31 Mayıs 2015 Pazar

OMEGA PHARMA GRUP'DAN TANIŞMA PAKETİ (TEŞEKKÜRLER OMEGA PHARMA GRUP)

Merhaba herkese
Buğün size 4 gün önce gelen ve beni çok şaşırtan aynı zamanda çok da sevindiren bir paketten bahsedeceğim.Ürünler için tekrar OMEGA PHARMA   gruba   ve yetkililere teşekkür ederim.
thanks lifestayle bogger
OMEGA PHARMA GRUP'DAN TANIŞMA PAKETİ (TEŞEKKÜRLER OMEGA PHARMA GRUP)
Paket yurtiçi kargoyla geldi ve biraz yamulmuştu.Kırılacak bir ürün olsaydı nasıl gelirdi siz düşünün.Ürünlerin genel görünümü bu şekilde.Şimdi ayrıntılı olarak bakalım.



Depitak markasının agda bantlarını ilk defa deneyeceğim.Bu mentollü olandan 12'li ve 24'lü paket olarak 2 adet gönderilmiş.


Mentollü bir agda bandının nasıl olacağını çok merak ediyorum.Bu agda bandı ekstra güçlü olduğunu vaat ediyor ve içinde 4 adette nemlendirici mendil var.Cildi yumuşatmak için de aleo vera özü içeriyor.




Bu ürün klasik olanı ve vanilyalı.İçinde 12 adet var ve 2 tane nemlendirici mendil var.Bu ürün de aleo vera özü içeriyor.





Ürünün hem 12'li hen 24'lü paket hali mevcut.Yeni agda yapmaya başlayan genç kızlara özel üretilen bu seri çilekli hem de tüm cilt tipleri için.İlk bu ürünü denemek istiyorum.

Her cilt tipine ve ihtiyacına  uygun ürünlerinin olması marka için çok büyük bir avantaj.Ürünleri denedikçe sizlerle ayrıntılı yorumlarımı paylaşırım ama bu kadar çok çeşitinin olması beni çok mutlu etti.Ürünler için;OMEGA PHARMA grubuna çok teşekkür ederim.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

2 yorum:

Güzellik Meselesi dedi ki...

Güle güle kullan canım :)

Pembe Dünyam dedi ki...

Cok faydalı bir paketmiş güle güle kullanın :)