7 Ekim 2015 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 140 :FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK

Herkese merhaba
Uzun süredir makyaj malzemesi yorumlamadığımı farketim sanırım bunun nedeni bakım ürünlerini daha sık kullanmam ve günlük yaşamımda fazla makyaj yapmamam  ve yaptığım zamanda  aynı ürünlere agırlık vermem oldu.Bilmeyen kalmadı sanırım ;Flormar yazın başında çıkardığı Bohemian Dream koleksiyonunu bitirmek için büyük bir indirim yaptı ve serinin çoğu ürününü 5 TL den sattı.Hepimiz gibi bende bu indirimden faydalandım ve sevdiğim ve almak istediğim parçaları kaptım.Bu ürünlerden biri de bugün size bahsedeceğim köpük /krem yapıdaki bu allık oldu.Allık sevmeyen beni bile hem rengi hem yapısıyla kendine aşık etti.
FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK
FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK
Bu serinin 4 farklı renkli allığı vardı.İndirim büyük olunca istediğim ürünleri bulmak da zor oldu.Resmen kapanın elinde kaldı aldıkları :)Bu serinin ürünleri kadar ambalajları da çok güzel etnik desenleri vardı.
FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK

Allığın  çok hafif pembe -şeftali arası  sedef içermeyen bir rengi var.Yapı olarak da köpük/krem arası bir yapıda olan alığın ambalajı da çok hafif ve yanda taşımaya çok uygun.Elle uygulamaya da  elverişli.
FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK
Allığı kullanırken çok dikkatli olmak lazım çünkü  allık inanılmaz pigmentli yoksa benim ilk kullandığım gibi domates gibi olursunuz.Çok az bir parçası bile yeterli geliyor.Kalıcılığı 5-6  saat kadar  sonrasında tazelemek gerekiyor.Uygulamada fırçayla yada elle uygulama yapılabiliyor.Ben genelde elimle alıp süngerle dağıtıyorum.yanaklarımda çok  doğal duruyor.Bazen de far olarak da uyguluyorum.
12 gram oluşu ve az bir miktar kullanımın kafi gelmesi nedeniyle uzun süre makyaj koleksiyonumda yer alacak gibi geliyor. Eğer indirim bitmeden bulabilirseniz bu renge bir göz atın derim.Fiyatı 5 TL ve Flormar 'ın  internet sitesinden online olarak yada Flormar şubesinden şahsen gidip alabilirsiniz.Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı  bu ürünle ilğili yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok: