28 Ocak 2015 Çarşamba

GÜNÜN OJESİ 4:FLORMAR 362

Herkese merhaba
Bugün sizlere bir oje yazısıyla daha birlikteyim.Ve bu günün ojesi FLORMAR'dan 362 numaralı oje.Çok severek kullandığım bu ojeyi yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve hiç bir bozulma belirtisi göstermedi.
FLORMAR 362 

FLORMAR 362 
Bu oje aldığım ilk oje olarak da benim için ayrı bir yere sahip.Yanar dönerli bir açık pembe renge sahip bu ojeyi sık sık videolarım da görebilirsiniz.Ne süreceğimi bilemediğim zamanlarda elim hep bu ojeye gidiyor.

FLORMAR 362 
Ojenin tırnakta duruşu bu şekilde.Ben genelde tek kat uygulamayı seviyorum ve tek kattaki örtücülüğü harika.İsterseniz french ojesi olarak da kullanabilirsiniz.Denemiştim ve güzel-farklı olmuştu.

Flormar ojeleri genel de seviyorum.Hep yapıları,örtücülükleri,renk çeşitliliği hem de kalıcılıkları harika.Elimin sudan çıkmadığı zamanda bile 3 gün dayanmışlığı  var ki evin tek kızı olarak bulaşıkları elde yıkıyorum.(bulaşık makinesi olup da elde bulaşık yıkatan bir annem var :) bir türlü temiz olduğunu düşünmüyor deterjan kalıntısı kalıyormuş reklamlar da söylemişler )
Flormar ojelerinin arkasında (en azından bunda ) son kullanma tarihi de yazıyormuş.Ben resimleri çekerken fark ettim.5 yıl içinde kurumayan,yapısı değişmeyen bu  ojenin son kullanma tarihi de geçmiş.Yapısı değişene kadar kullanmaya devam edeceğim ama bozulmaması beni çok sevindiriyor.
FLORMAR 362 

FLORMAR 362 
En çok kullandığım ojem bu sık sık oje sürmediğimden(üşeniyorum) ve çok ojem olduğundan dolayı(30 tane) ojelerim bitmeden yapıları bozulup atılıyor.Ama ben bu ojenin yapısına hastayım.Kolay  sürülüyor ve fırçası normal fırça kalınlığında.Evet kalın fırçalar güzel ama ben normal fırçayla oje sürerken bile tırnağımın kenarlarını boyuyorum kalın fırçayla halimi siz düşünün.O nedenle bu ojenin fırçasını çok seviyorum.

Genel olarak bayıldığım bir oje.Size eğer yanar dönerli açık renk bir oje arıyorsanız bir ojeye  göz atın derim.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona

Hiç yorum yok: