20 Ekim 2014 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 29: TOTES MEER CANLANDIRICI YÜZ MASKESİ

Herkese merhaba
Yeni bir yazıyla daha karşınızdayım.Bu defa ki yazım  Gratis'den aldığım TOTES MEER markasına ait olan canlandırıcı yüz maskesi hakkında olacak.
Cilt bakımı yapmayı ;özellikle de maske yapmayı çok seven biri olarak bu maskeyi indirim de görüp denemek için almıştım.Sonuncu maskeyi de dün akşam yapınca artık yazısını yazayım dedim.
Daha önce de TOTES MEER markasının nem maskesini (burada) ve derin temizlik maskesini (burada) denemiş ve yazılarını yazmıştım.




Maskenin  bu şekilde siyah bir ambalajı var..İçinde inci özü olduğunu ve spa etkisi yaratacağını vaat ediyor.Ürün kili paket halinde satılıyor ve temiz cildinize uyguladıktan sonra 10-15 dakika sonra yıkanıyor.

Ürünün günlük kullanımı tavsiye ediliyor ancak ben temizlik maskesini yaptıktan sonra bakım maskesi olarak kullandım yani haftada 1 kez.

Ürünün vaat ettiği bir canlılığı göremedim ;bunun nedeni kullanım şekline uymamış olmam da olabilir tabi ama bence tek kullanımık maskelerden böyle bir sonuç beklemek yanlış.Canlandırıcı etki bence uzun süre kullanım da gözlemlenebilecek bir sonuçtur.

Maske sonrasında cildimde yanma vb olmadı.Güzel bir nemlilik ve yumuşaklık  hissi verdi.Bu nedenle de başarılı bir maske oldu benim için.
Gratis'lerden 1-2 TL civarına alabileceğiniz bir maske.

Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Hiç yorum yok: