7 Temmuz 2015 Salı

MEDİWELL ÜRÜNLERİYLE İLK İZLENİM

Herkese merhaba
Ramazan ayının bu son günlerinde sizlerle güzel bir yazıyla birlikteyim. Bilen bilir kuru bir tenim var.Ellerim,  dudaklarım, saçlarım kuru hatta pul  pul dökülecek  cinsten kuru hemde.Bir yüzüm yağlıya dönük karma  ama onda bile yanaklarım kurudur.Yani ben kuruluktan çok çeken biriyim anlayacağınız:)
Malum mevsim yaz bir de oruç derken su içmeyi normalde de unutan ben denizinin başta dudakları olmak üzere tüm vücudu iyice kurudu.(Nemlendirme çabalarım sürüyor)Bu derdime çare olacak güzel bir paket bir kaç gün önce elime ulaştı ve bende ilk izlenimlerimi buğün sizlerle paylaşıyorum. Bakalım neler gelmiş :)
mediwell şanlı ilaç
MEDİWELL ÜRÜNLERİYLE  İLK İZLENİM
Mediwell markası şanlı ilaç bünyesinde piyasaya sürülen bir marka.Bana denemem için ürünlerinden oluşan bir paket göndermişler.Şanlı ilaç çeşitli yakıları ve merhemleriyle meşhur bir tıbbi firma.Özellikler yakı 65 yıllık başarıları söz konusu ki daha önce çeşitli sebeplerle yakılarından alıp kullanmıştım.Bu nedenle de mediwell ürünlerini çıkardığını duyunca çok merak ettim :)
(bilmeyenler için yakı :Bacaklarda, kollarda, boyun omuz ve belde ki agrıların giderilmesi için bölgeye yapıştırılan lokal agrı kesici içeren bantlardır.)

Ürünlere genel olarak bakalım: )
mediwell sanlı ilaç
MEDİWELL ÜRÜNLERİYLE  İLK İZLENİ
  • MEDİWELL MİGREN BANDI:Migreni olan biri olarak bu ürüne ihtiyacım sıklıkla oluyor umarım yakın zamanda bu ürünü kullanmak zorunda kalmam :) Kutunun içinde 3 adet band var ve 8 saate kadar etkili olduğunu söylüyor.
mediwell şanlı ilaç
MEDİWELL ÜRÜNLERİYLE  İLK İZLENİM
  • MEDİWELL ATEŞ  DÜŞÜRÜCÜ SOĞUTUCU BAND:Bu ürünü çok merak ettim dogrusu. Başta çocuklar olmak üzere 2 yaş üzeri herkes kullanabilirmiş.İçinde 3 adet var ve 8 saate kadar etkili. Direk mideye zarar ilaç kullanmadan önce denemek gerek bu tarz ürünleri:)
mediwell şanlı ilaç
MEDİWELL ÜRÜNLERİYLE  İLK İZLENİM
  • MEDİWELL DUDAK BAKIM KREMİ SETİ:En sevdiğimi en sona sakadım.Standına bile bayıldım.Kokuları harika.4 adet var içinde ve hepsi çok güzel meyve kokuyor :)
MEDİWELL ÜRÜNLERİYLE  İLK İZLENİM
Lip balmların ambalajları çok tatlı.Tutti frutti,kavun,muz ve çilek olmak üzere 4 çeşiti var.Daha önce eczaneden kavunlusunu almıştım o nedenle onu bir çekilişte size hediye edeceğim.Diğer lip balmları açtım ve denedim harika nemlendiriyorlar bir eczaneye bakın gelin derim :)

Benim şimdliilik söyleyeceklerim bu kadardı. Blogumu takip etmeyi unutmayın artık instagtamdayım ve daha aktifim hepinizi bekliyorum:) bye bye 

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Hiç yorum yok: