8 Haziran 2015 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 107:RİTUEL DE BEAUTE ÖZEL GÜNLER İÇİN ISITICI BANT

Merhaba canlar
Buğün size bahsedeceğim ürün biraz kadınlara özel :) Erkek olmadığım için şanslı olduğumu düşünürüm genelde.Ama bazen özellikle de bu dönemlerde keşke erkek dogsaymışım derim.Malum saglıkçıyız size regl döneminin fizyolojisini anlamayı istemesem de :( olmaz sa olmaz bir durum olduğunu söylemeliyim.Ne kadar agrılı olursa olsun ama olsun denilebilecek bir durum.Bu dönemde agrının olması normal kabul ediliyor tabi bu agrı sizi yataklara düşürecek kadar çok olmamalı ve yaşamınızı etkilememeli.Sızı gibi düşük ölçekli agrı normal bunun dışındaki agrı ise DİSMENORE denilen öze bir durum ve hekime görünmek gerekir.Benim size bahsedeceğim ürünse normal agrı durumunda kullanılan  , kullanıldığında rahatlık saglayan bir ürün.

Regl agrısını da anlattığımıza göre gelelim ürünümüze;
regl dismenore
RİTUEL DE BEAUTE ÖZEL GÜNLER İÇİN ISITICI BANT
Ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum.Çok fazla kanamam olmaz ve çok da agrılı olmaz regl dönemim.Süresi bana göre normal ve düzenli.Bu nedenle de bu tarz ürünleri genelde regl dönemimin ilk günü kullanırım ve işime geri dönerim.
RİTUEL DE BEAUTE ÖZEL GÜNLER İÇİN ISITICI BANT
Bu markayı da ilk kez Bim'de görüp almıştım ve çok beğendiğim içinde her gördüğümde 2-3 bakmadan aldım.Başka markalarınkini de denedim ama fiyat-performans ilişkisinde bunun kadar başarılı olanını bulamadım.Bu ürünü  de firma tarafından denemem için 2 kutu gönderildi.Her kutuda 2 adet var ve toplam da 4 ay rahatım demektir.


Ürün 8 saate kadar etkili olduğunu vaat ediyor ve benice bu vaadını de yerine getiriyor. Ürünün diğer bir özelliği de hayvanlar üzerinde test edilmeyen bir marka olması.Kolaylıkla ulaşılabilen bu ürünü size tavsiye ediyorum.
Elimde yaklaşık 10 adet ısıtıcı bant var ama içlerinde en çok sevdiğim bunlar.Bana denemem için bu ürünü gönderen RİTUEL DE BEAUTE markasına çok teşekkür ederim.
Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve beni takip etmeyi unutmayın.

Çekilişime katıladıysanız buradan katılabilirsiniz

İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

1 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

güzelmişşş denemek lazım bende bloğa bekelrim canım :)