14 Nisan 2015 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 86:DERMOKİL ARGAN YAGLI KİL MASKESİ

Merhaba canlar;
Bugün size bir kil maskesi yorumlayacağım.Bildiğiniz gibi benim karma bir cildim var ve kil maskesi yapmayı çok seviyorum.Bir ara cildim/saçım/ellerim/tırnakların/yüzüm kısaca her yerim aşırı kurumuştu ama kil maskesine de ihtiyacım vardı.Yüzümdeki yagı dengelesin ama cildimi de kurutmasın hatta nemlendirsin diyordum ki bu maskeyi hatırladım.



Bu maske bana  DERMOKİL firması tarafından gönderilen paketin içinden çıktı ve bende yarısından fazlasını kullandım.Artık yorumlayabilirim diye düşündüm.Baştan söylemeliyim bun bayıldım.


Maske kuru ve hassas ciltler için olan ve argan yagı da  içeren bir kil maskesi.Sürümü kolay,kullanımı kolay hem yagı emiyor ve dengeliyor hem de cilde harika bir nem veriyor.İçin de bulunan beyaz kil de cildi tahriş etmiyor.
DERMOKİL ARGAN YAGLI KİL MASKESİ
Maske 25+ üstü ama bence tüm cilt tiplerine ve yaş grubuna uyacak nitelikte.Bu maske için en güzel özelliği 10 dakika da kuruması ve bu sürenin nem vermeye yeterli olması. Argan yagı içerdiği için maske harika bir nem veriyor.Bu maskeyi karma-yaglı ciltli bireyler nem maskesi olarak rahatlıkla kullanabilirler.Ben bu şekilde kullandım ve çok da memnun kaldım.
DERMOKİL ARGAN YAGLI KİL MASKESİ
Maske 50g , 12 ay kullanım ömrü var ve Türk malı olan bir ürün.Ürünü çok sevdiğimi yenilemem lazım.Zaten Dermokil maskeleri de severek kullanıyordum.Bu şekil de tüpte olunca da daha çok sevdim.Ürün bitince tekrar almayı da düşünebilirim.
Maskeye ilğili genel yorumlarım bu şekildeydi.Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Dermokil firmasına hediyesi için çok teşekkür ederim.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Hiç yorum yok: