31 Aralık 2014 Çarşamba

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN :):):):):):):):):)

HERKESİN YENİ YILI KUTLU OLSUN .
HERKESE AİLELERİYLE MUTLU VE SAĞLIKLI BİR YIL DİLERİM


30 Aralık 2014 Salı

YENİ YIL İNDİRİM ALIŞVERİŞİM(KİPA,ROSSMANN VE GRATİS)+YENİ YIL HEDİYELERİM

Herkese merhaba
Nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir.Yeni yıla sayılı gün kala dışarı da lapa lapa kar yağıyor.Elimde HELLO KİTTY kupama konulmuş çayla hem bloga yazı yazıyorum hemde videomu yüklemeye çalışıyorum.Benim videolarım hep geç yükleniyor nedendir bilmem.Umarım kısa sürede yüklenir.

Bu yazım da size yeni yıl indiriminden aldıklarım ve arkadaşlarım tarafından bana hediye edilen ürünler yer alacak.Ben bu indirimden aslında çok fazla ürün almadım.Bildiğiniz gibi daha önce almak istediklerimi gratis indiriminden almıştım.Almayı planladıklarım da ise indirim olmadı.
Gratis kendine özel markalarda indirim yapmadı.Ayrıca diğer indirimlerini de sevmedim. Watsons ise indirim yapmadı gibi bir şey hiç bir ürününü almadım. Rossmann indirimi orta seviyede idi.Bence indirimi KİPA yaptı.Tüm kişisel bakım ürünleri ve zücaciyeye reyonunda %50 indirim yaptı ki büyüklere yeni yıl hediyeleri buralarda alındı.
Aldığım hediyeler sahiplerine verildiği  için gösteremiyorum ama diğer ürünlerimi sizlere tanıtacağım.

Aldıklarımın ve bana hediye gelenlerin toplu hali;
YENİ YIL İNDİRİM ALIŞVERİŞİM
Gördüğünüz ürünlerin bakım ürünü olanlarını ben aldım.Kozmetikleri de sag olsun arkadaşlarım hediye ettiler.Hadi ayrıntılı inceleyelim.

29 Aralık 2014 Pazartesi

Alışılagelmiş kalıpların dışına çıkın, yeni yılda sevdiklerinize farklı bir hediye verin!

Haberleri takip etmek için kullanılabilecek en iyi uygulama Hürriyet E-gazete olsa gerek. Hem basılı gazete okuma keyfini yaşarken, hem de güncel haberlere ulaşabilme imkanı sunuyor. Uygulamanın son güncellemeleri ile de; hava durumuna, burcuma, finans haberlerine ve sinema rehberine ulaşabiliyorum. Hürriyet E-Gazete'nin en güzel yanı da (sona sakladım) bir sonraki günün haberlerini 00:00'da alınıyor olması. 

Şimdi de sizi Hürriyet E-gazete'nin yılbaşı paketi ile tanıştırmak istiyorum. Bu pakette Hürriyet E-Gazete'nin yanı sıra, Elle ve Atlas dergilerinin dijital kopyası var :) 

Haberleri ve gündemi hem gazete okuma keyfini yaşayarak takip etmek isteyenler, hem de ben gazetemi okurken bir yandan da falıma da bakarım, filmlerden de haberim olur diyenler yılbaşı paketini kaçırmasın derim! Hem de kısa bir süre için sunulan bu paketi alıp, gazete keyfini sürerken modayı Elle ile takip de edebilir, Atlas okuyarak da farklı keşifler yaşayabilirsiniz. 

Yeni yılda sevdiklerine sevdiğin şeyleri hediye etmek de adettendir. Siz de arkadaşlarınıza ve gazetesiz olmaz diyen aile üyelerinize 6 aylık veya 1 yıllık versiyonları olan Hürriyet E-Gazete paketlerinden birini hediye edebilirsiniz. Her gün kullandıkça sizi hatırlasınlar

Daha ayrıntılı bilgi almak için sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

2014 YILI SON BİTEN ÜRÜNLERİM

Herkese merhaba
2015 e sayılı günler kala yeni bir bitenler yazısıyla karşınızdayım.Kullandığım ürünlerin çoğunun yazısını yazdım. Yazmadıklarımı ise yakın zamanda  yazacağım..Lafı çok uzatmadan yazımı yazayım ve yılbaşı indirim alışverişi videomu  çekeyim.Yani benim bugün çok işim var :)

Çogu bakım ürünü her zaman ki gibi kozmetik ürünleriyse çekmecenin temizlenmesi sonucu ortaya çıktı ve atıldılar.Aldığım zamanı bile hatırlamıyorum.
  1. HOBBY DUŞ JELİ:Severek kullandım ve tekrar alırım yazısı burada
  2. PERFECT PURİTY AGIZ ÇALKALAMA SUYU :Her ay bitiyor zaten elimde yedeği de var.Yazısı burada
  3. KİPA BÜTÇE ISLAK HAVLU:Kurumadığı için çok seviyorum ancak biraz yapışkanlık hissi veriyor tabi

26 Aralık 2014 Cuma

2014 FAVORİLERİM

Herkese merhaba
Bu yazımda sizlere 2014 ılı boyunca kullandığım ve favorim olan ürünleri tanıtacagım.Belki indirimler öncesi ilginizi çeker de alışveriş listelerinize eklersiniz.Lafı fazla uzatmayıp ürünlere geçelim.
2014 FAVORİLERİM

  1. DERMOKİL ŞAMPUAN:Yıl boyu çok fazla şampuan denedim.Loreal,Hobby,Gliss,Blendax ama favorim kesinlikle bu ürün.Yağlı saç dibini dengeledi.
  2. HOBBY ARGAN YAGLI SAÇ KREMİ:Resmi genel resimde yok çünjü biteli çok oldu ama bu yılın sa. kremiydi benim gözümde.

24 Aralık 2014 Çarşamba

YILBAŞI ALIŞVERİŞ LİSTESİ :) :):):):):):):):):):):)

Yılbaşına sayılı günler kaldı.Çok fazla kozmetik olmasa da ihtiyacım olan ürünleri almak için bu indirimi bekliyorum.Umarım başta gratis ve rossmann  olmak üzere magazalar güzel indirimler yapar.(benim istediklerim buralarda satılıyor).İndirimden önce watsons ve rossmann dan bazı alışverişler yapmıştım bunların videosunu da çektim ve yazısını da yazdım.Yani bu indirim de fazla bir istek ürünüm yok umarım en az zararla atlatırız.
Ürünlerimi karışık koyacağım ve indirim halinde alacağım yani hayatı bir ürünüm yok(şimdilik)


BENRİ VÜCUT LOSYONU:Severek kullandığımı ve elimdeki bitmek üzere olduğu için alacagım.

22 Aralık 2014 Pazartesi

ARALIK 2014 FAVORİ ÜRÜNLERİM (KOZMETİK+BAKIM) VE BİR SERZENİŞ

Nasılsınız canlarım?Dışarı da kıyamet kopuyor  resmen.Gök gürültüsü,şimşek ve rüzgar.Ev de olduğum için şükrediyorum.Evdeyken de elimdeki yazılardan birini yazıp bitirmek istiyorum.Yanlış anlaşılmasın yazmayı seviyorum hatta çok da yazdığımı düşünüyorum.Tuhaf bir biçim de yazılarım sık olsa da takipçim az.Ben pek takipçi-yazı ilişkisini anlamadım.Yazılarını seviyorsam ve sık sık yazı yazıyorsa okumak için takip ederim bu mantıkta olmuyor sanki bazı şeyler.2 yazısı olup 300'e yakın takipçisi olan bir blog gördüm bugün ve nasıl olduğunu anlamadım.Tamam yazmaya başladığım da takipçi önemli değildi.Zaten bire bir konuşuyormuş gibi düşünüp blogumun adını seçtim.Sen ,ben ve hayata ilişkin her şey düşüncesiyle başladım ama takipçi sayısı da insanı motive eden bir şeymiş.Olsun ben yazmaya ve video çekmeye devam edeceğim.Benim rahatlama biçimin bu.Benim hobim.Birilerine faydam olması yeteli. Serzenişim de bitmese de azaldı ve konumuza geçme vakti eldi.

Bugün sizlere aralık ayı boyunca kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bahsedeceğim.Bildiğiniz gibi ayın büyük çoğunluğun da hastaydım.İlaçlar nedeniyle cildim ve saçlarım aşırı hassastı.O nedenle fazla bir ürün kullanamadım aslında;

19 Aralık 2014 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 57:AVON LUXE RUJ(PİNK RUFFLES)

AVON LUXE RUJ(PİNK RUFFLES)

AVON LUXE RUJ(PİNK RUFFLES)
Merhaba herkese
Yeniden karşınızdayım .Bugün size Avon markasının severek kullandığım bir rujunu sizlere tanıtacağım .Avon markasının daha önce ürünlerini denemiştim  ve yorumlarımı da paylaşmıştım.Bazı ürünleri gerçekten de güzel.Bu ruj da o güzel ürünlerinden biri bence..Tam bir yazlık ruj.

DENEDİM YORUMLUYORUM 56 :DİADERMİNE HİGH TOLERANS TEMİZLEME JELİ+ARINDIRICI TONİK

Herkese merhaba
Yeni bir ürün yorumlama yazısıyla daha karşınızdayım. Eger blogumu  takip ediyorsanız bu tarz ürün yorumlama yazısı yazmayı sevdiğimi biliyorsunuzdur.Yorumladığım ürünlerin hepsi tarafım tarafından satın alınmıştır.Sponsor,hediye durumu yoktur yani yorumlarım tarafsızdır.
Zaten benim gibi küçük blogger/youtuberlara sponsorlar hediye vb göndermezler.Yorumlarımız o nedenle daha gerçekçidir.(en azından ben öyle düşünüyorum)

Sohbette ettikten sonra gelelim ürünümüze;
DİADERMİNE HİGH TOLERANS TEMİZLEME JELİ+ARINDIRICI TONİK
Ürünü bir süredir kullanıyorum.Ben ikili kofre olarak almıştım ancak ayrı ayrı da satılıyorlarmış. İkili kofreler daha uyun oluyor haliyle.Daha önce de almıştım ama onun toniği farklıydı.Bu defa dikkat etmeden 2 set aldım ve birini de size hediye etmiştim.(bayram çekilişi)

18 Aralık 2014 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 55:DALAN DOLİVE EL KREMİ

Merhaba herkese
Sizlere buğün severek kullandığım ve çantamdan eksik etmediğim bir üründen bahsedeceğim.Düşük ve uyğun fiyatlı olmasına rağmen benim çok severek kullandığım bir ürün kendisi.

Benim gibi kuru tenliyseniz ve elleriniz çok kuruyorsa her çanta da bir tane el kremi taşırsınız.Çogu ürün de yeterli nemi vermez,verse de kötü kokar yada pahalıdır.Bu krem hem küçük,hem uygun fiyatlı hem de ucuz daha ne olsun.
DALAN DOLİVE EL KREMİ

17 Aralık 2014 Çarşamba

İPUCU KÖŞESİ 1: KAŞ ŞEKİLLENDİRME

Selam  herkese
Buğün sizlere ilk defa yazacağım bir yazıyla karşınızdayım.Sizlere dönem dönem bu tarz küçük ama faydalı ipucları vererek hayatınızı daha kolay hale getirmeye çalışacağım.
Ben tembel ama bir o kadar da kokoş bir insanım.İçimde nasıl bir kokoşun yaşadığını tahmin bile edemezsiniz.Tembel biriyseniz bazı küçük ipucları hayatınızı kurtarabilir.
Buğün de size küçük ama faydalı bir ipucundan bahsedeceğim.

Bu ipucum kaşlar hakkında olacak. Onları nasıl şekillendirmemiz gerektiğini moda ve yüz hatlarımız belirlerken şekillendirirken kullanılacakları bütçemiz belirliyor.(kabul edelim makyaj malzemesi çeşitli ama bütçe de sınırlı)
Buğün size az bir bütçe ile kaş nasıl şekillendirilir onu anlatacağım.

15 Aralık 2014 Pazartesi

MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 1:RUJLARIM

Herkese merhaba
Yeniden sizlerleyim. Buğün sizlere  okumayı ve  izlemeyi çok sevdiğim bir konu hakkında yazı yazacağım.Evet makyaj koleksiyonum;
Ben bu tarz makyaj koleksiyonum da ne var?-makyaj masamı nasıl düzenliyorum tarzı kişinin dolaplarını kurcaladığımız şeylere bayılıyorum.O nedenle kendi kendime dedim ki ben nenen yapmayayım.
Genel de makyaj koleksiyonu bir seferde gösterilir ve biter , ben bunu pek sevmediğim için 4 bölüme ayırdım. Rujlarım,kalemlerim,farlarım ve cilt ürünlerim .Her birinin videosunu çekip ayrı ayrı swatch yapıcağım.
Çok fazla ürünüm yok ama konuşmayı çok sevdiğin için her biri hakkında konuşmak istiyorum.Tek seferde çekersem çok uzun bir video olur.(aşırı uzun).Yüklenmesi de izlenmesi de sıkıntı anlayacagınız.
O nedenle part part bu işi halledeceğim.

Gelelim ilk parta yani rujlarıma;
make up collection:lipstick
MAKYAJ KOLEKSİYONUM PART 1:RUJLARIM

14 Aralık 2014 Pazar

DENEDİM YORUMLUYORUM 54: ESSENCE ALL- İN -ONE BB KREM

Herkese merhaba
Bir pazar gününde daha  sizlerleyim. Pazar  günleri (aslında tüm tatil günlerinde) erken kalkmayı alışkanlık haline getirdim resmen.Vücudum tatilse erken kalk modunda resmen.Bugün de sabah 6 da kalktım ve ne yapsam diye düşünürken yazımı yazayım dedim.
Bu yazım daha önce de memnun kalmadığımı söylediğim bir bb krem üzerine olucak.Ben pek ten makyajı yapmadığım için bb /cc kremler benim favorilerimden.Ama bunu sevmedim.Rengin den dolayı.
ESSENCE ALL- İN -ONE  BB KREM

13 Aralık 2014 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 53:LİNGAEN EYELİNER

Herkese merhaba
Bu gün sizlere yurtdışında arkadaşım tarafından sipariş edilen ve şahsıma hediye gelen bir eyeliner tanıtacağım.(ne tuhaf cümle oldu be)
Ben eyeiner söz konusu olunca tam bir beceriksizim.Tamam yeni yeni makyaj ,nail art vb yapıyorum ama çalışınca hepsi 1-2 deneme sonrası kullanılabilecek bir hal alırken eyeliner da bu iş böyle olmuyor.
Kalem şeklinde olanlarla yapamıyorum.Keçe uçlarla kalın çekiyorum ve aşırı gotik oluyor.Fırçayla beceremiyorum.Denemediğim taktik ,yöntem kalmadı.Arkadaşım bunu sırf şekli için aldığını ve en azından eyeliner çalışmalarımda  ğüzel eyelinerlarımı kurtarmamı sağlamak için aldı.(kaç tane eyeliner kullanamadan çöpe gitti yada arkadaşlarıma dağıttım.Tüm paramı bir ara eyelinera gömmüştüm)

Gelelim bu eyelinerin özelliklerine bu arada ben dipliner ve eyeliner arasında ki farkı da bilmiyorum :)




12 Aralık 2014 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 52:PERLODENT MED DİŞ MACUNU

Herkese merhaba
Nasılsınız?Umarım iyisinizdir.Şu anda dışarda inanılmaz bir fırtına var.Rüzgarın o sesi insanın biraz korkutuyor.Biraz dikkatimi dağıtmak biraz da elimdeki yazılacaklar yığınını azaltmak için bu ürün yorumlama yazısını yazıyorum.Umarım hoşunuza gider ve size bir fayda sağlar.

PERLODENT MED DİŞ MACUNU
PERLODENT MED DİŞ MACUNU

Ürün Rossmann da satılan Perlodent markasına ait  bir diş macunu.Bildiğiniz gibi bu markanın daha önce İnci beyazlığı olanını denemiştim.Bırakın sevmemeyi nefret etmiştim ama bu ürüne aşığım.Ailece severek kullandık hatta bitirdik.Yenisini indirim de alacagım.Bu ürün tüm zamanlar favorim olan Colgate 3'lü etkiyi bie unutturdu.O kadar sevdim ve memnun kaldım.

KOZMETİK ALIŞVERİŞİM (ESSENCE ,FLORMAR,PASTEL)

Herkese merhaba
Buğün sizlere bir  alışveriş yazısı yazacağım.Buradaki ürünlerimi  birkaç gün önce sizlere videolarını seçerek göstermiştim. Buğün de yazısını yazayım dedim.Bu arada devam eden çekilişime katılmayı unutmayın.(katılmak  için buraya tıklayın)

Ürünlerimin büyük bir kısmı oje;evet büyük bir oje takıntısına düştüm.Allah kolaylık versin diyorum.
Bu ay biraz hastaydım bazı ürünleri de arkadaşlarım hediye etti;ğüzel de oldu.Oje takıntımım asıl sebebi video çekerken sadece ellerimin gözükmesi.Bari ellerim renkli renkli olsun izleyicilerime güzel gözüksün dedim.Yani tamamen sizleri düşündüğüm için bu kadar ojem oldu :):):):):):):):):)

Gelelim ürünlerime;

11 Aralık 2014 Perşembe

BÜYÜK YENİ YIL ÇEKİLİŞİM

Herkese merhaba;
Bu ğün sizlere bir çekiliş duyurusunda bulunacagım. Bildiğiniz ğibi yeni yıla sayılı günler kaldı. Bende yeni yıla bir arkadaşımızın daha da mutlu girmesi için bu çekilişi düzenliyorum.

Büyük  bir çekiliş olacak bu hem ürünlerin miktarı  hem de çeşiti açısından umarım kazanan arkadaşımızın hoşuna gider.

Gelelim hediyelerime;

8 Aralık 2014 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 51:RAPSODİ 111 NUMARALI FAR PALETİ

MERHABA

Güzel bir sonbahar/kış ğünün de sizlerleyim.Buğün size  sevdiğim bir makyaj ürünü olan farlardan bahsedeceğim.Benim pek cilt makyajı yapmadığımı anlamışsınızdır sanırım.Ben daha çok göz makyajı sevenlerdenim.Onda da sadece başlangıç seviyesinde makyaj yapabiliyorum.(eyeliner bile süremeyenlerdenim).Yani makyaj için 101 dersi olsa katılırım.Zaten daha dogal makyajı sevdiğim ve yaşımda genç olduğu niçin bu daha dogru geliyor benim için.
Hem ben makyaja gerek duymayacak kadar güzelim bir kere(burada biraz kendini beğenmiş tarafım daha agır basıyor :) )

İşin komik tarafını bir kenara bırakırsak daha yeni makyaj yapıyorum(tabi bem ki makyaj sanılırsa) hiç de yapmaya gerek görmedim daha önce.Göz kalemi vb aldım ama kullanmak başka bir  durum tabi.Maskara sürmeye çalışan kuaförü delirttiğim daha dün gibi ğözümün önünde(ğeçen yıldı gözüm refleks olarak kapanıyordu alışmayınca tabi ) haliyle yeni yeni ögreniyorum.

7 Aralık 2014 Pazar

DO İT YOURSELF(DIY/KENDİN YAP) 2:DUDAK PEELİNGİ + İPUCU

Herkese merhaba

Yeni bir DIY yazısıyla daha karşınızdayım.Bu yazımda sizlere severek kullandığım 2 tane dudak peelingi tarifi ve 1 tane de ipucu vereceğim.
Bildiğiniz gibi  ölü derilerden kurtulmak çok önemli ve çok da sağlıklı.Hem cildimiz de hem de dudaklarımızda.Bunun için scrub,peeling vb araçlar kullanıyoruz.
Daha önce sizlere kahveli vücut peelingi tarifi vermiştim.Şimdi de dudak peelingi tarifi vereceğim.

Gelelim ilk tarifimize;

DENEDİM YORUMLUYORUM 50:TOTES MEER ANTİAGE MASKE

Herkese merhaba
Bir pazar günü sizlerle  ürün yorumlama yazısıyla daha karşınızdayım.Bu  defa ki ürünüm bir  maske olacak. Totes meer markasına ait olan bu maskeyi yanlışlıkla almıştım.Ama güzel çıktı diyebilirim.gelelim ayrıntılı yorumlarıma;

:TOTES MEER ANTİAGE MASKE 
Ürün bir yaşlanma karşıtı maske.Benim daha yaşım genç olduğu için bir şey deyemeyeceğim.Cilt bakım ürünlerinde önemli olan nufüs yaşınız değil cildinizin yaşıdır.Çevresel etkilere bağlı olarak da en az cildimiz 5 yaş daha fazla yaşlı olduğunu uzmanlar söylüyorlar.Tüm bunları göz önüne alarak ürün almak gerekiyor.Vaktinden önce cilde bazı maddeleri vermek alışmasına ve etki etmemesine cevap veriyor diye biliyorum.

6 Aralık 2014 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 49:ORİFLAME WİLD ROSE & COTTON ÖZLÜ SAÇ KREMİ

Herkese merhaba
Bir cumartesi gününde sizlerle yeni bir ürünle birlikteyiz.Hava buğün ne kadar güzeldi anlatamam.İnsanın içinden dışarı çıkıp gezip tozmak geliyor.Ama benim içinden yatmak uyumak ve mümkünse bu salya sümük durumundan kurtulmak geliyor.:)

Evet anladığınız gibi gene,yeniden ve maalesef hastayım.Kronik sinüzitim var.Yani kış  demek elde mendil demek benim için.Ama kışı çok severim o ayrı.
Sinüzite eşlik eden hafif  farenjit bu son iki ğündür iyice beni yordu.Elim de ne video ne de yazı kaldığı için buğün geçtim kamara karşısını video çekip yazı yazacağım.Umarım güzel olur da sizin hoşunuza gider:)
ORİFLAME WİLD ROSE & COTTON  ÖZLÜ SAÇ KREMİ
Gelelim ürünümüze;çok fazla oriflame ürünü denemedim.Denediklerim de bir elim parmagını geçmez.İçlerinde sevdiklerim de oldu sevmediklerim de bu ürün sevmediklerimden biri;

5 Aralık 2014 Cuma

KASIM 2014 BİTEN ÜRÜNLERİM (NOVEMBER EMPTİES)

Herkese merhaba
Project panın ilk bitenleriyle sizlerleyim. Project pan çalışmama yaklaşık 2 ay önce başlamıştım. Yılbaşı indirimi için yapılan proje de çogu ürünüm bitti ,Bitmeyenler de bu ay bitecekler.
Yılbaşı için yapılan proje olsa da ben çogu ürünü öncesinden aldım.(indirimler sag olsun).Yine de özellikle Rossmann indirimini bekleyenlerdenim.

Lafı yine çok uzattım.Gelelim bitenlerime;
KASIM 2014 BİTEN ÜRÜNLERİM (NOVEMBER EMPTİES)
Ürünlerimin toplu hali bu şekilde.Gelelim ayrıntılı açıklamalarına;



  1. FA SPORT DEODORANT :Ayrıntılı yazısı yazıldı.İndirim de stokladım zaten.Elimde 2 tane kaldı.Diğerlerini bitirdim.24 saat korumasa da koruması güzel.Ama hafif pudralı.
  2. PERFECT PURİTY AGIZ ÇALKALAMA SUYU:Bir tane daha yarım ve bir tane de yedek var.Seviyorum.
  3. ARKO NEM SPH 15 İÇEREN GÜNEŞ SÜTÜ:Geçen yazdan kalmıştı.Zamanı doldu sayılır atıyorum.Koruması da  yetersiz zaten.

4 Aralık 2014 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 48: FLORMAR TRUE COLOR LİPSTİCK

FLORMAR TRUE COLOR LİPSTİCK
FLORMAR TRUE COLOR LİPSTİCK 
Herkese merhaba
Yeni bir ürünle daha karşınızdayım.Bu ürünüm biraz eski bir ürün.Ama kullandığım süre zarfında çok sevdim.Ürün sevdiğim tek dudak parlatıcısı.Çok güzel kavun kokuyor.
FLORMAR TRUE COLOR LİPSTİCK 
Ürün FLORMAR markasının TRUE COLOR serisini ait bir parlatıcı.Eski bir seri bulabilir misiniz bilmiyorum.Uzun zamandır da benimle birlikte olan bir ürün.Çok severek kullanıyorum.

3 Aralık 2014 Çarşamba

KARIŞIK ALIŞVERİŞ YAPTIM(WATSONS,BİM,BİJUTERİ)

Herkese merhaba;
Son zamanlarda çok fazla alışveriş yaptım.Bunların bir kısmını sizlerle paylaşmıştım.Ondan sonra da kısa bir alışveriş yaptım ve videosunu çektim.Bu alışverişimi 24 Kasım da yaptım (yanlış hatırlamıyorsam).Tabi bu videoyu çektikten sonra da kısa bir kozmetik alışverişi yaptım.Onun videosunu da kısa süre sonra yükleyeceğim.Ondan önce gelelim bu alışverişim de aldıklarıma;


  • WATSONS PED: İçinde 8 tane ayrı ayrı paketlenmiş halde ped var.Maviler yen ambalajlı hali.Ben pembeden ve maviden ikişer tane aldım.Eğer seversem  sizlerle paylaşacağım.TANESİ:1 TL idi.(Katalog fiyatı)
  • TEA TREE TEMİZLEME JELİ:Ben aslında peeling siye almıştım.İçinde çok küçük parçacıklar var.Çay agacı ve nane yağı içeriyor.Güzel olmalı diye düşünüyorum.FİYATI:3 TL

DENEDİM YORUMLUYORUM 47 :ORİFLAME ENDLESS LASH MASKARA

oriflame rimel
ORİFLAME ENDLESS LASH MASKARA
Herkese merhaba
Buğünkü konuk ürünüm ORİFLAME ENDLESS LASH MASKARA.Bu ürünü bir arkadaşım geçen sene hediye etmişti.Bitti diye bir kenara kaldırmıştım ancak geçen haftalarda bitmediğini görünce bitirmek için kullandım ve yeniden çok sevdim.

Hala var mı bilmiyorum ama plastik fırçalı maskara sevenlere öneririm.

1 Aralık 2014 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 46: DERMOKİL KURU CİLTLER İÇİN TONİK

DERMOKİL KURU CİLTLER İÇİN TONİK
Merhaba
Güzel bir günde yeniden merhaba demeyi ne kadar çok isterdim.Ama buğün güzel bir ğün değil. Kpss atamaları açıklandı ve olmadı   çok üzüldüm.
Buğün yazı yazmayacaktım.Ancak sorumluluk sahibi bir blogger olarak yazmam gerektiğini düşündüm ve bir ürün yorumlama yazısıyla daha karşınızdayım.
Bu yazım yazın kullandığım ve bitiremediğim bir ürünle ilğili olacak.Bu ürünü hiç ama hiç sevemedim.Çok saçma bir ürün .