17 Eylül 2015 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 137:SERANEM SAÇ BAKIM ŞAMPUANI

Herkese merhaba
İçimizi donduran bir sonbahar gününde sizlere uzun zaman önce biten ama benim unutkanlığım yüzünden yazısı bir türlü yazılamayan bir saç bakım şampuanıyla ilğili  yorumlarımı sunacağım.
SERANEM SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
SERANEM SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
Bu şampuanı yazın başında saç diplerim de oluşan  kuruluğu gidermek ve saçıma nem kazandırmak amacıyla  kullanmıştım ve etkisini de görmüştüm.Kullandığım süre boyunca favorilerimde de sıklıkla gördünüz.Bu kadar çok sevince ve havaların da etkisiyle saç diplerinde kuruma sorunu yaşayan arkadaşlarım olunca bu ürünün yazısını yazmalıyım ve  bu tarz sorunu olan arkadaşlarıma fikir vermeliyim  düşüncesi oluştu ve  bu  yazıyı  geç de olsa  yazmaya karar verdim.
SERANEM SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
SERANEM SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
Başta da dediğim gibi kullanmamın asıl amacım  saç diplerimdeki kuruluğu gidermek ve oluşan kaşıntıyı azaltmaktı.2 kullanımdan sonra kaşıntı sorunu kayboldu ve sonraki bir kaç kullanımla da saç diplerimin nemlendiğini fark ettim.Bu nemlilik yağdan kaynaklanan bir nem değildi ,kullandığım süre boyunca saçımı yağlandırmadı ve  saçlarımı ağırlaştırmadı. Saç boylarımı da yumuçacık yaptı.Bunu kullandığım dönemde ayrı eten bir saç kremi yada saç açıcı bir ürün kullanmadım.
SERANEM SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
SERANEM SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
Ürünün sevmediğim tek yanı boyutuydu.Boyutu çok küçük ve boyutuna göre fiyatı da pahalı.Gerçekten bu tarz bir saç kuruluğu sorunu yaşamadığım müddetçe ne kadar başarılı bulsam da almayı düşünmediğim bir şampuan. Seranem şampuan;Dermadolin  firmasını tarafından üretilmiş bir şampuan Ve çeşitli eczanelerde bulabilirsiniz. Online eczane sitelerinde indirim yakalarsanız bakın derim.Fiyatı :25-40 TL arası değişiyor.
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Ürün firma tarfından denemem için gönderilmiştir.Görüşlerim tamamen objektiftir.

Hiç yorum yok: