21 Şubat 2015 Cumartesi

İPUCU KÖŞESİ :3: KOZMETİK ORGANİZASYONU İÇİN EKONOMİK ÇÖZÜMLER

Merhaba herkese
Yeni bir ip ucu yazısıyla karşınızdayım.Benim ip uçlarım bitmez ama onları size nasıl  aktarırım bilmiyorum tabi.Sırayla tek tek aktaracağım artık. Buğünkü ip ucumda bir kozmetik düzenleme ip ucu.Siz de benim gibi düzeni seviyorsanız mutlaka bu fikrimi değerlendirin. Tabi.Tabi sizin de bu gibi parlak fikirleriniz varsa bana yorum olarak yada mail olarak geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum.Gelelim ip ucuna;
KOZMETİK ORGANİZASYONU İÇİN EKONOMİK ÇÖZÜMLER
Benim organizasyon için kullandığım malzemeler ve örnekler bu şekilde gelelim şimdi ayrıntılı açıklamasına;
KOZMETİK ORGANİZASYONU İÇİN EKONOMİK ÇÖZÜMLER
Rafların içine ve masamızın üzerine bu ürünleri serebiliriz. Çiçekli olan plastikten ama daha kaygan bir ürün.Bunu rafların tabanına seriyorum ve üzerine kapları yerleştiriyorum.
Yeşil olan ise;halı kaydırmaz adı verilen ürün.Genelde burada ki gibi top olarak da satılıyor ama metre olarak da alınabilir tabi.Bu ürün üzerine konulan ürünün kaymasını engelliyor.Ben bu ürünü ojelerimin altına sermek için aldım ama henüz sermedim. Serdigim ve yeni düzenime kavuştuğum zaman tüm makyaj malzemelerimi ve düzenlemesini sizlerle paylaşacağım.O zamana kadar yaptıklarımı sizlere bu çekil de paylaşacağım.
KOZMETİK ORGANİZASYONU İÇİN EKONOMİK ÇÖZÜMLER
İçte kullandığım organizasyon ürünleri bunlar.Bardak ve eski dondurma/peynir kapları.Bu ürünleri (bardak hariç) çekmecenin içine belli bir düzene göre koyarsak tıpkı İKEA 'daki raf içi organizasyonları gibi oluyor.
KOZMETİK ORGANİZASYONU İÇİN EKONOMİK ÇÖZÜMLER
Hepimizin bulunduğu şehir de İKEA yok yada orada satılan organizasyon  ürününe para vermek istemiyorsunuzdur..Bunlar da inanın aynı işi görüyor.Kara/dikdörtgen oldukları için yeri de tam dolduruyor.İsterseniz de kapaklarını kapatabiliyorsunuz.
KOZMETİK ORGANİZASYONU İÇİN EKONOMİK ÇÖZÜMLER
Benim kullandıklarıma örnek bu.Küçük olana pedlerimi;büyük olana da ojelerimi koyuyorum.Şu anda ailemin yanında kalıyorum ve ayrı bir odam yok.2 adet çekmecem var.Birine yedek ürünlerimi koyuyorum ve bir tanesine de bu şekilde kaplar yerleştirdim ve içine kullanmadığım (sıklıkla) makyaj malzemelerimi vb koydum.Çekmecenin üzerinde de 3'lü plastik çekmece var.Onu bulmak inanılmaz zor oldu benim için.Çekmecenin içinde sıklıkla kullandığım ürünleri koyuyorum ve bir bardağın içine de kalemlerimi koyuyorum.Şimdilik düzenim o şekilde ama tekrar kendi yerime geçeceğim o zaman düzenim yerine oturunca yeni düzenimi sizlerle paylaşacağım.Bu düzen fikri umarım hoşunuza gitmiştir ve faydalı olmuştur.
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım hoşunuza gitmiştir.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Hiç yorum yok: