27 Ocak 2015 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 69 :WET N WİLD COPPER DUST RUJ (E529B)


 Herkese merhaba
Yeniden sizlerleyim. Bugün sizlere severek kullandığım ve uygun fiyatlı rujlarımdan birini tanıtacağım.Benim ruj  koleksiyonumu   genelde uygun fiyatlı rujlar oluşturuyor.Bir ruja 50-60 TL gibi bir fiyat ödemeyi şimdilik sıcak bakmıyorum ama belki ileri de olabilir.(düşük ihtimal)Bu söylemim yanlış anlaşılmasın alan alabilir tabi ama ben şu ana kadar hep öğrenciydim ve şimdi de iş arıyorum  o nedenle de almayı düşünmüyorum.Kendi paramı kazandığım da almayı düşünür müyüm bilmiyorum.İndirimsiz pek ürün almayı sevmiyorum ve zaten uygun fiyatlı ürünleri daha çok tercih ediyorum.Bugün bahsedeceğim ürün de zaten uygun fiyatlı bir ürün ama ben Gratis'in 200. mağaza şerefine yapılan indirimden 3,75 TL gibi bir fiyata aldım ve iyi ki almışım dedim.

WET N WİLD  COPPER DUST RUJ (E529B)

WET N WİLD  COPPER DUST RUJ (E529B)
Wet N Wild markası Gratis'lerde satılan bir marka başta farları olmak üzere uygun fiyatlı kozmetik ürünleriyle meşhur bir marka.Ben farlarına sahip değilim (henüz) o nedenle yorum yapamayacağım ama bu rujlarına bayıldım.Özellikle koyu renklerinin kalıcılıkları harika.
Ben de bu beyaz ambalajlı seriden 2 tane ruj var.Ben koyu rujları daha çok sevdiğim için copper dust adlı bu ruju bayılarak kullanıyorum. Rujun içinde çok küçük ışıltılar var ve bu ışıltılar sürdükten sonra belli olmuyor.Rujun sürümü inanılmaz kolay.Dudakları kurutmuyor ama ıslak ıslak (parlatıcı gibi de)durmuyor.Nemli yapıda olan bir ruj ve dudak çizgilerine dolmaması da inanılmaz güzel bir özellik.Bu rujun hatta tüm Wet N Wild ürünlerinin en kötü özelliği ambalajının çok dandik  olması ve ürünü ucuz göstermesi.Tamam çok gösterişli bir ambalaj istemiyorum ama daha dayanıklı olabilir.Kesinlikle ürünü ucuzlatıyor ve taşınmasını zor hale getiriyor.

WET N WİLD  COPPER DUST RUJ (E529B)

WET N WİLD  COPPER DUST RUJ (E529B)
Çok dogal bir duruşu olan bu ruju size şiddetle tavsiye ediyorum.Ben en yakın zaman da bu serinin diğer koyu renklerini de toplayacağım.
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım hoşunuza giden bir yazı olmuştur.Sizin Wen N Wild rujlarından  denedikleriniz var mı bana önerirseniz çok memnun olurum yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada youtube kanalım da çekilişim devam ediyor katılmadıysanız katılmanızı öneririm.

İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Hiç yorum yok: