6 Ocak 2015 Salı

MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 2:FARLARIM

Herkese merhaba
Yeni bir yazıyla daha karşınızdayım.Bu yazımda sizlere makyaj koleksiyonum farlar kısmını tanıtacağım. Part part yazmak ve videosunu çekmek bence daha güzel ve anlaşılır.Renklerini swatch yapmayı seviyorum.Daha önce makyaj koleksiyonum Part 1 de rujlarımı tanıtmıştım.Yazısı için buraya tıklayınız.
Bu yazımda ise sizlere farlarımı tanıtacagım.Benim eyeliner sürmedeki yeteneğim :) malum olduğu için far sürmeyi çok seviyorum.Aynı tonlarda fazla far almıyorum.Bunun nedeni hem yer sıkıntısı hem de bütçe. Eger almak istersem The Balm Jovi paleti alırım.Çok istiyorum.Sizce almalı mıyım.Ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Onun dışında pek  far paleti hevesim.Bence elimdeki farlarda yeterli şimdilik :)
Gelelim farlarıma;
MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 2:FARLARIM
Aslında far seviyorum dememe ramen fazla bir farım yok.Bunlar bana yetiyor zaten.Kalem farlarım,2'li far paletlerim,quattro farlarım hapsini de seviyorum.Zamanla her bir ürünün ayrıntılı yazısını yazacağım.

Gelelim ayrıntılı incelenmesine;
MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 2:FARLARIM
Bunlar kalem farlarım gördüğünüz gibi hepsi renkli.Bu ürünü ister kalem isterseniz far niyetine kullanabiliyorsunuz.Bendekiler GABRİNİ markasına ait.Küçük bijuteri/Japon pazarı tarzı yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.Kalıcılıkları ve renk vermeleri gayet güzel.Akma kokma problemleri yok.Özel zamanlarda almıştım.Sıklıkla kullanmayacağım renkler olunca kalem farlar daha pratik ve ekonomik oluyordu.Siyah ve nude/beyaz renkte bulursam almayı planlıyorum.Ayrıntılı yazılarını yazacağım.Merak etmeyin:)
NUMARALARI;
  • GABRİNİ 130
  • GABRİNİ 134
  • GABRİNİ 137
  • GABRİNİ 131
MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 2:FARLARIM
Bunlar da Essence farlarım. Gördüğünüz gibi 2 tane Quattro farım ve 1 tane her işe yarayan ürünüm var . Essence farları seviyorum.En azından şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
  • ESSENCE QUATTRO 05:Yazısını yakın zamanda yazacagım.
  • ESSENCE SUN CLUB ALL IN ONE  HIGHLIGHTER AND BRONZING :Yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
  • ESSENCE QUATTRO 09:Yazısına buradan ulaşabilirsiniz.Özellikle mavi-mor arası renge bayılıyorum.
MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 2:FARLARIM
Burada ki arlar ise daha eski yada yukarıda ki sınıflamaya girmeyen ürünler.İşin tuhaf kısmı ise bu farları yukarıdakilerden daha sık kullanıyorum.
  • FLORMAR TRUE COLOR FAR PALETİ 10 NUMARA:Çok eski bir ürün ama bozulma vb olmadı.Beyaz dışındaki tüm eklerini seviyorum.Hafif bir tozutma sorunu far o da tüm farlarda oluyor.Yazısını yakında yazacağım.
  • RAPSODİ  111 NUMARALI FAR PALETİ:Açık pembe rengi seviyorum.Hafif ışıltılı bir ürün.Yazısına  buradan ulaşabilirsiniz.
  • RAPSODİ 101 NUMARALI TERRA COTA ALLIĞI: Bronzluk içeren bir ürün.Benim severek kullandığım sür çık farım.Yazısı yakında bu blog da :)
  • GRATİS CİTY COLOR FAR PALETİ:Yok bendeki ürün bozuk.Renk vermiyor çok kuru.Mor renk zamanla kırmızıya dönüyor ve elden çıkmıyor.Aynası için tutuyorum.Ama arkadaşlarımda ki City Color farlar inanılmaz güzel.Bence siz alıp şans verin derim. Daha ayrıntılı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Benim elimde ki farlar bu şekildeydi.Umarım sevmişsinizdir.Bunların içinden sizin kullandıklarınız var mı?Yorum olarak bırakırsanız sevinirim.Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sizi 
MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 2:FARLARIM videosuyla baş başa bırakıyorum.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

2 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

city color gratis markası mı?

evintekkizimona dedi ki...

city color gratiste satılan bir marka