14 Kasım 2015 Cumartesi

GÜNÜN OJESİ 12:ESSENCE COLOR & GO 189 NEW YORK CİTY CALL


Herkese merhaba ;
Oje sürmeyi ve oje almayı ne kadar sevdiğimi instagramdan,blogumdan sürekli duyuruyorum bu nedenle de duymayan kalmamıştır sanırım.Son zamanlar da da satin ojelere takmış durumdayım.Elimde bir kaç tane satin oje var ama içlerinde en sevdiğim hiç kuşkusuz buğün de sizler için yorumlayacağım; ESSENCE COLOR & GO 189 NEW YORK CİTY CALL  adlı ojem.Bende ki  eski seriden  ama sanırım yeni seride de bu renk var ,yoksa çok büyük bir kayıp :(


Ojenin içinde çok küçük sedefler var,renk  olarak da çok temiz nude-krem arasında olan bir renk.Ben her kıyafete uyabileceğini düşünüyorum. Satin yapıda  olmasına rağmen tek katta renk veriyor ve fırça izi bırakmıyor.Ojenin kıvamı çok başarılı.Yaklaşık 3 dakika da kuruyor ve 3-4 güne kadar bozulmadan dayanıyor.

Fırçası genel essence fırçası yani kalın uçlu.Ben bu  tarz fırçaları çok pratik buluyorum.Tek katta tüm tırnağı boyama imkanı sağlıyor .Dikkatli sürünce de taşma vb soruna rastlamıyorum.


Genel olarak ;yapısını,fırçasını,rengini,sürümünü,kalıcılığı çok sevdiğim bir oje oldu. Eğer sizde satin ojeleri seviyorsanız :ESSENCE COLOR & GO 189 NEW YORK CİTY CALL 'a bakın  ve bir deneyin derim.Benim söyleyeceklerim bu kadardı.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın hoşçakalın:)

Hiç yorum yok: