11 Eylül 2014 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 14: FA DEODORANT VE CAPİTOL DEODORANT

FA DEODORANT  VE CAPİTOL DEODORANT

Herkese merhaba.
Nasılsınız umarım iyisinizdir,ben daha iyiyim. Buğün size severek kullandığım iki deodorantı tanıtacagım.Ürünlerin ikisi de uygun fiyatlı ve kolay ulaşılan yerlerden.Aslında biri marketten ve sınırlı sayıda getirilenlerden.Belki bulabilirsiniz bizim buradakinde var.Sizi daha fazla merakta koymadan ürünlere geçelim;


Görüldüğü gibi iki ürün de mor;benim mor aşkımın sonucunda.
Yanlarına nereden alındıklarını da yazdım;Fa deodorantı GRATİS 'den CAPİTOL ' u ise BİM'den almıştım.Bim market her cuma ğünü özel ürünler getiriyor,sınırlı sayıda.Bende sevgililer günü zamanında gitmiştim bu deodorantı ve bir tane de krem almıştım.Keşke iki tane alsaydım dedim .Fiyatı:1,5TL idi.
Ürünlerin ayrıntılı yorumları;

CAPİTOL DEODORANT

bim
CAPİTOL DEODORANT
Bu ürüne deodorant demek haksızlık olur,resmen parfüm.Pudralı çiçeksi aromaların karışımı bir kokusu var.Beklentisiz bir şekilde aldım ve aşırı memnun kaldım. Koruması konusunda bir şey diyemem çünkü  parfüm gibi kullanıyorum.Kıyafetlerimin üstüne sıkıyorum ve 2 ğün kokusu çıkmıyor.Kullandığım parfüm bu kadar kalıcı değil.Pudramsı kokusuna rağmen pudralı değil en azından benim kıyafetlerimin üzerinde iz bırakmıyor.Sevdiğim bir ürün ama benim gibi kıyafet üzerine sıkacaksanız.
Tek başına hiç kullanmadım öncesinde ISANA deo stick sürüyorum hep.(Her sabah yüzümü yıkadıktan sonra kullanınca öyle oluyor maalesef alışkanlık)

 FA DEODORANT

gratis
FA DEODORANT
Hatırlayacağınız gibi bu deodorantı yanında kolonyasıyla beraber gratis'den almıştım ve yazısını yazmıştım.(2 tane almıştım)
Daha sonra ğidip bir tane de çekiliş için aldım ve size hediye ediyorum.Ürünün 1.paketi bitmek üzere.Kokusu sportif bir koku o nedenle bay/bayan ayrımı yok.72 saat koruması hikaye.16 saat kadar koruyor yani sabah sık akşama kadar. Pudrasız diyor ama  ürün koyu renkli kıyafette leke bırakıyor yani pudrası az ama var.Ğüzel bir ürün ama vaat ettiği şeyleri yerine getirmiyor maalesef.

İki ürünü karşılaştırırsak;
  1. Koku:Capitol daha güzel kokuyor.
  2. Koruma:Fa daha ğüzel koruyor.
  3. Kalıcılık:Capitol daha kalıcı
  4. Pudra:Capitolun kokusu pudralı ama kendi pudrasız Fa az pudralı.
  5. Fiyat :Capitol 1.5 tl Fa hediyesiyle 3.75 yani ikisi de uygun.

Şimdi değil ama daha sonra ikisi de alınabilecek ürünler  ama bende CAPİTOL bir yık daha önde yarışı tamamlıyor.
Benim bugünlük söyleyeceklerim bu kadar; sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın(çekilişe  katılmayı unutmayın)

Sonraki yazı:"DENEDİM YORUMLUYORUM 15:  avon glimmerstick   eye liner" olacak.

Hiç yorum yok: