8 Ocak 2015 Perşembe

GÜNÜN OJESİ 2:RİVAL DE LOOP YOUNG GLİTTERS NAİL 03:FİREWORKS

Merhaba kızlar
Okulların tatil edildiği ve lapa lapa karın yağdığı bir ğün de daha sizlerleyim. Evden kar yağışını izlemek inanılmaz zevkli. İnşallah dışarı çıkmaya cesaret edebilirim:)Kronik anemik bünyeli biriyim. Haliyle çok üşüyorum.Üşümem biraz da psikolojik olabilirim tabi :) Yarın dışarı çıkıp VLOG çekebilirim bakalım.İlk kez vlog çekeceğim.Çekince yorumlarımı sizlerle paylaşırım :).Biraz üşüyerek biraz da korkarak yapacağım bu deneyimi.Bizim ev ara sokaklarda yani kar temizlemekmiş, yol tuzlamakmış öyle bir durum yok yani.Kapının önünde 30 cm  kar var ve hala yağıyor mübarek.Yarın videoyu çekince anlayacaksınız beni tabi.
Karın yağması güzel de elektrikler sık sık kesilmese keşke.Tüm gün bir kesilip bir geldi ben de kesilmeden bu yazıyı yazıyım diyorum.
Evde otururken nail art yapmak eğlenceli ve vakit alıcı.Bir kaç tane denemem oldu. Buğün size  nail artımı daha doğrusu  ojemi paylaşmak istiyorum.
RİVAL DE LOOP YOUNG  GLİTTERS  NAİL 03:FİREWORKS
Daha önce Makyaj koleksiyonum part :3 Ojelerim videosunu çekmiştim. Eger izlemediyseniz buraya tıklayın.
O videom da sizlere elimde ki ojelerimi göstermiştim.Ara ara da sizlere ojelerimin yazısını yazacağım.Daha önce Flormar QD01 Snow White  ojemin yazısını bloga yazmıştım.Genel de o ojeyi kullandığımda üzerine bu ojeyi uyguluyorum.Gelelim bu ojeyle ilgili yorumlarıma;
RİVAL DE LOOP YOUNG  GLİTTERS  NAİL 03:FİREWORKS
Bu ojeyi yılbaşın da sevgili arkadaşım tarafından hediye edilmişti.Aldığım günden beri de her ojenin üzerine sürdüm.Mor renkli  pullarına bayıldım.Resim de gördüğünüz zaman 1 kat uyguladım.Bu benim için yeterli bir görüntü.Pulların sıklığı ve büyüklükleri de harika,gerçekten de bir  havai fişek görüntüsü ve ışıltısı var.
RİVAL DE LOOP YOUNG  GLİTTERS  NAİL 03:FİREWORKS
Bu ürünün en sevdiğim özelliklerinden biri de ürünün fırçası.Kalın fırçası sayesinde tek katta ve tek sefer de ojeyi sürmeyi sağlıyor.Kuruma süresi de diğer pullu ojeler gibi ama normal süresi var yani.
Ojenin duruşunu,dayanıklılığını,kuruma süresini çok sevdim.Severek kullanıyorum.İndirim de rastlarsam diğer renklerini de alabilirim.
Benim bugünlük söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım faydalı bir yazı olmuştur.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Hiç yorum yok: