29 Ekim 2014 Çarşamba

DİKKAT ÇEKİLİŞ VAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herkese merhaba ilk blog çekilişiyle karşınızdayım.
Bu çekiliş küçük bir çekiliş olacak ve 2 hafta sürecek.

Gelelim hediyelerime;


  1. ELİDOR DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ SETİ:Bu ürünü bayramda almıştım elimde başka şampuanlar da olunca alıp hediye etmek istedim.
  2. ORAL B DİŞ FIRÇASI:Şu anda kullanıyorum ve bence güzel bir ürün.Macunla takım olur diye düşündüm.
  3. PERLODENT MED SENSİTİV MACUN:Med olanı bu ay kı  favorilerim de vardı.Bunu da severek kullananlar var .Denemeniz  için gönderiyorum.
  4. BABY DREAM SABUN:Elim de iki tane daha sabun var.Bu markanın kremini de bu ay ki favorilerim de gördünüz.Hassas yetişkinler de kullanabilir diyor.İçinde paraben boya vb yok.
  5. RESS MARKA TATLI BADEM YAGI: Ben de bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.İleri ki günlerde saç maskesi tarifinde de kullanacağım .Kazanan arkadaş da denesin diye yolluyorum.
  6. DOTTİNG PEN:Bu aralar  nail arta taktim.Bir iki tane de video çektim sırası geldikçe onları da yükleyeceğim.Bu ürünü EBAY sitesinden aldık.1.5 ayda geldi.2 tane sipariş edilmişti.Kazanan arkadaş da bizim gibi gelmesini beklemesin istedim.


29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN



28 Ekim 2014 Salı

EKİM 2014 FAVORİLERİM(MY FAVORITES ON OCTOBER 2014 )

Herkese merhaba;
Yeni bir günde yeni bir yazıyla karşınızdayım. Buğünkü yazım EKİM ayı favorilerim üzerine olacaktır.

Favorilerilerimi iki video halinde yükledim;1. bölümde renkli kozmetik favorilerimin ve ikinci kısım da da bakım ürünleri favorilerimin neler olduğunu anlatarak videolarını çektim.

Yazılarını birlikte yazmaya karar verdim.
Gelelim ilk videoma;yani renkli kozmetik ürünlerime;



  1. ESSENCE QUATTRO 09 DENİM FAR PALETİ:Ayrıntılı yazısını yazacağım ama bu ay özellikle siyah rengini çok kullandım.
  2. FLORMAR 362 NUMARALI OJE:Hafif simi bir pembe renk.Tek katta bile çok güzel renk veriyor.Severek kullanıyorum bu ojeyi.. Flormarın bu beyaz kapaklı serisini severek kullanıyorum.
  3. BEE BEAUTY LİP BALM-ÇİLEKLİ:Çok hoş br rengi var günlük ruj gibi kullandım.Zaten project pan de de yer alan bir üründü.Ayrıntılı yazısı burada

27 Ekim 2014 Pazartesi

PROJECT PAN 2:YILBAŞI İNDİRİMİ İÇİN

Herkese merhaba
 Yeni bir yazıyla daha karşınızdayım .Bu yazı bir ürün bitirme yazısı olacak.



Resim de gördüğünüz gibi bitirmek için çok fazla ürün seçtim ancak 3 aya da yakın bir süre olunca biter diye düşündüm.Güncelleme videosunu ve yazısını yılbaşından sonra yazacağım.Ürünlerim bitince hem yeni ürünler için yer açılacak hem de yeni yıla taze ürünlerle başlayacagım.

24 Ekim 2014 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 32:BOTANİCAL CHOİCE OXYGEN BUBBLE MASK(BLUEBERRY)

BOTANİCAL CHOİCE OXYGEN BUBBLE MASK(BLUEBERRY)


Herkese merhaba 
Yeni bir ürün yorumlama yazısıyla daha karşınızdayım.Bildiğiniz gibi ben cilt bakımı yapmayı(genel olarak bakımı) çok seven biriyim.Bunun nedeni belki biraz kokuşumsu olmam belki de karma bir cildim olduğu için hafif bir ihmalde siyah noktalara bogulmam olabilir.Belki de her ikisi de kim bilir.
Cilt bakımın da en sevdiğim şey maskelerdir,maskelerde tercihim temizleyici tarz da olan maskelerdir .Bu maskeyi de bir indirim sırasında almıştım  ve artık fanı oldum.

22 Ekim 2014 Çarşamba

Parodontax® - Diş eti bakımında uzman!

Diş eti bakımına dikkat etmemek diş kaybına sebep olabilir. Parodontax diş macunu, diş eti bakımınız için özel olarak geliştirilmiştir. Sağlıklı diş eti için diş hekimlerinin 1 numaralı önerisi olan Parodontax, günlük diş macunu olarak düzenli kullanıldığında, diş ve diş etini plaklara ve çürüklere karşı koruyor, diş taşı oluşumunu geciktiriyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

YENİLENEN CİLT BAKIM RUTİNİM

Herkese merhaba
Günün ikinci yazısı ile karşınızdayım.Bu aralar bir çalışkanım ki sormayın gitsin.Hadi hayırlısı diyorum.
E malum kış geldi.Benim gibi karma ciltliyseniz(yağlı+kuru) rutininzi değiştirmenin vakti gelmişte geçiyor demektir.Yazdaki gibi iki ğünde bir kil maskesi kışın yapılamıyor maalesef.Zaten elimdeki ürünleri de eski ürün bitirme projemde bitirmiştim.Yeni  ürünlerle , yeni bir düzen oluşturmaya karar verdm .Yalaşık 10 gündür bu düzene uymaya çalışıyorum.Alıştım sayılır.Neyse lafı fazla uzatmadan düzenime geçelim.

Kullandığım ürünlerin toplu hali;

Şimdi ayrıntılı olarak bakalım;

DENEDİM YORUMLUYORUM 31:ARKO NEM İNCİ DOKUNUŞU KREM

Herkese merhaba
Bugün size uzun bir süredir kullandığım ve yeni ürün bitirme projem de yer alan bir üründen bahsedeceğim.
Arko markası  benim severek kullandığım ve her  daim evimizde bulundurduğum bir markadır.Bu ürününü de anneler günü indiriminden ikili avantaj paket olarak 9 TL gibi bir fiyata almıştım ve uzun sürede ancak 1.kutusu bitirmeye  yaklaştım.

21 Ekim 2014 Salı

CİLT BAKIM MASKELERİM


Herkese merhaba günün ikinci yazısıyla daha karşınızdayım bu yazım videosunu da yayınladığım bir konu üzerine olacak.Evet cilt bakım maskeleriyle ilgili olacak.
Gelelim maskelerimi;



1-2 :DaHa önce yazısını da yazdığım yag emici maskeyi yapmak için kullanıyorum.İzemek isterseniz videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
3:Her daim favorim olan kil maskesi. Garnier'in bu ürünüyle aşk yaşıyoruz ayrıntılı yazısı burada
4:GRATİS'den aldığım PEEL OFF MASKE:Bu maskeyi çok sevdim yakında yazısı yazılacaklardan.
5:Tek kullanımlık maskeler:Çogu totes meer markasına ait.nem maskesi(yazısı burada),temizlik maskesi(yazısı burada),antistress maskesi,antiage maskesi,kaşmir maskesi,canlandırıcı maskesi (yazısı burada) ve elimde bir tane kalan yine gratisten aldığım köpüren maske yaban mersinli olandan indirim de bu köpüren maskeler  stoklanacaklardan.

DENEDİM YORUMLUYORUM 30:FLORMAR LİPLİNER MATİC NO:709

Herkese merhaba
Bügunkü   ürünümüz Flormar markasına at olan bir dudak kalemi.
evin tek kızının dudak kalemi
FLORMAR LİPLİNER MATİC
Gördüğünüz gibi bu dudak kalemi biraz eski bir seri ,hale piyasa da var mı bilemiyorum.Bir ara kalemlere takmıştım ve evi renk renk dudak kalemi ve göz kalemiyle doldurmuştum, şimdiki takıntım (hevesim) maskeler; almamak için kendimi iyice tutuyorum.Bu kalem de o  takıntılı zamanlardan kalma bir dudak kalemi.

Ben pek dudak kalemi sevmem o nedenle aşırı bir dudak kalemim yoktur.Bu kalemin   hem rengi  hem de asansörlü oluşu onu   digerlerinden daha çok sevmeme neden oluyor.

20 Ekim 2014 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 29: TOTES MEER CANLANDIRICI YÜZ MASKESİ

Herkese merhaba
Yeni bir yazıyla daha karşınızdayım.Bu defa ki yazım  Gratis'den aldığım TOTES MEER markasına ait olan canlandırıcı yüz maskesi hakkında olacak.
Cilt bakımı yapmayı ;özellikle de maske yapmayı çok seven biri olarak bu maskeyi indirim de görüp denemek için almıştım.Sonuncu maskeyi de dün akşam yapınca artık yazısını yazayım dedim.
Daha önce de TOTES MEER markasının nem maskesini (burada) ve derin temizlik maskesini (burada) denemiş ve yazılarını yazmıştım.

18 Ekim 2014 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 28 : RİVAL DE LOOP YOUNG FRESH KİCK MAKE UP FONDÖTEN

 RİVAL DE LOOP YOUNG  FRESH KİCK MAKE UP FONDÖTEN 

 RİVAL DE LOOP YOUNG rossmann
 RİVAL DE LOOP YOUNG  FRESH KİCK MAKE UP
Herkese yeniden merhaba
Bir ürün yorumlama yazısıyla daha karşınızdayım .Buğün sizlere severek kullandığım bir fondötenden bahsedeceğim.
RİVAL DE LOOP YOUNG  FRESH KİCK MAKE UP FONDÖTEN  bendeki rengi 01 Natural.Bildiğiniz gibi RDL YOUNG markası ROSMANN bünyesinde bulunan bir marka,yani bir alman markası.




Ürün mat bitişli yani karma ve yaglı ciltlerin seveceği bir ürün.İçeriğinden ben pek bir şey anlamadığım için resmini koymak istedim.
eldeki duruşu.

17 Ekim 2014 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 27 :ELSEVE ARGİNE DİRENÇ DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN

ELSEVE ARGİNE DİRENÇ DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN



Herkese merhaba
Yeni bir ürün yorumlama yazısı ile karşınızdayım.Gördüğünüz gibi buğün sizlere bitenlerimde de gördüğünüz Loreal şampuanımı  yorumlayacağım.Bu seriden daha önce de kullandığım için yorumlamak daha kolay olacak.

16 Ekim 2014 Perşembe

MEMNUN KALMADIĞIM ÜRÜNLER 1

Herkese merhaba;
Buğünkü yazım bir süre önce yazmayı planladığım ama bir türlü yazmayı başaramadığım bir yazı olacak.Bildiğiniz gibi alışveriş yapmayı seviyorum almasam da magazaları  dolaşmayı ürünleri incelemeyi seven biriyim.Bir ürünü almadan önce araştırırım(tabi ucuzsa yada  beni çeken bir ürüne o ayrı).Buna ragmen aldığım her ürünü de severek kullanamam.
Bu tür yazıları favorilerim kadar sevmemin neden de bu.O kişi hangi yönüyle o ürünü sevmemiş öğrenmek ve benzer duruma düşmemek için okurum.Bu benim ilk memnun kalmadığım ürünler yazım ve sizin için ilk 5 ürünümü seçtim.
Gelelim ürünlere;
memnun kalmadıklarım
memnun kalmadıklarım 1

15 Ekim 2014 Çarşamba

BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER 3

BİTENLER (PROJECT PAN GÜNCELLEMESİ)


Bir  bitenler yazımla daha  karşınızdayım sonunda.Çok fazla ürün bitiren biri değilim,düzenli kullansam da ürünlerim sık sık değişmez , mesela bir  jel temizleyici yaklaşık 2 ay gider..O nedenle sık sık yazamasam da indirimler için yaptığım ürün bitirme projelerinin sonunda mutlaka bir bitenler yazısı yazacağım.Bu bitenlerim bayram için yaptıgım projenin sonunda ortaya çıkanlar.Lafı fazla uzatmadan ürünlere gelelim;
bitenler
bitenler 2014
  1. BABY MATE ISLAK MENDİL:Güzel bir üründü.Daha önce de bitirmiştim.Tekrar  görürsem alırım.Elimle makyaj yapmayı sevdiğim için kalan ürünleri silmek amacıyla kullanıyorum .Kokusu ve kapaklı olması açısında tekrar alınabilir.

9 Ekim 2014 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 26: AVON COLOR TREND AMETHYST RUJ

AVON COLOR TREND AMETHYST RUJ

Herkese merhaba;
Bayram tatili bitti yeniden iş/okul hayatı başladı.Umarım tatiliniz iyi geçmiştir.Benim ki güzeldi.Gelelim buğünkü konumuza;buğün  size severek kullandığım bir rujdan bahsedeceğim.
 AVON COLOR TREND AMETHYST RUJ

7 Ekim 2014 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 25:AVON GLİSERİNLİ VE GÜLLÜ EL VE TIRNAK KREMİ

AVON GLİSERİNLİ VE GÜLLÜ EL VE TIRNAK KREMİ

Herkese merhaba;
Bu ğün size severek kullandığım ve 3-4'lü avantajlı paket olarak aldığım Avon markasına ait olan bir el kreminden bahsedeceğim.Hala kataloglarda var mı bilmiyorum ama bulursanız mutlaka alın deneyin derim.

Ürün bu şekilde pembe ambalajlı.Mor renk favorim olsa da pembe gönlüm sende modu da var tabi.

Ürün E vitaminli ve gliserinli.100 ML 'lik boyutu var ve uygun fiyatlıydı ben aldığımda.







6 Ekim 2014 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 24:COLGATE 3'Ü 1 ARADA DİŞ MACUNU

COLGATE 3'Ü 1 ARADA(3'LÜ ETKİ) DİŞ MACUNU

Herkese merhaba;
Buğün bayramın 3.günü.Bayram bitti sayır umarım bayramınız güzel ğeçmiştir.Benim bayram tatilim güzeldi.
Bu ğün size severek kullandığım ve bittikçe de aldığım bir üründen bahsedeceğim.(vazgeçilmez ürünlerim videomu izlemek için buraya tıklaya bilirsiniz.)



Resimleri internetten buldum ne yazık ki.Benim ki neredeyse bitti ve önceden resmini çekmeyi unutmuşum maalesef.
Ürünü görmeyen yoktur sanırım.1 tl lik bir ürün ama diğer macunlar bir yana bu bir yana bende.




5 Ekim 2014 Pazar

DENEDİM YORUMLUYORUM 23:GARNİER SAF VE TEMİZ 3'Ü 1 ARADA

GARNİER SAF VE TEMİZ 3'Ü 1 ARADA

Herkese merhaba
Yeni bir gün ve yeni bir yazı ile karşınızdayım. Buğünkü yazım ;çok sevdiğim hatta aşkım diye nitelendirdiğim bir ürün olan Garnier saf ve temiz 3'ü 1 arada olacak.Ben maske olarak kullansam da ürün;peeling+temizleme jeli+maske olarak da kullanılabiliyor.






Jel olarak biraz yıpratıyor benim cildimi,peeling olarak da banyoda kullanmışlığım var ama favori kullanım alanı maske.Yazın 2 günde bir,kışın hafta da 1 kez olacak şekilde kullanıyorum.Ve çok da memnunum.

4 Ekim 2014 Cumartesi

EYLÜL 2014 SIK KULLANILANLARIM VE FAVORİLERİM

EYLÜL 2014 SIK KULLANILANLARIM  VE FAVORİLERİM

Herkese merhaba.Bayramınız kutlu olsun öncelikle.
Buğün videosunu çektiğim videonun yazısını yazıyorum.(ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır)
Sonbahar en sevdiğim mevsimdir.Umarım güzel bir sonbahar olur.Havalar iyice soğumaya başladı ve benim gibi vücudu aşırı kuru olanlar  için nemlendirici kullanımı iyice arttı.Başta bakım ürünleri  olmak üzere gelelim Eylül ayı boyunca benim severek kullandığım ürünlere;
EYLÜL 2014 SIK KULLANILANLARIM  VE FAVORİLERİM
  1. CECİLE 08 NUMARALI OJE:Kemik ile açık pembe arası bir renk.Aldığımdan beri severek kullanıyorum.
  2. RİVEL DE LOOP YOUNG FRESH KİCK  MAKE UP FONDÖTEN:Hafif yapılı bir ürün.Mat bir bitiş  vaat ediyor.Çok makyaj yapmadığım için RDL YOUNG serisini seviyorum ve sıklıkla da tercih ediyorum.

2 Ekim 2014 Perşembe

EYLÜL 2014'DEKİ FAVORİM FİLM ,KİTAP VE DİZİ

Herkese merhaba
Bugün sizlere Eylül Ayı boyunca Sevdiğim Hatta favorim Olan Kitabı, filmi diziyi tanıtacağım.Umarım hoşunuza gider.

Gelelim sevdiklerime

1. FAVORİ DİZİM


GOTHAM

DC Comics'in ünlü kahramanı Batman'in Şehri Olarak bildiğimiz Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatacak dizi; Polis Departmanı'nda çalısan James Gordon'ı merkezine Transaction. Bruce'un Batman'e dönüşme yolculuğuna eşlik edecek Gordon şehirdeki PEK Çok Kötü adamla da Mücadele edecek. AYRICA Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ettik Zehirli Sarmaşık Gibi Batman evreninin bircok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham'da arz-ı endam edecek!







BATMAN izlemeyi seviyorsanız bu diziyi kaçırmayın  derim Batman'in nasıL Batman oldu.Kötüler eskiden nasıldı gibi soruların cevabını bulacağınız Bir dizi.Daha yeni başladı.2.bölümünü izledim.Ve hoşuma da gitti.Batman sevenlerinin Göz atması gereken bir Dizi.

1 Ekim 2014 Çarşamba

GNK YAZI DİZİSİ:PART 3:AĞZIM BAKIM RUTİNİM

AĞZIM BAKIM RUTİNİM

Herkese merhaba;
İnternet sorunu nedeniyle blogumu ihmal etmenin verdiği vicdan azabıyla:) bugün bir kaç yazı yazmayı ve video çekmeyi düşünüyorum ve günün ilk yazısı  da olarak bir haftadır yazılmayı bekleyen ağız bakım rutinim yazısını sonunda yazıyorum.

Neler yaptığıma  ğeçmeden önce dişlerimden biraz bahsedeyim.
Benim 2 dişim eksik ve 1 tane hatalı kanal tedavim var.Normal diş rengim soldan 3 renk yani  biraz sarımtırak bir beyaz daha beyaz olmaz çünkü kemik rengim o renkmiş.