30 Kasım 2014 Pazar

YEDEK ÜRÜNLERİM PART 1

Herkese merhaba
Günün ikinci yazısıyla daha karşınızdayım.Bu yazımda size stokladıgım ürünlerden bahsedeceğim.Bu ürünlerimi 2 part halinde sizlere tanıtacagım.Bunun nedeni de hem uzun videoların daha geç yüklenmesi hem de hepsinin farklı yerlerde bulunması.
Genelde bakım ürünlerini depoluyorum.Güzel oluyor ancak ipin ucunu fazla kaçırmışım.Bir temizleme jeli 2 ayda bitiyor ve ben yedeklerimin bu video sunu çektikten sonra 2 tane daha ürün aldım.(valla aşırı indirimdeydi).Onları 2. partda göstereceğim artık.
Gelelim yedek ürünlerim part 1'e






  • FA KOLONYO:Bildiğiniz gibi fa kolonya ve deodorantını set olarak baya bir indirimli fiyata alınca çok almıştım.Sizlere de gönderdim.Ancak bizde kalanların deodorantları kullanılıyor ama kolonya o hızla bitmiyor.Bu da o nedenle yedek olarak kalıyor.
  • FREEDORN ERKEK  DEODORANTI:İki erkek kardeşim var ve çok hızlı deodorant bitiriyorlar onlar için depoladım.
  • LA LİGNE DUŞ JELİ:Bu üründen 2 tane var evde.Birini ben aldım da biri nereden geldi bilmiyorum :) Size göndereceğim ürünleri ayırdım bu arada.
  • THROB MARKA ERKEK ROLL ON:Bu ürünü evin tüm erkekleri seviyor diye değişil çeşitlerinden 10 tane falan almıştım.3 tane kaldı.
  • DERMOKİL ŞAMPUAN:Bunu çok sevdim ve bir tane daha aldım.O alışveriş videosunu yakında çekeceğim.Bu ürünün yazısını da yazacağım.
  • AKAT GARDİ SPREY:Kullanılmayı bekliyor.450 ML devasa bir ürün.
  • NİVEA CREAM CLASSİC:Elimdekiler bitince kullanıcagım.Çok güzel bir krem tam bir klasik.
  • ORAL B DİŞ FIRÇASI:Burada 3 tane var ama depomda 3 tane daha olması lazım.
  • BENRİ DİŞ İPİ:Kullanılmayı bekliyor.
  • BABY DREAM SABUN:Bundan bir tane çekilişte vermiştim.Bir tane de ben aldım.Normal hali 1,5 TL zaten.
  • NİVEA ESSANTİAL CARE LİP BALM:Bir tanesi kullanılıyor bu yedek.
  • AVON MASKARA:Bu ürünü çok sevdiğim için 6 tane falan almıştım.Elimde 3 tane kaldı.(biri size)
  • PURE FLOWERS ISLAK MENDİL:Bittikçe alınıyor.
  • NİVEA Q TEN MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ:Aşırı bir kipa indiriminden 3 TL ye alındı.Yakında kullanılacak.
  • PERLODENT MED SENSİTİV:Benim aldığımı size göndermiştim onun için akadaşım hediye etmişti.MED olanı bitince bunu kullanacağım.
  • NİVEA VİSSAGE TEMİZLEME JELİ+TONİK:İndirimden almıştım.Bakalım nasılmış.
  • BEBAK YEMİZLEME JELİ+TONİĞİ:3 set almıştım.1 tanesi size gidecek.
  • TÖRPÜ:Kagıt töpü kullanıyorum.Bu torpüler tek kullanımlık oluyor ve bir pakette 10-12 arası bir sayıda bulunuyor.0,5 -0,75 tl arası fiyatı olunca bunu da yedekleyeyim dedim.
Benim yedeklediğim ürünlerin 1. kısmı bu kadar sizleri videosuyla baş başa bırakıyorum.Umarım sevmişsinizdir.Sonraki yazıma kadar kendimize iyi bakın ve takipte kalın.

Sonraki yazım :"DENEDİM YORUMLUYORUM 46: DERMOKİL KURU CİLTLER İÇİN TONİK " olacak.

DENEDİM YORUMLUYORUM 45: BEBAK ACIBADEM SÜTLÜ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

BEBAK ACIBADEM SÜTLÜ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ
Herkese merhaba
Bir pazar gününde yeni bir ürün yorumlama yazısıyla karşınızdayım.Ben bu tarz ürün  yorumlama yazılarını çok seviyorum ve ciddiye alıyorum.(benim yorumladığım ürünlerin hepsini kendim aldım ve kullandım sponsormuş vb kaygım yok yani yorumlarım tamamen kişisel görüşlerimi yansıtıyor endişelenmeyin yani )
Buğün sizlere çok sevdiğim bir makyaj temizleyiciden  bahsedeceğim.Bu ürünü o kadar çok seviyordum ki markanın diğer ürünlerini de denemeye çalıştım.İndirimde rast gelince temizleme jeli + tonik setinden 3 paket aldım.(stokcu zihniyet)

Bu aralar ne kadar bebek şampuanıyla makyaj çıkartsam da bu ürün benim ilk göz agrımdı.Eskiden bu kadar misal su falan yoktu. Bioderma vardı o da benim bütçeyi fazla sarsıyordu.Bu ürünü aldım ve kaç şişe bitirdim bilmiyorum.

29 Kasım 2014 Cumartesi

BANYO RUTİNİM (SHOWER ROUTİNE)

Herkese merhaba 
Yeni bir yazıyla daha karşınızdayım.Bu yazım bir rutin yazısı olacak.Daha önce cilt bakımı ve saç bakımımla ilgili yazı yazmıştım bu defa da banyo rutinimle ilgili yazı yazacagım.Bu rutinle ilgili youtube kanalıma video yükledim. Youtube kanalıma ziyaret etmek isterseniz buraya tıklaya bilirsiniz.Abonem olursanız da çok sevinirim.

Gelelim rutinime;
BANYO RUTİNİM (SHOWER ROUTİNE)
Kolay hasta olan biriyim o nedenle kışın hafta da iki kez banyo yapıyorum.(banyo yapmakla duş almak benim için farkı şeyler).Pazartesi ve perşembe günleri.Ürünler değişse de rutinim genel de aynı kalıyor.Gelelim neler yaptığıma ;
Banyodan önce - banyodan sonra-banyo da diye ayırdım.

28 Kasım 2014 Cuma

LACİVERTİN GÜCÜ ADINA!

Erkeklerin kadınları anlamakta zorluk çektiği bir gerçek. Oysa ki kurallarımız o kadar da anlaşılmaz değil. Ufak detayları önemseyerek yaşarız, hepsi bu. Detayları fark etmek biz kadınların en önemli özelliği. Erkekler bizi anlamakta zorluk çekedursun, Bingo bizleri anlama konusunda daha dikkatli. Detaylara verdiğimiz özeni radarına yakalayan Bingo, hem banyo hem de mutfak için ayrı ayrı temizlik ürünlerini emrimize amade olarak sunuyor. Bu harika! Üstelik bu ayrıcalık Türkiye'de bir ilk.

Temizlik konusundaki acemi birliğim annemin emirleri altında geçtiğinden şu cümleyi sıklıkla duyardım : "Hayır, onu değil, o banyo için, mutfaktakini getir" veya bir diğer sık duyduğum cümle : "Kızım bu mutfak temizliği için kullandığım sarı bez, sen diğerini al." Acemi birliğim neyin ne olduğunu çözmekle geçti çünkü temizlik konusunda her Türk kadını gibi titiz annem; banyo için ayrı, mutfak için ayrı temizlik ekipmanları kullanıyordu. Tabii ki bu uygulamasında çok haklıydı, çünkü banyodaki mikroplar mutfakta cirit atmamalıydı. Üstelik banyo temizliği ile mutfak temizliği birbirinden tamamen farklıdır. Mutfaktaki ocak temizliğine kullandığımız bir ürünü, duşa kabine kullanmak kulağa bile hoş gelmiyor doğrusu. 

Kullandığımız temizlik ürünleri hep aynı tip aynı formülde olduğundan bu ayrımı yapmak bizim ev için problemdi. Dünya için küçük ama ev halkı için büyük olan bu sorunu, her Türk annesinin kızına öğretmeye kendine vazife edindiği bir gerçek. Bingo önem verdiğimiz "şartlı şurtlu" temizlik anlayışına dikkat kesildi ve Türk kadınlarının mutfak ve banyo için ayrı ürünlerle temizlik geleneğine uygun yepyeni ürünleri bizlerin beğenisine sundu. Mutfak temizliği için kullanılan temizlik ürünleri ayrı, banyo temizliği için kullanılan temizlik ürünleri ayrı şekilde kullanmayı tıpkı benim annem gibi  seven ve "şartlı şurtlu" temizliklerini rahat rahat yapanlar için artık Bingo Lacivert Güç, emirlere amade!

Bingo Sprey Banyo; derz araları, duşa kabin, klozet, musluk, lavabo gibi yerlerde kullanıyorken Bingo Sprey Mutfak ise aspiratör aralarında, mutfak dolaplarında, ocakta, tezgahta mis gibi ferah kokusuyla eşlik ediyor. Bingo Krem Temizleyici'lerden banyo için özel olanı amonyaklı kireç çözücü formülünde, mutfak için olanı ise limon kokulu yağ çözücü formülünde bulunuyor. Bingo Ultra Çamaşır Suyu ise mutfak için olanı yağ çözücü gücü, banyo için olanında ise kireç çözücü özelliği bulunmakta. Üstelik kapak kısmı da küçük çocuklar düşünülerek güvenliğe önem verilen bir tasarıma sahip.

"Şartlı Şurtlu" hijyen anlayışıma uygun temizlik ürünlerimde Bingo'ya yer verdiğim için mutlu ve memnunum. Mutfaktaki uğraştırıcı yağ ve banyodaki inatçı kireç "Lacivertin Gücü" adına,  artık "bizimle deyılsın"

İçerik: miskinkek.blogspot.com.tr

Bir boomads advertorial içeriğidir.

DENEDİM YORUMLUYORUM 44 :GLİSS ULTİMATE REPAİR ŞAMPUAN

GLİSS   ULTİMATE REPAİR ŞAMPUAN

Herkese merhaba
Yeniden buradayım. Buğün sizlere bitenler videom da da göreceğiniz ve severek kullandığım bir üründen bahsedeceğim.Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere GLİSS   ULTİMATE REPAİR ŞAMPUAN.Gelelim ürünle ilğili görüşlerime;
GLİSS   ULTİMATE REPAİR ŞAMPUAN

25 Kasım 2014 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 43: ELİDOR 7/24 ELEKTRİKLENMEYE KARŞI SAÇ KREMİ

ELİDOR 7/24 ELEKTRİKLENMEYE KARŞI SAÇ KREMİ
Merhaba herkese
Yeni bir denedim yorumluyorum yazısıyla karşınızdayım. Buğün sizlere uzun zamandır bende olan artık kullanma tarihi de geçmiştir diye düşündüğüm bir üründen bahsedeceğim.

Söylemem gerekir ki ben bu ürünü severek kullandım.Ama elimde çok fazla bu tarz ürün olduğu için bir köşe de unuttum.

Ürünü bir  Elidor şampuanının yanında hediye olarak almıştım.Ürün durulanmayan saç krem ve saçın elektriklenmesini ve düzleştirmeyi  vaat ediyor.

24 Kasım 2014 Pazartesi

KASIM AYI FAVORİLERİM(RENKLİ KOZMETİK VE CİLT BAKIMI)

Herkese merhaba

Yeniden bir favoriler yazısıyla daha karşınızdayım.Bu defa bakım ve kozmetik favorilerimi bir video halinde çektim ve yükledim.Şimdi de yazısını yazıyorum.Umarım seversiniz.

Benim bu ay boyunca severek kullandığım ürünlerin toplu halini önce size göstermek sonra da arıntılı bir şekilde anlatmak istiyorum;
KASIM AYI FAVORİLERİM(RENKLİ KOZMETİK VE CİLT BAKIMI)
  • FA KOLONYA: Deodorantlı bir paket halinde almıştım.Sanırım 5 paket aldım.Güzel ve kalıcı bir kokusu var.Biraz maskülen ama güzel.A101 markette gördüm sanırım.Tek halini.
  • GARNİER SAF VE TEMİZ 3'Ü 1 ARADA:Aşkım diyorum başka bir şey demiyorum.
  • WATSONS SÜT PROTEİNLİ SAÇ MASKESİ:Saç kremi yerine kullanıyorum.Yakında ayrıntılı yazısı gelecek.Favorim oldu.
  • ISANA SAÇ BAKIM YAGI: Bitmek üzere severek hatta bayılarak kullanıyorum.yazısını da yazdım.
  • BENRİ HASSAS TIRNAKLAR İÇİN ASETON:Çok güzel bir aseton.Tırnaklara zarar vermiyor ve kısa sürede ojeyi çıkarıyor.
  • JOHNSONS BABY BEBEK YAGI:2 defa kullandım .Ğüzel bir nem veriyor.

23 Kasım 2014 Pazar

DENEDİM YORUMLUYORUM 42:NEUTROGENA PURE SHİNE PEELİNG JEL

NEUTROGENA PURE SHİNE PEELİNG JEL

NEUTROGENA PURE SHİNE PEELİNG JEL
Herkese merhaba
Yeni bir yazıyla daha karşınızdayım.Bu yazıda size her defasında ne  kadar memnun kalmadığımı söylediğim parlama karşıtı peelingden bahsedeceğim.

Ondan önce gününüz nasıl geçti diye sormak istiyorum.Buğün ALES sınavı vardı.Ve ben de bu sınava girdim.Güzeldi,bakalım ne olacak.Sizler Ales'e girdiniz mi?Bu aralar okulda,dersahane de vb sınavlarınız var mı?Sınavlarınız nasıl geçiyor?Umarım güzel ğeçer.

Bu hoş olmayan konuları bir kenara bırakalım ve ürünümüze geri dönelim.
NEUTROGENA PURE SHİNE PEELİNG JEL
Ürün NEUTROGENA markasına ait ve yeni çıkan seriden yani parlama karşıtı olan seriden.Bayram indirimin de yeni çıktıkları için aşırı bir indirim olmuştu ve 5 TL gibi bir fiyata almıştım.Seri ğüzel bir seri; ve koku olarak da benim cildime uygun olması olarak da  güzel bir seri ancak bu ürün; GÜZEL DEĞİL.

21 Kasım 2014 Cuma

DO İT YOURSELF ( DIY/KENDİN YAP) 1: KİL MASKESİ

Herkese merhaba
Yeni bir yazı ile daha karşınızdayım.Bu yazımda sizinle birlikte bir kil maskesi yapacagız.
Benim  cildim karma bildiğiniz gibi.Yazın T bölgem aşırı yaglı oluyor kış ise normal yaglılıkta oluyor.Yazın 2 günde 1,kışın ise haftada 1 kez kil maskesi yapıyorum.

Hazır kil maskesinde favorim Garnier  Saf ve Temiz 3'ü 1 arada olsa da (yazısı burada ) kendim kil maskesi de yapmayı seviyorum.

Normal de aktardan alabileceğiniz gibi kili Doa Kozmetik gibi kozmetik firmaların da da kil satılıyor.Normal de kil siyah/yeşil renkte olsa da beyaz kil de var.Beyaz kil daha çok normal ciltler için daha uygun oluyor diye biliyorum.

Benim bugün kullandığım kil yeşil kil ;

DENEDİM YORUMLUYORUM 41 :TOTES MEER ANTİSTRESS MASKE

TOTES MEER ANTİSTRESS MASKE


Herkese merhaba
Buğün sizler için bir maske yorumlayacagım.Bildiğiniz gibi TOTES MEER markası GRATİS'e özel markalardan biri yada ben öyle biliyorum.Bu maskeeri bşka bir yerde görmedim çünkü. TOTES MEER markasının daha önce derin temizlik maskesini yazısı burada ve nem maskesini yazısı burada yorumlamıştım. Buğün de sizler için antistress maskesini yorumlayacagım.Umarım seversiniz.
TOTES MEER ANTİSTRESS MASKE 
Maske diğer maskeler gibi 2 kullanımlık paketler halinde satılıyor ve indirim zamanında(%70 indirimin olduğu dönem de) 0,75 TL gibi bir fiyatla  satılıyordu.

20 Kasım 2014 Perşembe

YAZ MEVSİMİ FAVORİLERİM

Herkese merhaba
Yeniden birlikteyiz. Buğün sizlere yaz ayları boyunca kullandığım favori ürünlerimden bahsedeceğim.Umarım hoşunuza gider:):):):):):):):):)
summer fovurite
YAZ MEVSİMİ FAVORİLERİM
  1. BENRİ ALEO VERALI VÜCUT LOSYONU:Yazısı burda
  2. GLİSS ULTİMETE REPAİR ŞAMPUAN:Yazısı yazılacak.
  3. HOBBY ORKİDE ÇİÇEKLİ DUŞ JELİ:Yazısı yazıldı.
  4. PERFECT PURİTY NANEL AĞIZ ÇALKALAMA  SUYU :Yazısı burada
  5. ŞELALE GÜL SUYU:Yazısı yazıldı.Seviyorum bunu .
  6. LOREAL PURE ZONE TEMİZLEME JELİ+PEDİ:Jel biteli çok oldu ama pedi hala kullanıyorum.Yazısını da yazmıştım.
  7. CECİLE 08 NUMARALI OJE:Hafif ışıltılı açık pembe-nude arası bir renge sahip severek kullanıyorum.

19 Kasım 2014 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 40:COLLEEN ŞEFFAF MASKARA

Herkese merhaba
Nasılsınız?Yeni bir yazı ile daha  karşınızdayım.Bu yazı son zamanlarda favori olan şeffaf maskaralarla ilgili olacak.Essence,Wet N Wild  markalarında da olan bu şeffaf maskaraları ben de denemek istedim ve daha ucun bir versiyonunu buldum ve aldım.Gelelim yorumlarıma;

Colleen markası küçük kozmetikçilerde bulabileceğiniz bir marka ve her türlü kozmetik ürünü var.Ben daha önce başka ürününü denememiştim.Çok sık kaşlarımı doldurmadığım ve kaş maskarası kullanmadığım için bu ürünü görünce alıp denemek istedim.Bence bu tarz ne olduğunu bilmediğimiz markaların cilde uygulanan fondoten,pudra vb ürünlerini kullanmak sakıncalı.Maskaralar daha basit geliyor :) bilmiyorum.Ürünleri inceledim saglık bakanlığı vb bir onay da yoktu üzerlerinde..Kozmetik ürünler alınacaksa daha bilindik bir markadan alınmalı ve indirimi beklenmeli bence . Colleen marka bir pudra 5-6 TL arasıydı.Zaten 1 Milyoncu da bile pudralar vb  ürünler en az 3,5 -4 TL iken indirimlerde ESSENCE ,Wet N Wild yada Golden Rose gibi markaları almak daha mantıklı bence en azından onlar denetleniyordur :)

Lafı çok uzattık yine gelelim ürüne;
şeffaf rimel colleen
COLLEEN ŞEFFAF MASKARA

18 Kasım 2014 Salı

KARIŞIK ALIŞVERİŞ

Herkese merhaba
Yeni bir yazıyla daha karşınızdayım.Bu yazı dün yayınladığım "KARIŞIK ALIŞVERİŞ VİDEOSU" 'nu açıklamak için olacak.

Ürünlerin resmini çekmeyi unuttuğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın .:)

ALDIKLARIM:

  1. MOR RENKLİ ÇANTA
  2. SICAK SU TORBASI
  3. VANİLYA ESİNTİLİ ODA SPREYİ
  4. BEYAZ ĞÜLLÜ KÜPE
  5. RENKLİ KÜPE SETİ
  6. H&M HIRKA
  7. 2 TANE ERKEK DEODORANTI
  8. 7 ÇİFT ÇORAP :))))))))))))))
Benim aldıklarım bu kadar sizi alışveriş videosuyla karşı karşıya bırakıyorum .Umarım seversiniz.

DENEDİM YORUMLUYORUM 39:NİVEA CREAM CLASSİC

Herkese merhaba
Yeni bir yazı ile daha karşınızdayım.Buğünkü yazım bir klasik üzerine olacak. Nivea'nın klasik mavi tenekeli kremiyle ilgili bir yazı yazacağım sizlere.Umarım seversiniz.
nivea kış ürünü
NİVEA CREAM CLASSİC
Adı üzerinde klasik olan bu kremin böyle mavi bir kabı var.Teneke olan bu kap bana eskileri anlatıyor ve bu nostaljik ürünü sevmemi saglıyor.

12 Kasım 2014 Çarşamba

KASIM AYI OKUNACAKLAR

Herkese merhaba
Yeni bir yazıyla  daha karşınızdayım.Bu tarz  bir yazıyı  ilk defa yazıyorum.Bu yazılarım da tıpkı project pan gibi olacak yani o  ay okunup bitecek olan kitapları sizlere ayın başında göstereceğim ve ayın sonunda da bitenleri ve haklarındaki yorumlarımı paylaşacağım.
Kitap okumayı çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Elim de olsa sürekli kitap okusam.Şu anda okunmayı bekleyen 10 kitabım var.Yılbaşına o kadar onları bitirip yılbaşından sonra hafta da bir kitap olacak tarz da kendime liste yapmayı planlıyorum.Bakalım ne olacak.

Bu ay kendime 3 kitap seçtim .3'ü de fantastik tarz da ben bu tarz kitapları daha çok seviyorum.
Seçtiğim kitaplar;

  1. MEKANİK MELEK
  2. KORKU OKULU
  3. ÖLÜLER KUŞAĞI

Kasım ayı okunacaklar videom ;


Umarım sevmişsinizdir.Bir sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Sonra ki yazı:"DENEDİM YORUMLUYORUM 39:NİVEA CREAM CLASSİC "olacak.



DENEDİM BİLİYORUM 38:GARNİER ESAS BAKIM RAHATLATICI TONİK

Herkese merhaba
Yen bir yazıyla daha karşınızdayım.Bu yazım ;ögrenci evindeyken kullanıp bitirdiğim bir tonik üzerine olacak.Bittiği için de rahatça yorumunu yapabilirim.


Ürün Garnier markasının ESAS BAKIM serisine ait olan bir ürün.Anneler günü indiriminden Kipa 'dan almıştım.4,5-5 TL arası bir fiyatı olması lazım.

11 Kasım 2014 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 37:Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask

Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask




Herkese merhaba
Yeni bir yazı ile karşınızdayım.Bir kaç gündür yeni yazı yazamıyordum ve kanalımla ilgilenemiyordum kusura bakmayın.Bunu telafi etmek için bomba gibi bir yazıyla ve videolarla karşınızdayım.












Bu gün sizler için bayram indirimin de aldığım ve aldığımdan beride severek kullandığım bir maskeyi yorumlayacağım.Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask;adını söyleyemesem de sadece Gratis'te satılan ve içerik bakımından da oldukça temiz olan bir peel off maske bu.

İçinde zararlı maddeleri önleyen C VİTAMİNİ ve antioksidan özellikli NAR ÖZÜ var.Cilde esneklik ve yeniden canlanmış hissi  vermeyi vaat ediyor.

Ben maskeyi hafta da 2 kere uyguluyorum ve 15 -20 dakika içinde kuruyunca soyuyorum.Pazartesileri  tüm yüzüme perşembeleri de sadece T bölgeme orta kalınlıkta uyguluyorum.

9 Kasım 2014 Pazar

DENEDİM YORUMLUYORUM 36:FLORMAR 402 NUMARALI KAŞ KALEMİ VE FLORMAR 101 NUMARALI GÖZ KALEMİ

Herkese merhaba
Yeni bir yazı ile daha karşınızdayım .Bu yazı ne üzerine olacak derseniz zamanında takık olduğum göz kalemleriyle ilgili olacak derim.Ara ara ikişerli  gruplar halinde elimdeki göz kalemlerinin yorumlarını yapmak istiyorum.Bunun için de bugün FLORMAR markasına ait olan bir göz ve bir kaş kalemi seçtim.
Gelelim ürünlerle ilğili görüşlerime;

Öncelikle ben göz kalemi kullanmayı çok seviyorum.Bihter makyajı dediğimiz makyaj benim kurtarıcı makyajım olduğu için de göz kalemlerini sık kullanıyorum.(Bihter makyajı:istenilen renk göz kalemi göz kapagına eyeliner gibi sürülür ve fırça yada elle dağıtılır sonra da bolca maskara sürülür. Bugulu ve ğüzel bir göz makyajı elde edilir.)Daha çok siyah ve kahverenğini kullansam da elimde çok fazla göz kalemi var.Çogu flormar ve gabrini markalarına ait olan kalemler.


6 Kasım 2014 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 35:AVON SOLUTİONS FRESHEST PURE NEMLENDİRİCİ JEL

AVON SOLUTİONS FRESHEST PURE NEMLENDİRİCİ JEL


AVON
AVON SOLUTİONS FRESHEST PURE NEMLENDİRİCİ JEL
Herkese merhaba;
Buğün sizinle  yeni bir ürün yorumuyla daha karşınızdayım.Bu ürün ; AVON markasına ait olan  bir     günlük nemlendirici jel.Bu ürün hala var mı bilmiyorum ama benim elimde 1.5 seneye yakın bir süredir var.

Benim bildiğim ve bu ürünü alırken ki düşüncem sabah akşam kullanırım ve cildimde yaglanmaya neden olmaz.Zaten jel yapıda olan bir ürün yaglanma yapmaz değil mi :)

5 Kasım 2014 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 34:ESSENCE QUATTRO 09 DENİM FAR PALETİ

ESSENCE  QUATTRO 09 DENİM FAR PALETİ 

09 DENİM FAR PALETİ
ESSENCE  QUATTRO 09 DENİM FAR PALETİ 
Herkese merhaba;
Yeni bir günde yeni bir yazıyla daha karşınızdayım. Buğünkü yazım Essence markasına ait olan bir far paleti.
Essence'nin Quattro serisini çok seviyorum.Renkleri çok güzel ve fiyatına göre pigmentasyonu  çok iyi.

ESSENCE  QUATTRO 09 DENİM FAR PALETİ 

ESSENCE  QUATTRO 09 DENİM FAR PALETİ 

4 Kasım 2014 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 33:HOBBY ORKİDE ÇİÇEKLİ VÜCUT ŞAMPUANI

Herkese merhaba
Günün 3. ve son yazısıyla daha karşınızdayım.Bu  yazım severek kullandığım ve bittikçe de farklı çeşitlerinden aldığım bir duş jeli üzerine olacak.

hobby body wash
HOBBY ORKİDE ÇİÇEKLİ VÜCUT ŞAMPUANI
Ürün vücut şampuanı olarak geçse de benim ğözüm de bir duş jeli.Zaten köpük/vücut şampuanı gibi ürünlerin hepsini duş jeli niyetine kullanıyorum ve bu şekil de de kullanan tek kişi değilimdir sanırım :)
hobby body wash
HOBBY ORKİDE ÇİÇEKLİ VÜCUT ŞAMPUANI

YENİ CİCİLER:WATSONS VE GRATİS İNDİRİM GANİMETLERİ


Herkese merhaba

Günün 2. yazısıyla daha karşınızdayım .Bildiğiniz gibi GRATİS geçen günlerde % 40 +% 10 Yani % 46'lik bir indirim yaptı.Tabi bunu üzerine de watsons bazi ürünlerinde% 40-% 50 bazi ürünlerde de 1 + 1 kampanyası yaptı.

Benim hale devam eden Ürün Bitirme Projem yılbaşı indirimi içindi.Böyle indirimler olunca kaçırmadım yılbaşında almayı planladığım bazı  ürünleri bu indirim de  aldım.Dün de alışveriş videosunu da yayınladım.Gelelim aldıklarıma;
aldıklarımın Toplu hali

EKİM AYI FAVORİLERİ:KİTAP ,FİLM VE DİZİ

Son bir kaç gündür yazı yazamıyordum o nedenle bu yazı da biraz gecikti.Yazmam gerekenler de birikti.Bunun acısını çıkarmak için bu gün 3 tane yazı yazmam gerek umarım bunu başarırım.. Hadı başlayalım.

İlk yazım her ayın sonunda yaptıgım favoriler yazısı:Renkli kozmetik favorilerimi,bakım favorilerimi yazmıştım.Bu da film ,kitap ve dizi favorilerimle ilgili olacak.

DİZİ

ŞALTER  KIZ