31 Ağustos 2014 Pazar

BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER 2

BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER

Bugün ayın 31'i ,bir ay daha bitti ve ayın son yazısı olarak bitenleri ve çöpe gidenleri yazmak istedim.
Yazacağım bazı ürünler bitti bazılarıysa kullanma tarihleri ğeçtiği için çöpe gitti.Evde çok fazla ürün biriktiremediğim için bittikçe yazıyorum ki kalabalık yapmasın.

30 Ağustos 2014 Cumartesi

AĞUSTOS AYI FAVORİLERİ 2014

AĞUSTOS AYI FAVORİLERİ 2014 

favorite 2014 ağust
Ben bu yazıyı yazarken 30 Ağustos Zafer Bayramı o nedenle herkesin zafer bayramını kutlar ve atamızı saygıyla anarım.

Günün anlam ve önemini duyurduktan sonra gelelim asıl meseleye AĞUSTOS AYI SIK KULLANILANLAR yazımı yayınladım oradaki ürünler; mecburiyetten de kullanılanları ,bitirilmeye çalışılanları da içerdiği için favorilerimi ayrı bir yazıda yazmak istedim.
Benim  bu ay ki  favorilerime gelecek olursak;

29 Ağustos 2014 Cuma

AĞUSTOS 2014 SIK KULLANILANLAR

AĞUSTOS  2014 SIK KULLANILANLAR

Bu ay genelde bakıma agırlık verdim. Saç ve yüz bakımıyla geçen bir ay oldu. Evde oturmaya alışkın biri olmayınca kendime sardım diyebilirim.
Sık kullanılanlar yazımda ay boyunca sık kullandığım ve bitirmek için kendimi zorladığım ürünler yer alacak ve ayın favorileri de daha sonraki favoriler yazımda yer alacak.Uzun bir yazı olacağı için hadi başlayalım.
agust favorite
ağustos sık kullanılanlar
Ayrıntılı olarak  resimledim ve kategorilere ayırdım.Görüldüğü üzere bu ay makyaj yapmadığım için ne sık kullanılanlar da ne de favorilerim de makyaj malzemesi yok.Gelecek aylar da onlarda umarım yer alır.

27 Ağustos 2014 Çarşamba

AĞUSTOS AYI FAVORİ :FİLM ,DİZİ VE KİTAP

Üniversiteden mezun olduğum ve kpss atamalarını beklediğim için evde bolca vaktim oluyor.Bu zamanı;  yıl içinde izlemek isteyip de izleyemediğim filmleri ve dizileri izleyerek okumak istediğim kitapları okuyarak geçiriyorum.
Türk dizilerini izlemeyi sevsem de bana fazla uzun geldiklerini söylemem lazım .




FAVORİ DİZİLER

KİRAZ MEVSİMİ

GENEL KONUSU:

En büyük hayali bir gün başarılı bir modacı olmak olan Öykü, küçük bir mahallede annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan çalışkan bir üniversite öğrencisidir. Çocukluk yıllarından beri en yakın arkadaşı Burcu'nun ağabeyi Mete'ye aşıktır. Ne yazık ki herkesten sakladığı büyük aşkını mahalle arkadaşı Şeyma'ya kaptırır. Durum böyle olunca da, aşkını kalbine gömer ve duygularını kendi içinde yaşamaya başlar.

DIY 1 :YAĞ EMİCİ MASKE NASIL YAPILIR?

Bildiğiniz gibi benim karma bir cildim var özellikle T bölgem yağlı.Ne kadar düzenli cilt bakımı ,maske yapsam da bu değişmiyor.Fazla cilt makyajı da yapmadığım için,bu yağlı  görüntüden kurtulmanın yollarını aradığım sıra da  bu maskeyi buldum ve özellikle dışarı çıkacağım zaman yaptığım pratik ve bir o kadar da işe yarar bir maske olarak hayatımın kurtarıcılarından biri oldu.



Benim cilt yapım için kil maskeleri ne kadar güzel olsa da her ğün yapmak cildi hassaslaştırıyor.Bu maskenin içindeki malzemeler  ise  bebeklerde bile kullanılıyor.
Anlaşılmıştır  sanırım ; bebek pudrası ana malzememiz.

Maskeyi anlatmadan önce bebek pudrası nerelerde kullanılır bir ona bakalım;


  1. KURU ŞAMPUAN :Bu amaçla eskiden beri kullanılsa da ben bek beceremiyorum bu amaçla piyasa da olan pudraları da beceremiyorum pratik ve çok ekonomik bir kuru şampuandır.Saç renginin açıksa harika sonuçlar veriyor .

25 Ağustos 2014 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 10 :FRATERNIKUS AYAK JELİ (EİSGEL)

FRATERNIKUS AYAK JELİ (EİSGEL)

GRATİS EISGEL
FRATERNIKUS AYAK JELİ
Bu  güzel ürünü sanırım haziran ayı içinde alıştım.Gratis kartımla yaptığım ilk alışveriş olmasıyla da özel bir yeri var .(Darısı watson karta) .
Aslında ayak jeli değil de ayak balsamı almak istemiştim ancak yalnışlıkla bunu almışım ,zaten  ürünü sevdim ancak ayak balsamını da bu bitince denemek istiyorum.
Gelelim ürün hakkındaki yorumlarıma ;

ÜRÜNÜN AVANTAJLARI


23 Ağustos 2014 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 9:LA LİGNE MİSKET LİMONLU VE ALOE VERALI DUŞ JELİ

LA LİGNE MİSKET LİMONLU VE ALOE VERALI DUŞ JELİ




LA LİGNE markası GRATİS'e özel bir marka.Duş jelleri ve vücut losyonları olan markanın ilk duş jellerini denedim ve beğendim.Haziran ayında duş jellerinde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı sanırım o zaman almıştım;kiraz çiçekli olanını ilk kullandım ve kokusu güzeldi onu da beğendim onun kabını attığım için size gösteremedim ancak oda fena değildi.Gelelim bu duş jeli hakkındaki yorumlarıma;

20 Ağustos 2014 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 8 :PERLODENT DİŞ FIRÇASI VE PERLODENT İNCİ BEYAZLIĞI DİŞ MACUNU

PERLODENT DİŞ FIRÇASI VE PERLODENT İNCİ BEYAZLIĞI DİŞ MACUNU

perlodent med
perlodent med

Perlodent Med markası ROSMANN'ın bir ürünü.Bildiğiniz ğibi ROSSMANN markası da bir alman markası olunca bayram indirimi sırasında alıp denemek istedim.Gelelim ürünler hakkındaki yorumlarıma;

17 Ağustos 2014 Pazar

DENEDİM YORUMLUYORUM 7: ISANA ARGAN VE AY ÇEKİRDEĞİ İÇEREN SAÇ BAKIM YAĞI

ISANA OIL CARE HAARÖL
SAÇ BAKIM YAĞI

ISANA ARGAN VE AY ÇEKİRDEĞİ İÇEREN SAÇ BAKIM YAĞI

(BU ÜRÜN BLOG YAZARINIZ TARAFINDAN ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİYOR)

Bu ürünü anneler günü indiriminden LOREAL ELSEVE MUCİZEVİ YAĞ kalmadığı için almıştım.İlk defa Isana markasının saç bakım ürünün denedim ve çok memnun kaldım.(Anneler günü alışveriş yazım burada)Isana markasının diğer saç bakım  ürünlerini de denemek istiyorum.Ürünün avantaj ve dezavantajları:

16 Ağustos 2014 Cumartesi

YENİ CİCİLER 2 : GRATİS'DEN ALIŞVERİŞ YAPTIK

karışık alışveriş
karışık alışveriş

  1. FA SPORT DEODORANT :Kardeşim için alındı ikisi de .Temiz ve fresh bir kokusu var .Yanında kolonya hediyesi vardı.Kolonyanın kokusunu sevdim temiz bir kokusu var.Deodorant 150 ML normal boyda kolonya da 200 ML ikisi bir arada  fiyatı 3.75 TL idi.Sadece Fa deodorantın  fiyatı 6 TL olunca iki tane aldım bende,ne yazık ki bayanı kalmamıştı deodorantın.

15 Ağustos 2014 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 6:NEUTROGENA VİSİBLY CLEAR YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ

NEUTROGENA VİSİBLY CLEAR YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ

oil free
Neutrogena nemlendirici
(BU ÜRÜN BLOG YAZARINIZ TARAFINDAN KARARSIZ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ:5 ÜZERİNDEN 3 ALDI)
Bu nemlendiriciyi yazın başında A101 ' e geldiğinde almıştım .Almak zaten aklımdaydı, orada görünce de aldım.(A101 ,BİM vb büyük marketler ara ara daha uygun fiyata  böyle şeyleri getiriyorlar).İlk zamanlar severek kullansam da havalar  iyice ısınınca yüzümde resmen kusma yapmaya,bir yanma bir agırlık hissi vermeye başladı, sanki yüzümde mentollü bir maske varmış da hiç  gitmiyormuş gibi .

14 Ağustos 2014 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 5 : CİTY COLOR FAR PALETİ

CİTY COLOR FAR PALETİ

FAR PALETI
CİTY COLORFAR PALETİ 
Gratis de  bir indirim dönemi 2 TL gibi bir fiyatı varken almıştım. Sahip olduğum farların hepsi  doğal tonlarda olunca bahar geliyor renkli bir farım olsun diye almıştım.1-2 defa da kullandım.

13 Ağustos 2014 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 4 : LOREAL PURE ZONE YÜZ TEMİZLEME JELİ

LOREAL PURE ZONE TEMİZLEME JELİ


(Bu ürün blog yazarınız tarafından beğenildi.)

Bu seriyi çıktığından beri çok merak ediyordum.Hem şekli hoşuma gitti hem içinden çıkan pedi çok merak ediyordum.Güzel bir temizleme jeli öncelikle;

30 saniyede temizlik
ürünün görünümü 

12 Ağustos 2014 Salı

BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER 1

Biraz uzun bir yazı olacak çünkü hem dolapları temizledim hemde uzunca bir süredir böyle bir yazı yazmadım.Hadi lafı fazla uzatmadan başlayalım;
http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
bitenler 1
1.BEBAK ACIBADEM MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ:Severek kullanmıştım.Uygun birmakyaj temizleyicisi arayanlara öneririm.
2.DOVE ROLL ON:Eski bir seri sanırım artık  böylesini bulamıyorum.Kokusu çok ğüzeldi ,koruması da orta seviyedeydi.Severek kullandım ve bitti.

11 Ağustos 2014 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM :3:YENİ KEŞFİM:Murnauers Totes Meer Derin Temizlik Maskesi

Murnauers Totes Meer Derin Temizlik Maskesi



Maske yapmayı hep sevmişimdir.Tek kullanımlık hazır maskeleri de  pratik oluğu için çok seviyorum.İndirim de çeşit çeşit depolamak lazım bunlardan.Bu markanın maskelerini de sevğili arkadaşlarım kendilerine alırken bana da çeşit çeşit almışlar.(yeniden çok teşekkür ederim)Bu maske yeni favorim her pazar yapıyorum .Gelelim maskemize;

10 Ağustos 2014 Pazar

GÜZELLİĞİMİ NASIL KORUYORUM ? : PART 1 ;"CİLDİME NASIL BAKIYORUM" ?

CİLDİME NASIL BAKIYORUM ?

Geldik GNK'nın birinci kısmına.(GNK=Güzelliğimi nasıl koruyorm ?)

Önce cilt tipimden başlayalım;cildim yazın yağlıya dönük karma kışın kuru-normal olan bir karma .Aşırı sivilcelerim olmasa da sivilceye müsait bir cilt tipim var ve mutlaka siyah noktam olur.Onlardan kurtuluş olmayacağını anlayınca sevmeye başladım.:( "HEPSİ BENİM ÇOCUĞUM GİBİ" oldu ben ne yaparsam yapayım kaybolur gibi olup geri geliyorlar.

9 Ağustos 2014 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 2 : BEE BEAUTY STRAWBERRY LİP BALM

BEE BEAUTY  STRAWBERRY LİP BALM

(BU ÜRÜN BLOG YAZARINIZ TARAFINDAN BEĞENİLDİ)

Bu ürünü bayram indirimi  sırasında evde bir lip balm bulunsun diyerek almıştım.O zamandan beri de severek  kullanıyorum.Alma nedenim ambalajıydı.İçimde ki çocuk almamı söyledi ve aldım. Gratisin kendi markası olan bir  ürün ,bir kaç çeşiti var ben şimdilik çilekliyi aldım ancak sonraki indirimlerde diğerlerini de alacağım.
Gelelim ürün hakkındaki yorumlarıma ;başta söylediğim ğibi ürünü beğendim.

çilekli lip balm





Gelelim ürünün avantaj ve dezavantajlarına;








8 Ağustos 2014 Cuma

hayata gülümse çünkü tüm sıkıntılara rağmen hayat yaşamaya değer: BLOG YAZI DİZİSİ 1:GÜZELLİĞİMİ NASIL KORUYORUM ?

hayata gülümse çünkü tüm sıkıntılara rağmen hayat yaşamaya değer: BLOG YAZI DİZİSİ 1:GÜZELLİĞİMİ NASIL KORUYORUM ?: Zaman zaman blog da böyle yazı dizileri yazacağım bunların ilki  "GÜZELLİĞİMİ NASIL KORUYORUM " ile karşınızdayım . Hadi başlayal...

BLOG YAZI DİZİSİ 1:GÜZELLİĞİMİ NASIL KORUYORUM ?

Zaman zaman blog da böyle yazı dizileri yazacağım bunların ilki  "GÜZELLİĞİMİ NASIL KORUYORUM " ile karşınızdayım .
Hadi başlayalım:

GÜZELLİĞİMİ NASIL KORUYORUM ?

Önce şuna açıklık getirelim her kadın güzeldir.Çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır.Makyaj insanın var olan güzelliğini öne çıkarır yani makyajsız kadın çirkin olmaz.
Ben ortalama bir insanım,saçım,boyum, kilom ,güzelliğim kısacası her şeyimle .Ancak ortama duruma göre davranarak görünerek fark yaratıyorum yada yaratmaya çalışıyorum.Bu nedenle kimseye nasıl ğüzel olunur ? ,bu sizi ğüzel yapar tarzı kesin şeyler söyleyemem .Yazdıklarım ve yazacaklarım sadece benim kullandığım,yaptığım yada bildiğim şeylerdir, şimdiden buna açıklık getirelim.Ben kendi güzelliğimi nasıl koruduğu mu ,nasıl bakım yaptığımı ,nasıl makyaj yaptığımı yazmak için bu blogu açtım başkaları okursa :) sevinirim okumazsa da kimse okumuyor diye üzülmem zaten amacım kendi sesimi kendime duyurmaktı.

6 Ağustos 2014 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 1: BENRİ ALOE AROMALI VÜCUT LOSYONU

BENRİ ALOE AROMALI VÜCUT LOSYONU

(BU ÜRÜN SEVGİLİ BLOG YAZARINIZ TARAFINDAN ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİYOR)


Bildiğiniz üzere Benri markası GRATİS'e özel bir marka.Zaten uydun fiyata sayip olan ürünleri  indirim zamanı diğer Gratis'e özel markalar gibi %40-50 indirime uğrayınca tadından yenmiyor.Bende bu ürünü bayram indirimi sırasında 4.5 tl gibi bir fiyata aldım.
Gelelim ürün hakkındaki yorumlarıma ;

Ürün şeffaf şişedeki bence bu harika ; böylece ne kadar ürün kaldı görebiliyoruz.
Pompalı bir şişede kullanımı kolay,1000 ml ki devasa bir ürün.
Üç çeşiti var,aloe aromalı,çiçekli,hindistan cevizli .




4 Ağustos 2014 Pazartesi

YENİ CİCİLER 1 (MASKE ,TEMİZLEYİCİ,TONİK, KREM VB.)

Herkese  yeniden merhaba

Bu  ürünler  ne zaman alındı ,hediye edildi hatırlamıyorum.Yazı yazmadığım zaman zarfında oldu orası kesin.Sözü fazla uzatmadan başlayalım.













  1. PLAY WORDS :Islak havlu yeni çeşitini denemek istedim şok da satılıyor bu marka
  2. CİTY COLOUR:Far paleti mor renklerden oluşuyor,Gratisten almış olmalıyım.
  3. GRATİS'E ÖZEL DUŞ JELLERİ: Bir alana bir bedava vardı o nedenle aldım  çok uygun bir fiyata almıştım kirazlı olanı bitti bile  kokuları güzel ,iyi de köpürüyor.sevdim bunları
  4. GRATİSE ÖZEL AYAK JELİ.Ayak balsamı almaya ğittiğim de yanlışlıkla  almışım sevdim bunu da nemlendirmesi yaz için yeterli .
  5. TOPUZTOKASI : 1 TL ye küçük bir tokacıdan almıştım henüzkullanmadım .
  6. JOHNSON'S BABY ŞAMPUANI VE YAGI: İkisi 10 tl ye alındı ve şampuan yeni saç bakım rutinim de.

YENİDEN MERHABA

UZUNCA BİR  SÜREDİR YAZAMIYORDUM. MALUM BU SENE MEZUN OLDUM.HAZİRAN BOYUNCA BOLUDUR,KEPTİR,MEZUNİYET TÖRENİDİR DİYE BİR KOŞUŞTURMAYLA GEÇTİ.

TEMMUZ BAŞINDAKİ KPSS MARATONU DA  BU YOGUNLUGUN ARASINA TUZ BİBER OLDU :) NEYSE Kİ İYİ ĞEÇTİ.RAMAZAN AYI ZATEN BENİM İÇİN ZOR GEÇEN BİR DÖNEMİR.ORUÇTUR,İFTAR YEMEKLERİDİR,MİSAFİRLERDİR DERKEN BİR AY DA ÖYLE BİTTİ.(BUNLARA RAĞMEN GÜZELDİR  SEVERİM RAMAZANI TATLI YORGUNLUKTUR BENİM İÇİN)BAYRAM TEMİZLİĞİ VE TABİ Kİ KOCAMAN BİR BAYRAM GEÇTİ .ESKİLER ĞİBİ NERDE O ESKİ BAYRAMLAR DESEKTE BENİMKİ DE FENA DEĞİLDİ .(YAZISI GELİYOR YOLDA )
ZATEN EN ĞÜZELİ DE O BAYRAM DEĞİL Mİ. BURADAN HEPİNİZİN  GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLAR BÜYÜKERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM .

BU AÇIKLAMAYI DA YAPTIKTAN SONRA  BLOGDA NELER OLACAK ONU ANLATAYIM; DIY ,FAVORİLER,RUTİNLER,İNCELEME YAZILARI,BİTENLER,
SAÇ, MAKYAJ, KADIN ,ERKEK, ÇOLUK ÇOCUK KISACA HAYATIN İÇİNDEKİ HER ŞEY OLABİLİR .AGIRLIKLI BAKIM ,MAKYAJ BLOGU YAZMAK NİYETİNDE OLSAM DA  DİĞER MEVZULARA DA ĞİRECEĞİM .


ŞİMDİLİK BU KADAR .SONRAKİ YAZIMA (YENİ CİCİLER YAZISI OLACAK ) KADAR KENDİNİZE İYİ BAKIN VE TAKİPTE KALIN.