi resmen .....Oje sürmeyi,almayı hatta  yan  yana dizip izlemeyi çok seviyorum ; (hangimiz sevmiyoruz ki )Elimde benim için  sayıca  fazla oje olunca  en azından  hafta da  bir oje inceleme yazısı yazmayı kendime görev edindim.Bunun içinde bu  hafta  size sevdiğim tek altın rengi ojeyi anlatacağım :)
FLORMAR NAİL POLİSH

Oje olarak en sevdiğim renkler;nude tonları ve borda tonlarıdır. Günlük hayatta da özellikle iş yaşantısında çok fazla renkli ve nail artlı tırnakları kullanamıyorum maalesef :( Geçen yıl nail art akımına kapılınca bir altın renk oje almaya karar verdim ve bu ojeyi tesadüfen aldım.İyi ki almışım sadece  nail art için değil  günlük olarak da  kullanılabilecek bir altın rengi.
FLORMAR NAİL POLİSH

Rengini kendime çok yakıştırdım.Tek katta opaklaşıyor ve tırnağı kapatıyor. Çizği çizği görünümü olmuyor,Sürümü de çok kolay,ojenin kıvamı da orta sıvılıkta. Fırçası  normal kalınlıkta ,sürerken kenarlara bulaşmıyor ....Ojeyi sürdükten sonra kısa sürede kuruyor ki bu benim için çok önemli.
FLORMAR NAİL POLİSH

Benim elim sudan hiç  çıkmaz  o nedenle de ojelerin bende ki maksimum kalış süresi 3-4 günden fazla değildir.Bu ojede tek kat olmasına ve üzerine top coat uygulamama rağmen  3.günün sonunda ancak uçlardan hafif hafif soyulmaya başladı.Asetonla kısa sürede de çıkıyor uğraştırmıyor.
FLORMAR NAİL POLİSH

Bu oje Flormar'ın normal serisine ait ve fiyatı 2,25 TL .Görürseniz bakın derim çok hoş duran bir renk.Özellikle yazın hem içindeki ışıltıları hem de rengi sebebiyle çok hoş durabilecek bir oje bakın derim.Yorumlarınızı bekliyorum :)

Hiç yorum yok: