30 Aralık 2014 Salı

YENİ YIL İNDİRİM ALIŞVERİŞİM(KİPA,ROSSMANN VE GRATİS)+YENİ YIL HEDİYELERİM

Herkese merhaba
Nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir.Yeni yıla sayılı gün kala dışarı da lapa lapa kar yağıyor.Elimde HELLO KİTTY kupama konulmuş çayla hem bloga yazı yazıyorum hemde videomu yüklemeye çalışıyorum.Benim videolarım hep geç yükleniyor nedendir bilmem.Umarım kısa sürede yüklenir.

Bu yazım da size yeni yıl indiriminden aldıklarım ve arkadaşlarım tarafından bana hediye edilen ürünler yer alacak.Ben bu indirimden aslında çok fazla ürün almadım.Bildiğiniz gibi daha önce almak istediklerimi gratis indiriminden almıştım.Almayı planladıklarım da ise indirim olmadı.
Gratis kendine özel markalarda indirim yapmadı.Ayrıca diğer indirimlerini de sevmedim. Watsons ise indirim yapmadı gibi bir şey hiç bir ürününü almadım. Rossmann indirimi orta seviyede idi.Bence indirimi KİPA yaptı.Tüm kişisel bakım ürünleri ve zücaciyeye reyonunda %50 indirim yaptı ki büyüklere yeni yıl hediyeleri buralarda alındı.
Aldığım hediyeler sahiplerine verildiği  için gösteremiyorum ama diğer ürünlerimi sizlere tanıtacağım.

Aldıklarımın ve bana hediye gelenlerin toplu hali;
YENİ YIL İNDİRİM ALIŞVERİŞİM
Gördüğünüz ürünlerin bakım ürünü olanlarını ben aldım.Kozmetikleri de sag olsun arkadaşlarım hediye ettiler.Hadi ayrıntılı inceleyelim.

Bakım ürünleri

  1. COTTONMİA PAMUK: Kipa'dan alındı. 70'li dikişsiz dik pamuk.Tanesi 0,65 krş 4 adet alındı.
  2. KALSİYUM TABLETİ:20 tane var içinde. Rossmann 15 TL üzeri alışverişlerde 1 TL gibi 1 fiyata satıyordu.Bende annem için 1 tane aldım.Meyve aramalı diyor diye alındı.Diğerlerini sevmiyor ilaç tadında oldukları için.(kemik erimesini önlemek için belli bir yaştan sonra alınmasını doktorlar tavsiye ediyor)
  3. PARMEX ASETON:2 tl gibi bir fiyata  kipa'dan alındı.Bende ki nar çiçekli olanı.Bakalım nasılmış :)
  4. KİPA BÜTÇE ISLAK HAVLU:Bundan memnun kalmamıştım.Hafif yapışkanlık hissi verse de kurumuyor ve 1,05 TL olunca almak istedim.
  5. ARKO NEM SOFT TOUCH 300  ML  +100 ML:Kipa'dan alındı.6 tl olması lazım fiyatının.Yeni çıktı diye aldım elimdeki krem stokları malum ama bu fiyata bir daha bulamazdım.
  6. ALTERRA ALEO VERALI GÖZ ROLL ON:Kış olduğu için hafif bir kuruma sorunu yaşıyorum.Nemlendirir diye aldım.Zaten göz kremi kullanmaya başlama zamanın geldi gibi.Bunun içeriği temiz  gibi geldi.Rossmann'dan 6 TL ye aldım. Roll on tarzı olması kullanımı kolaylaştırır diye düşündüm.Bakalım daha sonra yorumlarımı yapacağım.
  7. DİADERMİNE PARLAMA KARŞITI GÜNLÜK BAKIM KREMİ(2'Lİ AVANTAJ PAKETİ):Kipa'dan aldım.1 tanesi sizin için alındı.Fiyatı 12,5 TL(2''li paket hali)
Benim bakım ürünleri alışverişim bu kadardı.Gelelim kozmetik alışverişi kısmına ve hediyelerime;
  1. PASTEL NUDE MOCHA:Nude ojelere taktığımı bilen arkadaşım tarafından hediye edildi.Bu seriden bir de Brush adlı ojeyi istiyorum.(buradan duyurulur)
  2. FLORMAR QUICK DRY SERİSİ 01 RENGİ:Hediye olmasına rağmen hiç sevmedim.
  3. GOLDEN ROSE RİCH COLOR 05: Nude tonlarda ama MOCHA'dan farklı olarak içinde ışıltı yok.Çok sevdim.
  4. RİVALDE LOOP YOUNG PUDRA 01 PORSELEN RENGİ:Sadece göz altı kapatıcılarımı sabitlemek için aldım.Bilmiyorum bu young serisi bana daha masum geliyor. Rossmann'dan alındı.6 TL fiyatı.
  5. ESSENCE QUATRO 05 RENGİ:Kahve rengi için alındı.Bu farları seviyorum.
  6. EKLİPS EYELİNER BRUSH:Gratis'den aldığım tek ürün. 2,75 TL fiyatı vardı. Eyeliner sürmeye çalışırken kullanılacak bakalım becerebilecek miyim.
  7. ESSENCE GET BİG LASHES MASKARA(WATERPROFF):Hediye olarak geldi arkadaşımdan.
  8. ESSENCE GET BİG LASH MASKARA:Hediye olarak arkadaşım verdi.
  9. ESSENCE XXXL SHİNE LİP GLOSS (MAT ETKİLİ):Soft nude rengi.Bayıldım.Yazısını yazacağım.
  10. ESSENCE LASH PRİNCESS +EYELİNER SETİ:Bu bana hediye geldi.Bir tane de sizin için aldırdım.İleri ki zamanlar da çekilişim de vereceğim.
  11. ESSENCE I LOVE STAGE GÖZ BAZI:Bu da çekiliş için alındı.
  12. ESSENCE 15 NUMARA OH SO MATT RUJ:Bu matt rujlar yeni çıktı.Mat ve nude ruj aradığımı bilen arkadaşım tarafından hediye geldi.
  13. PASTEL SAND EFFECT AND MATT FİNİSH OJE:Kırık beyaz gibi bir rengi var.Mat bitişli.Severek kullanacağımdan eminim.Hediye edildi.
  14. FLORMAR SİLK SATİN SERİSİ SHEET RENGİ: Satin oje sevdiğimi bilen arkadaşım bunu essence maskaralarla birlikte hediye etti.Ben deki essence satin ojeyle aynı renkte.Belki ilerde izin alırım ve bir çekilişe koyarım.
  15. R de L YOUNG simli oje:Bayıldım.Yazısı yakında.
  16. FLORMAR JELLY LOOK SERİSİ AMATRAH RENGİ:Özellikle yazın severek kullanacağım.
Benim yaptığım alışveriş ve gelen hediyelerim bu şekildeydi.Umarım sevmişsinizdir.Siz indirimden neler aldınız?Yorum olarak yazarsanız çok teşekkür ederim.
Benim şimdilik yazacaklarım bu kadar.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.



2 yorum:

Acemiden dedi ki...

İzleyici olabiyorum butonu bulamadim 😞

n dedi ki...

Merhaba :) Güel güle kullan canım yeni cicilerini :) Videoyu görünce hatırladım ki youtubedan takip ediyordum seni :) Blogunu blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim,takibe aldım bana da beklerim :)
suslusirine.blogspot.com.tr