26 Mayıs 2015 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 103:NİVEA Q10 MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

Merhaba herkese
Yeni bir yazıyla karşınızdayım.Malum okul,staj derken  günlük hayatımızda makyaj yapıyoruz hepimiz.İyi güzel ama bu makyajların da bir de çıkartılması lazım.Ben de bugün sizlere bir makyaj temizleme sütünden bahsetmeye karar verdim.
NİVEA Q10 MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ
Bu ürünü yaklaşık 9 ay kadar önce Kipa'da gezerken indirimde gördüm ve fiyatını görünce almak istedim(3 TL).Seri sonu indirimi falan vardı herhalde bilemiyorum.Ama iyi ki almışım dedim.

Ben genelde ten makyajı yapmadığım için bu tarz temizleme sütleriyle göz ve dudak makyajımı çıkartıyorum.Bu üründe makyajı çıkarmayı ve teni pürüzsüzleştirme vaat etse de ben sadece makyajı iyi çıkardığını söyleyebilirim.Yaşım gereği direkt Q10 kullanmasam da bu ürünü kullanmakta sakınca görmedim.Zaten bu tarz temizleme sütünü kullandıktan sonra yüzümü jel tarzı bir ürünle bir kez daha yıkıyorum.Yani direkt Q10 etkisi konusunda yorum yapamam.



Ürün bence klasik nivea kokusunun biraz parfümlenmiş hali gibi kokuyor.Ben kokusunu seviyorum.Tüm yüzde vb kullanılabilir diyor ama ben sadece gözlerim ve dudaklarım için kullanıyorum.
NİVEA Q10 MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ
Ben bu tarz delikli temizleyicileri daha çok seviyorum.Makyajımı düzeltirken kulak pamuguna alıp rahatlıkla kullanılabiliyor. Dermokil temizleme sütünde bu özellik olmadığı için bunu daha sık kullanıyorum.

Ürün hafif sarımtırak bir beyaz.Kesinlikle yaglı bir his bırakmıyor.Göz çevresini de kurutmuyor.Ben hem waterproff hem de normal rimelle de denedim.Çıkarması başarılı seviyede tekrar alınabilir bir ürün anlayacağınız..Eyelineri falan rahat rahat çıkarıyor.Ürün bende yag bezesi vb yapmadı.Bu nedenle de genelde bu ürünü kullanıyorum.200 ml bir ürün ve 12 ay kullanım ömrü var.Bu bitince tekrar Nivea markalı bir temizlieme sütü edinebilirim.Bundan memnun kaldım.
Benim bu ürünle ilgili söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım hoşunuza gitmiştir sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

2 yorum:

selin genç dedi ki...

ben niveanın ürünlerini güvenerek kullanıyorum çok marka değiştirdim ama içlerinde en iyi bulduğum nivea :)

Kelebek Etkisi dedi ki...

Blogun hayırlı olsun canım:))